Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason

Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.

Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem

(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)

Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA

Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO

Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

Enjoy!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

oj Sandra no dobra niech Ci będzie, każdy czyta między wierszami :)
hehe a te [uchowaj nas Boże w swojej opiece!!!;P] było dobre a zastanawiam się przed czym lub przed kim :) ?
Dobra ja teraz będę mocno myśleć i układać własny ranking :0

monisia99

Oczywiscie, ze przed romansem Klausa i Bonnie ;D hehehe To bylaby jeszcze wieksza tragedia niz randkowanie Arii z tym jej nowym kolega ;) Na co sie raczej nie zanosi i nie panikowalabym. Bardziej wydaje mi sie, ze Aria wykorzysta zniesienie szlabanu na randki z naszym gragulcem a kolege tylko namowi, zeby pomogl jej w zachowaniu sekretu :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

UWAGA, UWAGA!

Postanowiłam zrobić porządki w grafikach i pozwalniać tych, którzy już nas nie odwiedzają i zrobiło się parę miejsc wolnych!

JASON
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

WREN
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

TOBY
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

A więc kto rezerwuje na kiedy?

_Joy

A Damon??????????????????????????????? ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja myslę podobnie że Aria wykorzysta Holdena do tajemnych spotkań z Ezrą :) Nasza Kochana _Joy ( nie żebym się podlizywała :P) zapomniała o naszym Damonie. A ja taki ładny dzień z nim spędziłam ojjjj

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Dziewczynki, zapomniałyście chyba, że Damon jest już zajęty na wszystkie dni tygodnia,, przez osoby, które się tu udzielają, więc nie było sensu go tu wpisywać, skoro i tak grafik dla niego się nie zmieni :P

_Joy

Ktos tutaj jest wielka fanka Wrena ;D chyba Katia, wiec moge jej zabukowac czwartek bo potem znowu jej bedzie przykro, ze wpadla jak juz wszyscy zajeci byli ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no w zasadzie tak ale tak dla pewności hehehe :) A ja zamiast robić ranking poszłam tańczyć ale już się tak zmęczyłam i opamiętałam i zrobiłam ..... OTO TOP 10 ULUBIONYCH PAR.

Top 10 najlepszych par :)

1. Bezapelacyjnie Ryan & Taylor – The O.C – To pierwsza para jaką kocham i uwielbiam, po mimo że serial oglądałam wieki temu zawsze będą w moim sercu. Ona –szalona, pozytywnie zakręcona dziewczyna, która sprawiła, że Ryan odzyskał chęć do życia po sezonie 3….. On- przystojny, fajny chłopak. Razem tworzą parę idealną, nie wiadomo co się stanie przez roztrzepanie Taylor co po części pokazuje zabawny charakter między nimi Uwielbiam ich!!!!!!!!

2. Elena & Damon- Pamiętniki Wampirów - długo wyczekiwana przeze mnie para, jakże bym była szczęśliwa widząc ich razem. Elena przy boku Damona byłaby naprawdę happy, Damon to facet z temperamentem, który ona umie jakoś utemperować. On zaś przy niej staje się łagodnym, romantycznym facetem na którego mogłabym patrzeć i patrzeć. Byliby idealną parą.

3. Spencer & Toby – The Pretty Littre Liars – od strachu do miłości. Widać miłosć może zrodzić się niespodziewanie, nawet pomiędzy dwoma osobami z których jedna boi i ma obawy przed tą drugą. Uwielbiam gdy spędzają razem czas( np. na bujanym fotelu w pokoju Spencer), Spencer zarazem taka opanowana i momentami sztywna przy Tobym staję się kobietą na którą fajnie się patrzy. Pozytywna para.

4. Blair& Dan – Plotkara – Za Danem nie przepadałam przez dłuższy czas, ale…. No właśnie przy Blair staje się jakiś inny, taki wyraźny gdzie z miłą chęcią się go ogląda. Blair co to gadać, cudna postać, kobieta z temperamentem, ich przyjaźń przerodzona w miłość mogłaby stać się czymś fajnym o ile by iskrzyło i nie zrobiło się nudno.

5. Temperance Brennan& Seeley Booth - Kości – Zabójcza para, uwielbiam ich razem, dwie skrajności które przyciąga grawitacja chyba. Ona postrzelona Pani Bones, on cudowny ojciec, odpowiedzialny facet a do tego strasznie przystojny, dammmmm

6. Brookes & Julian- Pogoda na miłość – para stworzona dla siebie. On uczuciowy, kocha Brookes ponad wszystko, pomimo że przyjechał do Tree Hill dla Peyton. Na szczęście miłość nie wybiera i zakochali się w sobie z wzajemnością. U obu widać iskierki w oczach ( może dlatego, że tworzą parę w życiu prywatnym) miło mi się na nich patrzy. Brookes zrobiła się fajniejsza przy Julianie.

7. Emma & Ethan – The Lying Game- tworzą ciekawą parę, czuć między nimi chemię co bardzo mi odpowiada. Emma jest delikatna i wrażliwa co urzekło Ethana, nie to co ta wredna s.u.k.a Sutton ….ups

8. Kalinda Sharma i Cary Agos- Żona idealna – Kalindę i Carego chciałabym widzieć na stałe bo tworzyliby pełną pasji paręl lubię tę ich tajemniczość.

9. Alicia Florrick &Will Gardnem zaś Alicii przydałby się Will na stale ze względu że jest przy nim szczęśliwa czego nie miała przy Peterze.

10. Blair & Chuck _ Plotkara – nie są ostatni dlatego że ich najmniej lubię, ale dawno ich nie ma razem w serialu a wyżej wymienione pary myślę powinny dostać większą szansę niż oni. Ale po mimo tego i tak ich uwielbiam czy razem czy osobno.

monisia99

A u mnie jeszcze nie ma Taylor w O.C :( jakos nie wyobrazam sobie Ryana z nikim innym niz z Marissa, ale skoro ona zginie to chyba bede musiala ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dla mnie Marrisa wiecznie nadęta powinna już dawno odejść nie w 3 sezonie tylko gdzieś w drugim. A początek 4 sezonu cudowny , a na jakim etapie jesteś?

monisia99

Dopiero zaczynam 3 sezon :( Ale bardziej mnie ciekawi slub Setha i Summer ;D;D;D

Co do Fringe ;D tez chce, zeby Olivia byla z Peterem :) no i altOlivia z Lincolnem ;P pasuja do siebie ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Taylor będziesz miała okazję poznać bo będzie w 3 :) jedyne co napiszę że Ryan na nią zawsze patrzył w 3 sezonie jakby była kosmitką . A Fringe niestety nie oglądam, za dużo tego :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No to ja sb zamawiam Jasona na poniedziałek ;)
Wrena tez bym kurcze chciała ale jak widzę , nie ma już za bardzo wolnego terminu. xd
Sorka dziewczyny za opóźnienie z rankingiem ale wgl nie mam czasu na nic. Więc poczekacie w niepewności kogo tam wstawię jeszcze do jutra ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Mvhaha, to był dla mnie taki malutki spoiler, dopiero co zaczęłam 2 sezon ;>

Ale spoko, przynajmniej nie będę się nastawiać na lubienie jej :P

Katia ma rezerwację na Wrena, więc nie napalać się na niego zbytnio dziewczynki, jest jeszcze Jason i Toby :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

To był mój pierwszy serial w zasadzie chyba który oglądałam i wtedy jakoś tak technika jeszcze nie działała :) A do tego kupiłam chyba 2 sezony na płytkach od jakieś dziewczyny :) więc mam sentyment :) Ups przepraszamy nic nie piszemy spojlerów jak oglądacie :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

aaa zapomniałam napisać że Setha przygłupka nie lubię :P Tylko nie bijcie :)

_Joy

Aaaaa Madziula to czekaj na pocalunek SpiderMana :D:D:D to moj ukochany moment 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ślub oj to chyba dalekoooooooo heheh a mój post już pominęłaś rozumiem że za przygłupka :) żartuje hehe ale naprawdę go nie lubię :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ok, ok, nie wiem kiedy, ale będę czekać :D

Widzę, że Sandra zignorowała wypowiedź :P

Co tam u Was dziewczyny? U mnie jakaś masakra w tym tygodniu. Prawie przez cały tydzień wracałam ze szkoły, szłam na dodatkowe lekcje, wracałam do domu, uczyłam się, szłam spać. Moją jedyną przyjemnością było chyba przeczytanie mojej upragnionej 'Ciszy' (3 część sagi 'Szeptem'-naprawdę, bardzo polecam :D).

Ale jeszcze tylko piątek i weekend. Potem to już tylko tydzień i w końcu moje wymarzone ferie ;D.Macie już może jakieś plany? W ogóle macie jakąś dłuższą przerwę? Bo ja osobiście planuję odwiedzić moją rodzinę w Monachium na tydzień. Niestety, mam dosyć przykre wspomnienia związane z Niemcami, ale trudno, jakoś przeboleję :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

No właśnie hehe Sandra mnie pominęła :)

Oj Nie wiem Ale Niemiec nie znoszę jak i samego języka więc chyba nawet nie zazdroszczę wycieczki:) choć oczywiście życzę miłego pobytu i odpoczynku.
Madzia ty się uskarżasz na szkołę a ja bym do niej chętnie pochodziła :) Ale która klasa jeśli można wiedzieć ?

Ja się obijam, dziś za kierowcę robiłam , przywieź ,odbierz ,zawieź, zrób obiad, napraw rolety, powkręcaj zaczepy itp dosyć ciekawe zajęcie :)

monisia99

A ja bym tam do szkoly za zadne skarby nie wrocila. Dziekowalam Bogu kiedy skonczylam studia ;P

Chociaz ostatnie dwa dni to byla jakas masakra. W pracy siedzialam po 9 godzin a pozniej wracalam i padalam na mordke ;D

A wypowiedzi, ktore krytykuja moich ulubiencow zwykle dla zasady ignoruje ;D Po co mam sobie nerwy psuc ;D W ogole to Sethowi jest bardzo, bardzo przykro, ze go nie lubisz :( wlasnie mi tu placze do poduszki ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja tak wiesz specjalnie zobaczyć Twoją reakcję i troszkę ci nerwy popsuć :) Nie no żartuje , tak myślałam że ominiesz mój wpis ale musiałam to napisać :) widzisz to masz chociaż go przy sobie i możesz go pogłaskać, zrobiłam Ci przysługę w zasadzie :)

monisia99

Ale nie masz pojecia jak jego lzy mi rania serducho :( I tylko lamentuje z rozpaczy i pyta co on Ci takiego zrobil ? ;( nie moge na to patrzec ;(;(;(

;P;P;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

może lepiej nie będę mówić bo jeszcze Ci tam chłopak padnie albo konwulsji dostanie a to nie zdrowo na noc..... :):):)

A tak sobie słucham Within Temptation i refren mi pasuje jakby Damon to mówił do Eleny hehe

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now
Why, Why does fate make us suffer
There's a curse between us
Between me and you

monisia99

A ktora to piosenka Within Temptation? ;>

Ja ostatnio namietnie slucham "Holding on and letting go", ktora leciala podczas pocalunku Deleny ;D

Obsesja, obsesja, obsesja ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

What Have You Done -refren w zasadzie ,

ja teraz słucham Katy Perry -Hummingbird heartbeat- cudownnnnnnnaaaaa,,, a zaraz posłucham tej Twojej.

monisia99

Within Temptation to takie troche drugie Evanescence ;) ale oczywiscie kojarzy mi sie tylko i wylacznie z jednym utworem, mianowicie:

http://www.youtube.com/watch?v=10SVwR8K9mI

Wcale nie mam obsesji ;P nie;P gdzie tam;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra zaraz Ciebie uduszę!!!!! i nie pójdziesz jutro do pracy :) ta piosenka jest cudowna uwielbiam taki rodzaj muzyki, i przez Ciebie popłynęla mi łezka zważywszy że oglądałam to i słuchałam piosenki

http://www.youtube.com/watch?v=eMIsElJzBAI

monisia99

Na szczescie jutro mam wolne, wiec mozesz dusic ;)

Piosenka rzeczywiscie jest jedyna w swoim rodzaju :) ale przywyklam juz do tego, ze TVD ma wspaniala sciezke dzwiekowa. Na moim ipodzie kroluje muzyka z TVD ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a pamiętasz to .... Jezuuuuuusiu

http://www.youtube.com/watch?v=w49fNfqoQQ8

a ja zupełnie zapomniałam o Tej scence :) a muzyka z tańca też super i te ich spojrzenia :) miód cud i czekolada

monisia99

Ta piosenka tez jest dalej gdzies na mojej playliscie ;D I jeszcze ....

http://www.youtube.com/watch?v=FBIUm9vCsLw

To jest cudne!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

cudne to są jego spojrzenia, oczy, miny stoooppppp

szalona, szalona, szalona cholercia znowu nie zasnę bo za dużo treści :) a piosenka fajna ale Holding on and letting go zdecydowanie lepsza.

A ten pocałunek to z ostatniego odcinka ????

monisia99

Chyba nie. To z koncowki 1 sezonu jak Katherine udawala Elene ;P

Ale jak juz jestesmy przy ulubionych piosenkach z seriali to polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=DX9TybNtI6k

Seth przesyla pozdrowienia razem z piosenka, wiec chyba wszyscy juz wiedza z jakiego to serialu ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Seth niech się podlizuje :) a piosenkę bardzo lubię ale słyszałam gdzieś lepsze wykonanie a Damien rice wymiata w 9 crimes.

a teraz coś ode mnie tylko się nie zdenerwuj hehe bo to pierwszy odcinek 4 sezonu (kawałek) ale koniecznie trzeba posłuchać piosenki z tym video

http://www.youtube.com/watch?v=Xybm55rcPTg

ocenił(a) serial na 7
monisia99

miało być niech się nie podlizuje :0 Oooo i nawet Seth jest :)

monisia99

Kiedys uwielbialam Placebo :) znam wiekszosc kawalkow i lubie :):):)

Oczywiscie musze polecic jeden z ostatnio zaslyszanych coverow, ktory mnie zachwycil :) ale to chyba przez wzglad na mojego tate, ktory jest wiernym fanem Metallicii ;)

http://www.youtube.com/watch?v=xdRKZjCbRdQ

Monia, Seth krzyczy, ze zrobi wszystko aby zyskac Twoja sympatie. Mowi, ze nie lubi jak ludzie go nie akceptuja :( cale zycie sie z niego nasmiewali a teraz jeszcze Ty ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no a pytanie jest zasadnicze? Czemu się z niego naśmiewali ? no ciekawi mnie to no właśnie ? Ja mam tak że nie lubię przygłupów ( tego nie czytaj wykropkuj) A on taki jest :) przepraszam :) Seth ale choć byś płakał, wyrywał włosy, krzyczał nie umiem Cię tak polubić czy uwielbiać jak Sandra i Madzia :)

Ja kocham ten utwór Metalliki jest boski a wersja Lissie jest naprawdę dobra

monisia99

Seth tylko pragnie, zebys zaakceptowala jego "innosc" ;D Poza tym on nie jest przyglupem ;D jest raczej inteligencikiem, ktory rysuje komiksy to jak moze byc glupi? :( no jak? :(

Ale tam odluzszy nasze antypatie na bok i zajmijmy sie tym co wszystkie kochamy, czyli ..... DAN i Blair :) pozdrawiam z tej okazji wszystkich fanow ;P i oczywiscie wrzucam cos specjalnie dla Was ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DSmqWa4Rss8

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dobra postaram się opamiętać , tylko się nad nim nie roztwoniajcie i nie słodźcie :) Nie że głupi dosłownie tylko, że ma głupi żart.......

piosenka ujdzie ale nie porwała mnie :) taaa coś mam wrażenie, że Dan i Blair to temat jakiś odległy i Blair wybiegnie w tej sukni do Chucka ....

monisia99

Niestety, nie sposob sie nie zgodzic :( trudno, nie mozna miec wszystkiego ;) jesli GG skonczy sie na Chair to bedzie to pierwszy serial, w ktorym moj pairing nie skonczy razem ;( ale ... srednia i tak mam nienajgorsza ;P

Seth stwierdzil, ze nie moge wrzucic nic poza soundtrackiem z O.C - wybacz ;P

http://www.youtube.com/watch?v=3BwKJEWMqfQ

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ale nie mam czego ta piosenka jest świetna :)

Chair nie byłoby takim złym pomysłem pod warunkiem że Blair nie będzie z Louis. Wtedy ok, choć mały kawałek Dana i Blair bym zobaczyła z miłą chęcią tak dla ogólnego porównania z kim Blair byłoby najlepiej :)

Muszę umieścić jeszcze jeden z The O.C mój ulubiony filmik i piosenka cudowna

http://www.youtube.com/watch?v=WLSWNrRZUX8

monisia99

Owwww, how sweet ;)

Ja wrzucam na szybkiego jeszcze ulubione z TVD (tak, zeby Seth nie widzial;P) i spadam do lozeczka ;)

http://www.youtube.com/watch?v=8T80Lwrvfic
http://www.youtube.com/watch?v=ArMipeFZNUM
http://www.youtube.com/watch?v=ejgPZpOk1dE&feature=related

Dobranoc ;* slodkich snow zycza Sandra i Seth ;P;P;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

prawda, że słodkie heheh :) To życzymy z Tobym słodkich snów wszystkim , Sethowi też :) Dobranoc uciekajcie spać a my jeszcze posiedzimy bo robimy dzwonki na mój telefon i Toby mi pomaga pilnie :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

a piosenki cudowne, muszę się wziąć za ścieżkę dźwiękową TVD , zapisane i ściągnięte :) dzięki Sandra :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

przepraszam że post pod postem ale w 4 sezonie the O.C gra nasza Mona i Hanna a dokładniej odcinek 6 - 9:25 min hehe

ocenił(a) serial na 7
monisia99

sporo aktorów z PPL grało kiedyś epizody w innych serialach lub filmach
np. Maya --> Dawson's Creek
Aria --> 2 część Stowarzyszenie wędrujących dżinsów, i czarodzieje z czegoś tam
itd.

katia_2007

Katia zabukowalam Ci Wrena na czwartek, wiec sie nie zdziw jak sie zjawi ;P

A Lucy Hale grala zdaje sie w Czarodziejach z Waverly Place - taki serial Disney'a ;P z reszta dlugi czas byla chyba w zwiazku z kolesiem, ktory gra tam glowna role, wiec pewnie dostalo jej sie role po znajomosci;D

Co do epizodycznych rol aktorow wypowiadalam sie juz nie raz, szczegolnie w O.C jest tego mnostwo ;) ale nic nie przebije Paula-kelnera na sterydach ;D

Ok, uciekam ogladnac TVD! Nie bede ukrywac, ze licze na swietny odcinek i mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje ;) wrazeniami oczywiscie sie podziele :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Kurde jestem wkurzona,że nie mam czasu wgl tu wchodzić :( Straszne dużo nauki mam i ciągle mnie w domu nie ma -,-
No ale w końcu znalazłam chwile aby napisać ten ranking xd

1. Elena i Damon - ahhh, za tą chemie pomiędzy nimi i tą 'zakazaną' miłość, za to że tak strasznie do siebie pasują i po prostu taki świetny facet zasługuje na taką fajną dziewczyne)
2. Blair i Chuck - No tak xd po prostu niesamowity związek , chemia, intrygi, pasja, namiętność , są świetni razem)
3. Spencer i Wren(tak jak dla większości z was dla mnie Wren jest cudowny ;D Ten jego brytyjski akcent .. ta para była taka inna i bardzo mi się przez to podobała)
4.Blair i Dan - (za to że tak strasznie pasują do siebie ale z takiej zupełnie innej strony niż Blair i Chuck, za ich maratony filmowe i za to że Dan jest w niej zakochany )
5. Spencer i Toby( kolejna świetna para , choć Wren tak mi się podoba,że musieli być wcześniej. Oni też do siebie pasują i dzięki Spenc, Toby stał się taki dużo ciekawszy, słodki i kochany ;) )
6.Caroline i Tyler - po prostu są cudowni razem ;D Niem, po prostu ich uwielbiam )
7.Aria i Jason - ah, kolejna 'para' z dużą chemią ;) Po prostu Jason jest sto razy lepszy od Ezry i jest taki niebezpieczny i nieodkryty co mi się bardzo podoba ;D )
8. Mark i Lexi- Greys anatomy ( hmy.. chyba przez to że Lexi zdołała zmienić Marka z tego wiecznego kobieciarza do pożądnego faceta )
9.Hanna i Caleb ( wiem, wiem większość z was nie lubi Caleba ale mnie urzekł ;D Taki buntowniczy i do tego słodki i przez to , że są tacy różni z Hanną tworzą świetną parę)
10. Alex i Izzie - Greys anatomy( przez to że jedyna Izzie rozumiała go i naprawdę uszczęśliwiła ;) Choć jej zachowanie po pokonaniu choroby było okropne i w końcu do strasznie skrzywdziła..)

Ja też zaraz zabieram się do oglądania TVD i dzisiaj mam czas więc w końcu będe troche bardziej aktywna ;D

_Joy

Ok no to recenzja TVD, tak na goraco :)

* Tyler i Caroline mieli przecudne sceny razem!!! Ta, w ktorej wrecza jej urodzinowy prezent - az mialam lzy w oczach. No i potem "I love You"! Owwww! Uwielbiam goscia ;) Nie bardzo zrozumialam jednak jak doszlo do tego calego ugryzienia. Czy to oznacza, ze hybrydy wcale nie maja wolnej woli?! I ze to co rozkazal Klaus musialo sie stac nawet wbrew temu czego chcial Tyler?! Nie czaje!!!

* Stefan --> musze kolejny juz raz przyznac sie przed sama soba. ze uwielbiam zlego Stefana ;D Jak dla mnie to on moze walczyc z Klausem juz do konca serialu ;)

* Damon i Elena --> "Damon, nie mozesz mnie znowu pocalowac!" Moja reakcja --> WTF?!?!?! Jak to nie?! Caluj, caluj! ;P Ktos mi wytlumaczy dlaczego najfajniejsze sceny Deleny rozgrywaja sie albo w jej sypialni albo na ganku?! ;P Just saying ;)

* Az wreszcie .... Caroline i Klaus :D:D:D No tego chyba nikt sie nie spodziewal! Mozemy juz powoli sie domyslac kto bedzie tajemnicza "wybranka" Klausa ;P I nawet biorac pod uwage moja bezgraniczna milosc do Tylera ... przyznaje, ze chcialabym to zobaczyc!!! Bezradnie zakochany Klaus, walczacy z tym co czuje :D Zdecydowanie czekam na rozwiniecie tego watku i to z niecierpliwoscia ;) Tylko troche juz tych adoratorow dla Caroline starczy: Matt, Tyler, Klaus ;P No chyba, ze nasz Matty teraz zmieni front na Elene :) Ale odradzalabym mu to :P Tego przeciez nie chcialybysmy ogladac, prawda?! ;)

sandra_crashdown

Oczywiscie ja jak zwykle post pod postem, ale nie moglam sie tym nie podzielic kiedy natrafilam na to na stronce TVD ;) To tak, zeby poprzec czyms konkretnym swoje dywagacje na temat Klaroline czy jaki ich tam fani nazywaja ;) No i oczywiscie dla tych co juz sie napalily ;P ENJOY :):):)

http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10011/vampire-diaries-06a_610.j pg