PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549022}

Słowo na R

The Big C
2010 - 2013
7,8 1,8 tys. ocen
7,8 10 1 1825
Słowo na R
powrót do forum serialu Słowo na R

..a podano mi coś, co nie jest ani śmieszne, ani tragiczne, ani nawet dramatyczne.
Postacie są nijakie, niespójne z wątkami, z jakimi je połączono. Chudnięcie jakiejś wyszczekanej laluni, wychowanie dziecinnego mężulka Cathy (wow, po kilkunastu latach małżeństwa nagle głównej bohaterce zaczęło przeszkadzać jego zachowanie) i jej upiorna sąsiadka, która za kilka odcinków okaże się jej najlepszą przyjaciółką.
Czym zaskoczy mnie jeszcze ten serial? Może tym, że 4. odcinka w ogóle nie będzie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
cococool

Cóż za kultura gimnazjalna.

Przeczytaj dokładnie raz jeszcze to co napisałEm. A potem jeszcze raz, i jeszcze.

chatiflatt

Mam kilka uwag i pytań.
Po pierwsze - nie zauważyłam abyś wymienił jakikolwiek plus filmu - skąd więc ocena dobra (7) w skali filmwebu?
2) Co oznacza stwierdzenie, że postacie są 'niespójne z wątkami'?
3) Już przy okazji pierwszego odcinka mogliśmy zauważyć, że Cathy stara się zaprzyjaźnić z sąsiadką, więc nie wydaje mi się, aby przyjaźń która prawdopodobnie się zawiąże między paniami miała być docelowym zaskoczeniem dla widza. Nie odbieram tego jako minus filmu.

h_anka

Pewnie tego,Ze główna bohaterka zacznie lewitować i opętają diabeł. to po prostu dobry serial obyczajowy.

ocenił(a) serial na 9
chatiflatt

chatiflatt ja rozumiem, ze nie musi ci sie serial podobac i ze masz swoje zdanie i wogole, ale to co napisales w swoim poscie to zwykle brednie sa i tyle, dlaczego niby postacie sa niespojne z watkami?
Kobieta sie dowiedziala ze ma raka, to moze chciala odepchnac od siebie meza, by nie cierpial razem z nia, a moze po prostu naprawde zaczal ja irytowac, zalamala sie rakiem i mogla sie zmienic, co do pomocy grubaski, to moze chciala sie poczuc potrzebna komus, zrobic cos dobrego zanim odejdzie na ta druga strone?....Tak wiec szanuje to ze serialu nie lubisz, nie podoba ci sie i tyle, ale nie podawaj powodow wyciagnietych z rekawa.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
chatiflatt

Trochę mi cie szkoda. Widocznie jeśli ktoś nie jeb..e cie dowcipem prosto w łeb to go nie zrozumiesz. Proponuję ci wrócić do kac vegas, to rzeczywiście 10/10 arcydzieło.