Ostatni odcinek - wow. Po prostu genialnie piękny. Aż żyć się chce i umierać zarazem. A dlaczego? Musiałbym spojler jakiś zapodać. A po co. Samemu zobaczyć trza. Wystarczy, że powiem - garaż i basen. A reszta niech zostanie oglądaniem :)
ten serial a ogolnie ten finalowy odcinek rozjebal mnie na kolana ...poprostu BOSKA Laura Linney, jezeli ona nie dostanie globa i Emmy za swoja gre to juz sam nie wiem! definitywnie najbardziej przelomowy serial tego roku!
Zgadzam się w całej rozciągłości!! Linney powinna dostać deszcz nagród za swoją role. Przezajebista w każdym calu.
Finał, ostatnie sceny finału wbily mnie w fotel normalnie, az sie wzruszylem, mimo ze nigdy tak nie mam jak jakis film ogladam, lecz w tym momencie nie moglem, genialny final
Łatwo powiedzieć, ja nadal ryczę. Uwielbiam dobrze przemyślane finały. Brawo dla reżysera i dzięki wszystkim robiącym tłumaczenia, do zobaczenia za rok! ;)
W ogole, scena gddy Marlene się zastrzeliła, juz byla wzruszajaca, bardzo smutno mi sie srobilo wtedy tez, wcale sie nie spodziewalem tego, ze popelni samobojstwo, bardzo fajna postac to byla.
przyłączam się do zachwytów. rewelacyjny serial, dawno żaden mnie tak nie poruszył, genialna laura linney, cała obsada właściwie bezbłędna. potok łez na ostatnim odcinku i chwila zastanowienia...
nie wydaje Wam się, że zakończenie było idealne? na tyle idealne, że moim zdaniem sezon drugi może tylko wszystko zepsuć. rozumiem, że pobił rekordy oglądalności, ale mimo wszystko.
w tym jednym sezonie było wszystko.
oj, nie wiem co bym zrobił wiedząc, że to już koniec. serial jest rewelacyjny, wszyscy bohaterowie, obsada... ah. nie chce czekac do września na kolejny sezon.
finał był genialny, scena w garażu piękna. wszystko było idealne. Marlene. ;(
Laura Linney jest bezbłędna.
Finał bardzo dobry, ogólnie sam serial stoi na wysokim poziomie. Brawo. A dla wszystkich zwolenników polecam link:
http://www.youtube.com/watch?v=McEEiZU8t4Y
Polecam również zapoznanie się z twórczością Sii (jej inna piosenka odegrała ważną rolę w najlepszym finale serialu TV w historii, ale nie mam tu na myśli TBC).
Zdecydowanie nie można nazwać tego serialu komediowym. Oczywiście jest sporo humoru, natomiast przedstawia bardzo trudną tematykę. Nie mówiąc o ostatnim odcinku, który zmiażdżył mi system - bo inaczej nie jestem w stanie tego opisać...
Jak dla mnie rewelacyjny serial !!