No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!
Zasadniczo final mi jest obojetny tzn sosob w jaki zdemaskuja Ezre byle go bolalo i Aria byla z JAsonem;D
No i tak trzeba myslec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;P
mi też, ale mam nadzieje, że krew się poleje, tak jak Joy napisała :D i ta krew Ezry oczywiście, żeby znowu nie było jakiś niedomówień :D ah ten Jason <3
Noo boskie te zdjecia:D Mowilam ze Aria i Jason do siebie pasuja jak malo kto czy ci glupi scenarzysci tego nie widza??
A Jason z Ali tez jakos pasuja na rodzenstwo tak podobni sa;P
Mogliby więcej niż jedno zdjęcie im zrobić razem. Lucy i Ian mają ich mnóstwo ;/
To dlatego ze ta pijawka sie wszedzie przyssie i gra tam od poczatku udajac tego pseudo-faceta to dlatego. Spokojnie jeszcze im narobia zdjec:P
Ej, musimy wymyślić Jasonowi jakieś tytuły szlacheckie xD Jak narazie mamy; Jason super hero, Ezra's killer, Aria's lover ;d
Proponuje cos krotkiego i chwytliwego, zeby mozna bylo tego uzywac zamiast imienia. Te ktore sa do tej pory, jakze genialne, aczkolwiek dlugo sie je pisze :D
Hahaha, tylko ze jak czytam "kitek" to odrazu dostaje ataku smiechu, wiec nie wiem czy to pasuje akurat do jego osoby:D Chyba powinno byc to cos przywolujacego zachwyt ;P
Jak wchodzę na tą stronę z opowiadaniami i nie wybieram postaci, tylko ogólnie PLL, to 3/4 jest o E&A. Dzieci okupu... xD
Mr Hottie dobre!
ale ja nadal będę nalegać na Kitka :D
wieeem widziałam, chciałam też coś z Tobym znaleźć to cały czas ezrA ezrA ezrA.. tylko właśnie nie wiem czym kupił te dzieci.. chyba nie urodą, czy męstwem? :P
Ja biore Mr Hottie w ciemno! Juz mi nic wiecej nie trzeba :D
Boze! Ja nie wiem! Dla mnie ten caly EzrAAA jest slaby i plaski jak nalesnik :/ Nie wiem ... niech sobie juz bedzie w tym serialu i gra tego swojego zakapturzonego Lorda Vadera, ale niech odda Arie Jasonowi bo juz trace cierpliwosc powoli ;P
masz tu Kitka i się uspokój, Aria będzie z Jasonem, już niedługo, jestem pewna! :)
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lpp6igDia41qaw4l0o1_500.gif
Ja też uwielbiam Jasona, a z Arią to już w ogóle... Od początki nie lubiłam Arii z Ezrą i niestety trzymają się najdłużej ze wszystkich par ;/
Aria musi być z Jasonem! Brakowało mi ich w ostatnim odcinku, mam nadzieję, że będą w tym odcinku ;)
Wiesz, ale rzeczywiscie tak jest! Aria i Ezra to chyba najgorsza para jaka pojawila sie w serialu i o dziwo tyle juz przetrwali :/ Beznadzieja!
Ahahah, kocham Was za ten temat i kocham ten temat ;3 Jason to Cookie i tyle <3
Mi wszystko jedno, jak się nazywa Jasona, ważne, że jeest <3 ale Kitek mnie rozbroił, bo przed oczami mi staje Paweł Wilczak ;D
Ja ogólnie uwielbiam Kasię i Tomka, niektóre odcinki mogę oglądac kilkanaście razy dziennie i mi się w ogóle nie znudzą. mimika Wilczaka mnie rozwala + jego brzdękanie na gitarze i śpiewanie ;D
ja tak samo :D serial jeden z lepszych polskich, jak nie najlepszy :D byłam wniebowzięta jak zaczęli emisję na ComedyCentral :D
mimika i cierpliwość do Kasi <3
Ja to się czuję, jakbym widziała siebie z moim prywatnym Cookie xd. Tylko szkoda, że na dvd wydali pojedyncze odcinki ;<.
Ja chcę dużo Jasona w nowym odcinku <3
o matko, Jason to Tyyyyyyyy? :D:D:D
dziewczyny JASON z nami jest!!!!
powiedz nam Jason, kiedy obijesz tą paskudną mordę Ezry? :D
O, tak tak, autograf na koszulce obowiązkowy. Ale też na zwykłej kartce, bo potem go sobie oprawię w antyramę i powieszę w moim pokoju ;D
Cholera, nie pomyślałam. To ja wezmę trzy tak na wszelki wypadek. + chcę zobaczyc klatę ;3
ja chyba poproszę go o rękę
a nóż się uda i zostaniemy mężem i żoną :D
JASON WYJDZIESZ ZA MNIE?
będę Ci gotować, sprzątać, prać, prasować, dzieci rodzić i wychowywać i co tylko chcesz :D
Nie, nie, nie, Jason jest MÓJ.
JASON, WYJDŹ ZA MNIE! Spełnię każdą Twoją zachciankę, co tylko zapragniesz! ;D
Proponuję się nim podzielić. Ja chcę go na weekend ;D