PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73340
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Nie, żeby było po równo, to łaskawie możemy go dać jakiejś innej dziewczynie na jeden dzień ;D

_Joy

dobra to Dracy niech go bierze w poniedziałek :(

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Tak więc, przykro mi dziewczęta, ale Jason jest NASZ ;P

_Joy

spoko ;d zgadzam sie na wszytsko haha! juz niedlugo Ezre przepadnie,spokojnie ;d dajcie mi czas ;]

ocenił(a) serial na 7
pam001

Haha, nie żebyś miała jakiś wybór ;D. My w Ciebie wierzymy, jesteśmy z Tobą mentalnie ;D

pam001

ale mam nadzieje, że do końca 2 sezonu krew się poleje i EzrA przepadnie? bo dłużej go chyba nie zniosę :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ja też mam taką nadzieję. Albo niech się wda w jakiś gorący (haha, nie umiem sobie wyobrazić jakiejkolwiek hot sceny z jego udziałem, ale dobra) romans z Jackie, Aria ich nakryje i będzie potrzebować pocieszenia... :D

Kreciolka

Nie zawstydzajcie mnie ;d haha.Zrobię co w mojej mocy,ale w razie W mogę liczyć na waszą pomoc prawda.?;>garbaty to twardy zawodnik,zobaczcie same jaką sobie miejscówkę zagrzał w serialu ;p

wracając do rzeczywistości;d jak w odc12 nie będzie naszego mc'sexi...nie ręczę za siebie ;p

pam001

właśnie obawiam się, że go nie będzie, bo w żadnym SneakPeaku go nie ma :( ale jeszcze nie ma się co dołować, może po prostu nie wiąże się z nim ważny moment i dlatego :)

@_Joy ezrA i gorący romans hmm... chyba jednak nadal zostaje wersja, że to Jason będzie musiał się nim zająć :D

a jeszcze sobie tak pomyślałam, że może wydało się, że to Ezra jest "A" i dlatego zapłakana Aria dzwoniła do Jasona, że go potrzebuje? :D - TO JEST TO!

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Właśnie! I zrobią nam niespodziankę! Niby pisało, że się skończy dobrze dla Ezrii-to będzie koniec ich toksycznego (i nudnego) związku :D

_Joy

Po pierwsze, dziewczyny jestem strasznie zawiedziona, ze nie odstapilyscie mi ani jednego dnia z naszym forumowym Jasonem :D Ba, zadowolilabym sie nawet kilkoma godzinami ;)
Po drugie, Marlene chyba tez sie kocha w Ezrze i raczej nie zakonczy tego beznadziejnego zwiazku :/ czekam juz na 2x12 z niecierpliwoscia, wystarczy mi jedna scenka z naszym McDonaldsem ... yyy... znaczy sie Mcsexem czy tam jak to bylo ;P

sandra_crashdown

mc'sexi ;d

sandra_crashdown

ja oglądam dopiero jutro wieczorem, więc niedługo opuszczam forum na 24h, żebym czegoś przypadkiem nie przeczytała co popsuje mi cały odcinek :D

Kreciolka

Ja ogladne jutro w poludnie bo mam zamiar sie wyspac ;) z reszta jutro mam wolne w pracy i caly dom bedzie swiecil pustkami, wiec w spokoju sobie ogladne :):):) A na forum jeszcze zagladne, chyba mi chamsko nie zaspoilerujecie dziewczeta ;P bede omijac wszystkie inne tematy ;P

sandra_crashdown

ja bym się bała na Twoim miejscu :D kto wie, czy wśród nas nie ma wrednej "A", a raczej "S" ... jak Spoiler :D

Kreciolka

O nie! juz sie czuje przesladowana ;) ja sie w sumie czasem podpisuje samym S., ale to z racji imienia :D a nie dlatego, ze lubie spoilerowac ;P

_Joy

Przepraszam, ze tak post pod postem, ale wlasnie przeczytalam ostatnie spoilery do 2x12 :d iiii......

SPOILER SPOILER SPOILER ..............................

................ Jason pojawia sie w odcinku, podobnie jak Wren ..................... :D

sandra_crashdown

Woooohoooo! :D Tobyego było widać w SneakPeakach, więęęęęęc ujrzę jeszcze raz moją ulubioną trójkę wspaniałych Kitków :D

Kreciolka

Stara! To u mnie identycznie. 3 najfajniejsze .... no niech juz Ci bedzie .... KITKI ;P <hahaha> Jakos nie moge sie powstrzymac od smiechu za kazdym razem jak czytam o tych kitkach ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To jest pan McDreamy, McSteamy i McSexy ;D

Ja też chyba nie będę tu zaglądać, bo jeszcze przeczytam coś co popsuje mi radość z oglądania.

Jeeee! Będzie Jason! I Wren! <sika z podniety> ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Ej, i to jest pan McCookie <3

poniedziałki mi pasują, zaprowadzę go ze sobą do szkoły <3

ocenił(a) serial na 7
dracy

A ja go w piątki będę brała do szkoły, będzie mi torbę nosił ;D Sandra (mogę tak mówić? :)), Ty sobie możesz wziąć Wrena ;d

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Mam nadzieję, że Jason jest dobry z fizyki i chemii, to może mi podpowie, bo ja tego w ogóle nie łapię ;o. chociaż gdybym z nim usiadła to chyba co lekcję dostawałabym uwagi za brak skupienia ;D

_Joy

<jupi>
o widzę,że nie sama oglądam chirurgów;p
dzięki Ci Boże,moje modlitwy na mszy niedzielnej pomogły! ;d Jason sie pojawi-czyli odc. wart obejrzenia ;d

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Jason i Wren ten odcinek już jest wspaniały! xD

ocenił(a) serial na 7
rockowa_a

Pomyślałam dokładnie to samo.

Dracy-no to witaj w klubie ;/. Fizyka to jeszcze ujdzie w tłumie, ale chemia? Potrafię nad tym siedzieć cały weekend a i tak zawsze dostaje 3 ;/

Pam-a kogo wolisz? McBoski, czy McSexy? ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Ja mam tak z jednym i drugim przedmiotem, więc 'inspiruję się' sprawdzianami z internetu, bo nauczycielki robią podobne. I potem z testów mam piątki, a z kartkówek trójki ;D.

Jason + Wren = Bardzo mrr <3

ocenił(a) serial na 7
dracy

Ooo, ciekawe :). Masz może jakąś specjalną stronę? ;D

_Joy

w takim razie, chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko jak wezmę sobie Tobyego na całe 7 dni? :D + Jason od wtorku do czwartku + Wren, może być w sobotę :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ooooo nie, Toby mógłby mnie nawiedzac w piątki i środy ;D

dracy

na środę mogę się zgodzić, bo będę miała Jasona :) piątek odpada, bo zostanę całkiem sama... a to przecież PIĄTEK!

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

No ja zaklepuję jeszcze wtorek. Będę miała trzy dni pod rząd z ciachami, a reszta z moim ciachem... muahahah, już czuję się rozchwytywana ;3

dracy

no dobra :D to ja sobie Wrena jeszcze wezmę na niedzielę :D
to tak:
Jason wtorek-czwartek
Toby czwartek-poniedziałek
Wren sobota-niedziela

hahahha OK pasuje :D

Kreciolka

Ejjjjj ja mialam dostac Wrena ! No nie bawie aie z Wami juz :D <foch z przytupem> ;P

sandra_crashdown

ale no nie można mieć jednego na wyłączność, trzeba się podzielić :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Nie ma to jak grafik ;D. ale jakby Dżony D. miał czas, to też bym go jakoś wcisnęła ;D

dracy

To mnie poprosze tez do grafiku gdzies tam wrzucic:D Nie bede wybrzydzac i dostosuje sie terminowo:D Wiem, ze Jason rozchwytywany, wiec kilka godzin mi starczy ;P Ale za to Wrena bym sobie na weekend wziela ;P bede z nim na rowerze jezdzic :D

sandra_crashdown

ale ja chciałam na weekend Wrena :( chyba, że wezmę go na piątek i na poniedziałek, a Ty sobota i niedziela hahha ;D

GRAFIK TO PODSTAWA!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jason na weekend jest mój, ale Wrena bym sobie zaklepała może na środę? Haha, jakie my jesteśmy zorganizowane ;D

_Joy

To w ktory dzien mi odstapicie Jasona? Bo z Tobym nie bedzie problemu :D chyba nikt go nie chce ;P ja sobie wezme wtorek dla T. no i ten weekend dla W. ;P teraz dziewczyny musicie mi odstapic J. na pon, srode, czwartek albo piatek ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dobra, niech już będzie, możesz go mieć w piątek ;P. Ale w takim razie chce mieć jeszcze jeden dzień z Wrenem!

_Joy

We wtorek, srode i czwartek chyba jest wolny:D W poniedzialek i piatek "leczy" rodzinke Kreciolka a w weekend wypisuje recepty u mnie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No to we wtorek i środę będzie moim prywatnym nauczycielem angielskiego ;D

_Joy

Teraz musimy wystawic czwartek na aukcji :D Taki jeden dzien z Wrenem pewnie wart jest miliony ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nasz spryt nie zna granic ;D. Pewnie jutro dziewczyny będą się o niego bić.

_Joy

Hahahaha :D dobrze, ze zdazylysmy zaklepac pozostale dni ;) jak to mowia ... kto pierwszy ten lepszy ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak, nie wolno oglądać się za siebie ;P

Właśnie zdałam sobie sprawę, że dzisiaj jest mój dzień z Wrenem... Muahaha ;D

_Joy

Rozumiem, ze nocki tez sie licza? ;P czyli nie wypuszczam Toby'ego do rana :D muahahaha ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oczywiście, że nocki też się liczą :D.
Masz od niego pozdrowienia ;D

_Joy

Ahahahaha :D Ucaluj go ode mnie tez ;P powiedz, zeby szykowal forme na sobote :D bo ja bede zahartowana po piatku z Jasonem ;P

oczywiscie co by zadne zberezne mysli nikomu do glowy nie przychodzily, mialam a mysli jazde na rowerze :D:D:D