No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!
Mi pasuje bo on ma wspolnikow albo pomocnikow jak Swiety Mikolaj:D
A tak serio to moze Lucas z nim pracuje skoro mamy poznac jego mroczna twarz.
Jason w finale, ale finał ma się skończyć pozytywnie dla fanów Ezrii ;/ Fani Ezrii to głównie Amerykanie, dzieci wojny i okupu :c
( głównie znaczy nie wszyscy, żeby nikogo nie urazić xd)
Ale taka prawda ;d to już szczyt wszystkiego!
Precz z garbusem,co ludzie w nim widzz.? Bo ja widzę ciecia ;D
Ostatnio ktos napisal na forum o "A" ze Ezra to pedofil;D Podoba mi sie to okreslenie i dodajemy go do naszego opisu Ezry?:P
a co do amerykancow to wiecie oni maja z 200 lat historii a my ponad 2000 wiec czego my od niech wymagamy??;P
No chyba Ty tylko nie pamietalam Twojego nicku tylko po avatarze Cie znalazlam;D Anty- fani Ezry laczmy sie:D
A mi się on w ogóle nie podoba i jak widać jestem chyba jedyna :D z twarzy to dla mnie jest okropny. bez urazy :P
no ale nie musi Ci sie przeciez podobac:P poprostu tu jest temat w ktorym my jego wielbicielki mozemy sobie o nim pogadac bo go uwielbiamy;D Jeden lubi roze drugi piwo duze:P
jaaa na początku wielbiłam Ezre :D po kilku odcinkach mi się odwidział i go tylko lubiłam, a teraz twierdzę, że jest oblechem, pedofilem, zabójcą, psychopatą i jest "A"!!! :D Jasona nie wielbię, ale jest przystojny i wydaje mi się, że dobry z niego człowiek :D jakoś tak mu ufam, mam nadzieje, że się nie zawiodę :D
Napewno sie nie zawiedziesz inne uczestnoczki tego tematu tez mnie popra;D Doby jest chlopina i dobrze mu z oczu patrzy;D
Aria by wreszcie miala prawdziwego mezczyzne a nie tego sierote ozyganego;P (przepraszam za brutalnosc ale jak go widze to mi sie same niecenzuralne slowa nasuwaja;D)
Ja na poczatku nie przepadalalam za Ezra taki jakis mi sie bezbarwny wydal ale moja obojetnosc sie z czasem przerodzila w nienawisc do tego pedofila;D dobrze ze i Ty przejrzalas na oczy ;P
Ja nigdy nie lubiłam Ezry, był dla mnie zupełnie neutralny. Ale kiedy stoi na przeszkodzie Jasonowi i Arii mam ochotę wydłubać mu oczy łyżeczką xD
tak tak tak Jason + Aria to jest to :D wydaje mi się, że niedługo Aria skończy z oblechem, bo ciągnie ją do Jasona :D
jaja będą jak w tym 12 odcinku zapłakana Aria dzwoniła do Jasona a nie do Ezry :D:D:D
czekam na moment, aż Aria zauważy ciemną stronę Ezry i będzie scena jak biegnie w zwolnionym tempie w ramiona Jasona :D
w sumie jakby zadzwoniła do Ezry to też by się zdziwił, bo to w końcu nauczyciel :D ale pewnie Jenna ich rozgryzła, to i Garrett wie :D
OBożeoBożeoBoże, jak mnie tu długo nie było :) Musiałam nadgonić 'True blood' bo odpuściłam sobie prawie 2 sezony i strasznie mnie wciągnęło, ale już jestem :)
Ten odcinek był do dupy (za przeproszeniem). No ja się pytam, gdzie jest Jason?! Oni sobie myślą, że mogą go tak po prostu wcale nie pokazywać?! ;P Przyłączam się do waszej akcji o zbieraniu na bilety i porwaniu Hardinga (haha, czy tylko mi to nazwisko kojarzy się z Hagridem z HP? ;D) i przetrzymywaniu go w piwnicy. I wtedy Jason będzie miał pole do popisu a ja będę się ślinić do ekranu ;D
No, ja też czytałam, że to ma się skończyć dobrze dla Ezrii ;/. Ludzie, ja was proszę, dajcie sobie siana z tym, przecież oni są wręcz KOSZMARNIE NUDNI. I tu znów obarczymy winą dzieci okupu. Śmiałam się z tego przez jakieś 5 minut ;D
Dołączam się do was. Chociaż ja ogólnie nie jem słodyczy, ale z pizzy itp zrezygnuje ;D
nie... aż tak to nie, z pizzy i słodyczy nie zrezygnuje, chyba, że mi pokażą seks na żywo Aria + Jason :D hahahah SORY
tak tak tak!
ale w sumie to psychol, on nie ma uczuć, całowałby się z psem co wąchał trupa w ogródku Jasona i by mu pasowało, pedofil zasrany!
Haha, ostro xD
Wyobrażam sobie ostatni odcinek - Aria w ciemnym pomieszczeniu, z którego wyłania się Ezra ubrany w czarną bluzę, z nożem i z tym psychopatycznym spojrzeniem i mówi:
"Welcome home, honey" ;D
A potem Jason przychodzi na ratunek, i zabija Ezre i Aria jest mu wdzięczna, hajtają się i mają dzieci - Jasona Juniora i Mini Arię :3
niiie, to co ja napisałam:
JASON SUPER HERO
Ezra's Killer, Aria's Lover
>>>>>>>3D<<<<<<<
W KINACH OD 28 SIERPNIA!
O kurcze! Zdecydowanie za dlugo mnie nie bylo :D Ale juz przeczytalam wszystkie zalegle posty i ocieram lzy smiechu ;P Dziewczyny - jestescie genialne, pobilyscie wszystkie rekordy w obrazaniu Garbusa :D no i wychwalaniu Jasona przy okazji ;) ... Jestem zachwycona, ze Jason i Wren prowadza w rankingu, zaraz biegne do tamtego tematu zaglosowac i dodac im po punkciku :D
Ja też tak chciałam zrobić jak się dowiedziałam, ale teraz akurat są eliminacje... ;/.
To może Drew na premierę przyjedzie? ;D
A jak inaczej;d wiadomo,że będzie;)
no głosować,bo ja się tam codziennie udzielam dla naszego Jasonka ;]
Dziewczynki,jest kontynuacja glosowania ;d
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Konkurs+na+najprzystojniejszego+ch%C5%82opaka+w+PLL,1713979?page=3
Masz racje lyzeczka by bardziej bolalo;D A wogole to zauwazylyscie ze mu jedno oko ucieka??:P Jak to mowi moj kolega: jedno oko na maroko drugie na berlin;D;P
Ja mu sie w oczy nie patrzylam bo od pierwszego odc gosc mnie denerwowal ale teraz jak ogladalalm filmiki Jason&Aria na you tubie ti zauwazylam:P Aminy to ma badrzo podobne do Emily;P
Hah, o co chodzi z ta Emily? Juz ktorys post z kolei czytam na jej temat. Nie wiem, mnie jakos jeszcze nie draznia jej miny ;P
Generalnie chodzi o to ze ona robi tylko jedna mine do kazdej sytuacji i kazego odczucia tzw dziubek:D;P
kurde, mi się Jason nie podobał, ale przez Was zaczął! a jeszcze jak go w google wpisałam to o matko kochana, nad tymi dwoma fotkami zamarłam:
http://images.wikia.com/towerprep/images/0/0c/Ian3.jpg
http://cdn.buzznet.com/media/jjr//2010/10/poy-drew/drew-van-acker-power-youth-02 .jpg
oj tam oko ucieka, nie ucieka, MEGA SEX z niego jest :D
Dziewczyny chyba mowily o rozbieganych oczach Ezry:D a Ty napisalas, ze niewazne oczy, ale jest z niego mega sex:D
tak tak, pomyliłam się, myślałam, że pisały o oczach Jasona :D
edit posta wyżej: JASON MEGA SEX :D
nie ezra o nieeeeee!!!