PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73192
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No więc jako iż niektórym nie podobało się to, że pisałyśmy jak bardzo chciałybyśmy żeby J&A byli parą pod tematem o A&E wpadłam na pomysł stworzenia osobnego tematu. Tak wiem, że temat "Offtop" już jest, ale jak to chciała sandra_crashdown można też sobie poobrażać Ezre bez żadnego oburzenia ze strony jego fanów ;D Enjoy!

ocenił(a) serial na 10
_Joy

pytaja sie jej o reakcje kiedy aria caluje jasona a lucy zartuje ze musiala wyjsc z twittera bo ludzie byli tacy zlosliwi :P
a w szczegolnosci fani ezrii i ze tez ludzie ktorzy lubia jasona ale i tak wiele osob nie bylo zbyt zadowolonych ale jej sie podobalo bo aria zobaczyla wtedy w nim jego lepsza strone ktorej nikt nie widzial i czy jason wykorzysta jakos ich znajomosc odpowida ze mozliwe i ze jego postac jest bardzo podejrzana i posiada wiele informacji z ktorymi nie dzieli sie z nikim no to tyle o cos takiego w tym chodzilo mam nadzieje ze ja tez dobrze zrozumialam :D :PP

ocenił(a) serial na 7
gabrysiag

Taaa, tutaj znów nasuwa się myśl; Amerykańskie dzieci nie mają za grosz gustu i mózgu ;P

_Joy

dokładnie!
i brak im romantycznej duszy

pam001

Aaaaaa dziewczyny! Nie ma mnie chwile a wy juz mi tutaj takie smakowite kaski zamieszczacie. Wywiad z Lucy .... nooo... nie napawa optymizmem musze przyznac :/ Cos mi sie wydaje, ze albo watek zostanie calkowicie odsuniety na bok przez wzglad na fale samobojstw wsrod fanow ezry:d albo jason rzeczywiscie nie bedzie wcale pozytywna postacia w ogolnym rozrachuku:( i to bardzo mnie martwi nie ukrywam :( prawie tak bardzo jak fakt, ze zmarnuja najfajniejsza chemie w tym serialu :D [ a no i tez uwielbiam wrena, to do poprzedniej dyskusji ;P] ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jak oni nie będą razem, to ja to chyba przestane to oglądać :(

_Joy

Bez paniki dziewczeta spokojnie;) W koncu w wywiadzie z Drew zapewnial ze Jason bedzie dobry, to mamy pewne co do reszty Marlene mowila ze ich watek wroci wlasnie z powodu ich chemii i ja jestem nakrecona na teorie jakoby Ezra byl albo "A" albo zabojca i innej obcji nie przyjmuje do wiadomosci:P Kto mnie popiera??:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

popieram, popieram ;D
Ale dlaczego go nie było w 11 odcinku? ani nie widzę go w promo 12? -.- Chyba, że był, ale jako A. chociaż tak nie może być !
Podobno końcówka 12 ma się dobrze skończyć dla fanów Ezry&Ari ;/ A co z Jarią?!

OlenQ

Spokojnie ich chemia ma wrocic po przeriwe:) Tak mowila Marlene:) Ja tam wierze ze w koncu cos miedzy nimi bedzie:P Czyli rozumiem ze jestes tez za obcja Jaria??:)

izka21gramowa

Chciałabym w to wierzyć, ale niestety za Ezrią wszyscy szaleją i w wywiadzie Lucy mówiła, że dużo fanów było niezadowolonych z pocałunku. -,- Przecież oni są tacy nudni, ten koleś nawet jak ona chce z nim trochę namiętnosci to pyta 'czy jesteś pewna?', a między nią a Jason jest taka chemia <3 Przy Ezrze przestawałam ją lubić, takie miała nudne wątki. -,-

BloodyHope

Ty tez jestes za nimi?? fajnie:) Ja tego kolesia nie lubilam od poczatku ale z biegiem czasu zaczelam go poprostu nie trawic, dokladnie jak mowiasz dorosly facet i on sie jej pyta czy jest pewna no nie wiem czy on ma jakies problemy natyry seksualnej czy moze on jest homo i sie kryje??:P On naprawde pasowalby do Emily takie dwie cioty nawet poza planem sie dogaduja;P
A tak chemia pomiedzy nimi to podejrzewam ze jest nie tylko na planie i sie dowiemy niedlugo ze ze soba kreca:P Ja dostaje dreszczy jak ich widze razem:P Dawno nie widzialam takiej "mocnej" chemii pomiedzy bohaterami:P
A co fanow amerykanskich to juz stwierdzilysmy z dziewczynamize nie maja za grosz gustu:P I sie jeszcze przejada na tym Ezrze:P
Jestem przekonana ze toze nie znamy jego przeszlosci wogole malutko o nim wiemy ma znaczenie i ze on znal Ali moze nawet mial z nia romans. Ten jego wzrok psychopaty nie moze sie zmarnowac:P

izka21gramowa

Ja tak samo, nie rozumiałam zachwytu nad jego urodą, bo dla mnie wygląda jak taki 'goguś', przylizany, loczki, kamizelki, garniturki, wiesz:D A do tego jest taaaaaaki nudny! I już jestem tak nakręcona na teorię, że on jest A, że nie umiem przyjąć nic innego do wiadomości :D Też mam takie zdaie, że on miał romans z Ali, tylko nie rozumiem po co miałby dręczyć dziewczyny, bo one go nawet wczesniej nie znały.

BloodyHope

Moze on jest morderca Ali ale nie jest "A" juz sama nie wiem. W kazdym badz razie obstawiam ze jest jedna z tych osob:D No ja tak samo nie lubie tego typu idelane porownanie taki gogus;D Ja zawsze lubialam takich niegrzecznych chlopcow to tez moze dlatego:P Al;e wogole przeciez watek romansu z nauczycielem powinien byc ekscytujacy a on potrafil go spieprzyc to az mam ochote czyms w niego rzucic jak gowidze:P Az sie zaczynam zastanawiac jakby Ezre gral Jason jakby to bylo:P

izka21gramowa

Ja też zawsze niegrzeczni chlopcy w ogóle ja często lubię te złe postacie w filmach :D Dobra, może fajnie, taki romantyk, dobry dla niej itp, no ale litości, takie cieple kluchy, przypomina mi Stefana z TVD, ugh. Dokładnie, też tak sądzę, że wątek romansu z nauczycielem, to taki interesujący powinien być, niebezpieczny. I nie rozumiem tego, że wszystkie sekrety dziewczyn zostały wydane, a o Ezrii nadal nikt nie wie. Niby była próba, ale skończyła się niepowodzeniem i co, niby A by odpuściło?

BloodyHope

No wlasnie jak dla mie to niby cos robilo zeby nie bylo ze Arii sie nic ie dzieje i zeby nie bylo podejrzen ze "A" ja omija. No prosze on niby taki romantyk pierzony, odpowiedzialny a sie boi ujawnic ich zwiazek, przeciez teraz nic nie ryzykuje skoro uczy w Hollis z roboty go nie wywala. To jest bardzo podejrzane. Zreszta czesto tak jest ze sie wydaje ktos niewinny jak lza a sie okazuje na koncu wlansie psycholem:P
Ja tez lubie czesto te zle postacie, one sa ciekawe maja zlozona osobowosc nie to co te "tylko" dobre, bo w tych zlych tez przeciez tkwia jakies dobre strony. Tak ja tez nie moge tego Stefano, Damon taki fajny jeszcze to jego ironiczne poczucie humoru bezcenne;D Niedawno zaczelam ogladac ten serial ale go pokochalam:P
A co do romantyzmu to zawsze jakos wolalam salenstwa niz np nie wiem wiersze romantyczne czy cos w tym guscie:P

izka21gramowa

No dokładnie, ja tak samo myślałam, leciutko zaszkodzić Arii, żeby nie było, ale nie za dużo, bo co niby się jej stało? Niedoszłe ujawnienie ich związku i tyle. No właśnie i jeszcze warto przypomnieć, że gdy całowali się w toalecie, to raczej sprawdzili ją, że nikogo nie ma, prawda? Więc tylko oni wiedzieli o tym pocałunku, a potem Aria dostała smsa.
Ooo tak Damon, jego sarkazmy,teksty, oczy, w ogóle cały ryjek, klata, mrrr, wszystko. <3 :D Jesteś na bieząco z odcinkami? ;>

BloodyHope

Tzn ja jestem niecierpliwa i jestem choc musze jeszcze nadazyc z pierwsza seria ze wszystkimi i kilkoma z 2:P Zawsze lubilam tematyke wampirow:P No swietny facet, nie wiem zy ogladasz Supernatural ale tam tez Deana uwielbiam podobny typ faceta:P wiesz na filmwebie byl jakis post na jakim etapie sa Aria i Ezra i ze w tej toalecie sie niby przespali, usmialam sie bo nie wierze w to absolutnie zeby on byl zdolny:P I moze dziewczyny nie sa swiete ale watpie szczerze zeby Aria poszla na "numerek" z dopiero co poznanym facetem. Wogole to zauwazylas ze w tym serialu choc jest dla mlodziezy to nawet nie ma takiego epatowania seksem jak w wiekszosci?:P W zasadzie tylko o Hannie wiemy:)

izka21gramowa

Oj to nadrabiaj, nadrabiaj, bo od września nowa seria i będę miała z kim o tym gadać :D
Supernatural oglądałam wyrywkowo, jak mi się trafiło w telewizji, potem obejrzałam parę odcinkow pierwszego sezonu, bo chciałam od początku, ale w natłoku tego co chciałam obejrzeć, przeczytać, + jeszcze mieć trochę czasu dla siebie, znajomych, na naukę, to cięzko :D I jakoś tak odpuściłam. Dean to ten jasny, czy ten z dłuższymi włosami? :D
No też mi się nie wydaje, żeby się tam przespali, bo ona nie jest taka, a on i te jego 'czy jesteś pewna?'... Jakaś bariera seksualna, czy co? Matko, ten facet mnie dobija.
No właśnie zauważyłam, tylko o Hannie i w nowym odcinku była fajna scena ze Spoby <3 Zanosiło się na coś, Toby w rozpiętej koszuli, mm, hahaha :D Ale ojciec Spence przerwał. -,-

BloodyHope

No fajnutka byla ta scenka:P Ja czekam z utesknieniem na sceny Aria&JAson;D
Dean to ten nizszy:P
Nic sie nie boj nadrobie napewno:P
No rozumiem ja jak bym chcial ogarnac wszystkie seriale ktore lubie to musialabym caly czas siedziec prze kompem:P Dlatego niektore tez tak wyrywkowo zeby mniej wiecej wiedziec co sie dzieje:P

_Joy

Dziewczyny nie było J. w tym odcinku :( Ale Ezry też nie więc jakoś przeżyję ;) Tzn. oczywiście dla wtajemniczonych Ezra był tylko schowany pod kapturem :D A i pomóżcie mi bo przestałam ogarniać ;P skoro dziewczyny w końcu się przełamały i powiedziały komuś o A. to już powinny iść za ciosem i powiedzieć policji :/ tym bardziej jeśli doktorka zginie .... Wkurzę się na maxa jesli dalej będą stroić te swoje fanaberie, że policja nie może im pomóc ;P
PS. scenki z Mike'iem były wzruszające :D w końcu nie miałam ochoty Go zabić :D

sandra_crashdown

Dokladnie mnie tez wzruszyly te scenki:) no tym bardziej beda podejrzane jak nie powiedza policji i same zaczna rozkopywac ten grob i ich tak przylapia. No to pewnie ze byl schowany pod tym kapturem innej obcji nie przyjmuje:P Czy tylko ja pamietam ze on w pierwszej serii mial taka bluze podobna??:P

izka21gramowa

Pamiętamy, pamiętamy :D A dla przypomnienia :

http://www.google.pl/imgres?q=ezra+in+hoody&um=1&hl=pl&biw=1024&bih=578&tbm=isch &tbnid=Kf6fuUtbknhuZM:&imgrefurl=http://www.youknowyoulovefashion.com/prettylitt leliars/tag/tom&docid=MZrj_z5zWLu1rM&w=580&h=604&ei=tSdVTp-GLIfYsgatg6gB&zoom=1& iact=rc&dur=375&page=5&tbnh=124&tbnw=103&start=67&ndsp=17&ved=1t:429,r:5,s:67&tx =82&ty=37

sandra_crashdown

Hahaha jaka on tu ma mine;D wymieklam:P No wypisz wymaluj meska wersja Emily;P
Dzieki za to zdjecie boskie;D

izka21gramowa

zawiódł mnie dzisiejszy odc,jak mogło nie być Jasona,ja się pytam!

pam001

no to ewidentny minus ale pociesze Cie nie bylo tez Ezry:D

izka21gramowa

Brak Jasona = odcinek zmarnowany. :/

Oby był w finale, bo się pogniewamy! : <

smiles

No zebys wiedziala ja juz za nim tesknie:)

smiles

Finał ma się skończyć dobrze dla fanów Ezrii. ;/

BloodyHope

A co powiecie na wspólną akcję Anty-Ezria? Składamy się na bilety do Stanów, porywamy Hardinga by siedział w Polsce i wtedy będą zmuszeni uśmiercić Ezrę skoro nie mają aktora, a Aria będzie z Jasonem ^^ Genialne, nie? <3 xd

smiles

Dokladnie;D

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

a może jeszcze go zwiążemy, zakneblujemy, wrzucimy do jakiejś ciemnej piwnicy, nie będziemy karmić i, a niech stracę, Ezra zostanie uśmiercony przez "A". Choć, wolę, aby to właśnie ten garbus był "A" ! ;pp

momsenka

A no fakt zapomnialam ze go przezywamy garbus:D No ja mam piwnice dosc duza ale jak mi wyzre ogorki korniszony to go sama zabije:P a jak kiszone to ojciec:P
No mi to obojetne czy on bedzie "A" czy zabojca byle byl winny:P

momsenka

Lepiej go podrzucić jakimś psychofankom. One by go już nie wypuściły. ;D

martusia565

Ja go nie lubie ale az tak mu zle nie zycze:P On taki niewinny chlopczyk by mu jeszcze krzywde zrobily:P

izka21gramowa

A przestań ;d kij z nim ;d
Jason się liczy ;];]
Masz rację,chociaż garba nie było,jego ryjka;d jedyny plus tego odc;p

BloodyHope

No i koniec...w takim razie nie oglądam odc 12 ;p
Przegięli . Ewidentnie.

pam001

Przecież był Jason! xD Chociaż jego cień w oknie : D

pam001

Ale to tylko final polowy spokojnie, pewnie Ezra znowu jej wcisnie jakas bajeczke i ona uwierzy ale w koncu musi przejrzec na oczy!:P I koniec kropka z niego kiedys wyjdzie ten psychopata ktorego my juz widzimy:D

izka21gramowa

Oby ;d Bo naprawdę pojedziemy wtedy do nich i go porwiemy ;p i problem z głowy,Aria z Jasonem ;d
Nie rozumiem tamtych fanek.....jak można lubić Ezrę?!!!!!!

pam001

No to tylko amerykanie oni zawsze byli inni:P

izka21gramowa

Wiecie co?! Znalazłam świetny sposób na potwierdzenie, że to Ezra jest A :D Trzeba jeszcze raz przeglądnąć wszystkie scenki z zakapturzonym A. Może gdzieś tam uda się dostrzec jakiegoś wystającego pod bluzą garba :D no i wszystko będzie jasne ;P

sandra_crashdown

Hahaha genialny pomysl;D

izka21gramowa

Niestety,moje genialne przezwisko nie jest uwidocznione w filmie,zawsze od szyi w gore go pokazują.pewnie ma kompleksy i to dlatego;)
ej tez podejrzewacie,ze ojciec Spencer jest tez ojcem Jasona?;d

pam001

Dokladnie:) Tym bardziej po ostatnim odc jak bronil Jasona przez Spencer no i to chyba ten hak na ich rodzine. No dokladnie zawsze w tych swoich grzecznych sweyterkach i kamizelkach zeby nie bylo widac garba to napewno dlatego:P

izka21gramowa

Eeej, Jasona chyba nie będzie w 12 odcinku, nie? :/

smiles

Nie wiem moze bedzie na chwile w kazdym badz razie ma sie ten odc skonczyc dobrze dla fanow tego sieroty garbatego;/

izka21gramowa

No nie będe oglądać,bez kitu! precz z garbatym xd
ej nie wiem czy wiecie ,ale w temacie konkurs na najprzystojniejszego chlopaka z pll wygrywa kto.?no kto.? nasz Jason! a potem wren;p Jason ma juz131,a wren91 haha.
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Konkurs+na+najprzystojniejszego+ch%C5%82opaka+w+PLL,1713979?page=2

pam001

Zartujesz???;D no to mnie totalnie pocieszylas bo Jason zasluguje na pierwsze miejsce a Wren na drugie;D

_Joy

Jason będzie w finaaaale! :D <3

BloodyHope

No nareszcie bo juz za nim tesknilam;D

izka21gramowa

Dokładnie :D Szkoda tylko, że ta sierota Ezra też będzie -,-