"czyżby z Ayaza zrobili tego złego ( jak kiedyś z melepety) pożyjemy zobaczymy"
Po finałowym odcinku 1. serii nadia_21 napisała, czego oczekuje w 2. serii.
M.in. "zmiany Ayaza na chama bezwzględnego".
Hahahahaha to dopiero by było ;)
Fajnie, że buttterfly przysłała przetłumaczony zwiastun.
Trochę się wyjaśniło, ale nie wszystko, dalej sią niejasności.
Dobra, tak jak piszesz, dowiemy się w październiku.
Ja jednak mam niejasne przeczucie, ze fochy Oyku dołożyły się to tej sytuacji, bo tak bez niczego Ayazawi by się nie odmieniło;)
Takie jest moje zdanie, no w końcu musieli wszystko rozwalić i zaczynać od nowa, bo po co byłaby druga seria takiej historii miłosnej no nie ? Skończyliby pierwszą ślubem i byłoby ok . a tak my toniemy w domysłach, ale zobaczymy co nawywijali ;)
Ale o tym że podróż poślubną była planowana do Włoch wiedzieliśmy już w poprzednich ostatnich odcinkach, myślę że tak naprawdę nie chciała ucieka ale gdy on w tej kwestii jej nie zrozumiał pomyślała że Włochy są dobrą okazją aby mu to udowodnić - A Ayaz taką możliwość jej udostępnił i w końcu poleciała sama .
A co do mnie jestem mężczyzną fakt dziwienie że facet może oglądać takie seriale ale polubiłem go za specyficzny humor ;)
hah jesteś mężczyzną?
Ja od razu założyłam, że kobietą, bez zaglądania w Twój profil.
I napisałam "butterfly przysłała".
Wybacz ;)
Toniemy w domysłach co do wyjazdu Oyku i jej kelnerowania ;)
O przepraszam, za zrobienie z Ciebie kobiety :).
Mnie nie dziwi, że oglądasz ten serial, bo rzeczywiście momenty komediowe ma.
Jednak lepszy jest kontrakt na miłość jeśli chodzi o komizm ;))) W tej kwestii przewyższa sezon.
Fajnie, ze oglądasz takie seriale, bo będziemy tu mieć ogląd sytuacji z męskiej strony, w końcu wiadomo, ze kobiety potrafią "zrobić z igły widły " zwłaszcza w domysłach ;)
Nic nie szkodzi nie gniewam się )
Jeżeli chodzi o Kontrakt na miłość nie specjalnie mnie zabawiał - Nie wiem może tu bardziej o samych głównych bohaterów chodzi, Oyku i Ayaz nie to że tacy zwariowani to oboje piękni Ahhhhhh ;)
I te ich spojrzenia oni są dla siebie stworzeni ;) http://4.bp.blogspot.com/-L2cXFFfeGss/VOAdh2S0EcI/AAAAAAAAJgs/oerpz5y1C9Y/s1600/ B91UU62IcAIRtdk.jpg
laski, ja i przyjaciółka doszłyśmy do wniosku, że to niemożliwe by Ayaz znowu porzucił Oyku, szczególnie po sytuacji z Mete (w sensie cierpienia).
a kolega wysłał nam polski zwiastun, i kurczę, tam wychodzi na to, że Oyku o jakąś błahostkę się obraziła, bo dla niej to nie była błahostka, no i rzuciła wszystko w diabły i wyjechała w siną dal
Przecież piszę wyżej, że znowu fochy i dlatego Ayaz odpuścił tym razem, jak się nad tym zastanowić to ten facet to anioł, ze tyle wytrzymał dla tej miłości ;)
A teraz zacytuję Wam "Świat seriali" odnośnie naszego forum jesteśmy normalnie sławni ;) Po emisji każdego odcinka "Sezonu na miłość" na forum Filmwebu pojawiało się kilkaset nowych komentarzy..... hahahah to o nas ;)
o faktycznie, pisałaś ;>
nie zauważyłam kilku postów
dziewczyny, jesteśmy sławne :O z miejsca, chciałabym podziękować rodzinie za internet i telewizor, w czasie mojego wypoczynku, dzięki nim mogłam śledzić nasz serial :D
dobrze, że nas z nicków nie powymieniali
hahahaha jak przeczytałam post margoargo o świecie seriali, to aż się roześmiałam.
I naprawdę poczułam się dumna :D
Dziewczyny, gratuluję Wam i sobie ;)
Ja też miałam taki plan, by jutro wejść do sklepu i przejrzeć ten artykuł, ale już nie trzeba.
Tu jest:
http://www.swiatseriali.pl/seriale/wspaniale-stulecie-1122/news-wspaniale-stulec ie-tureckie-seriale-w-natarciu,nId,1883290
Artykuł o nas ;)
"anonimowe gwiazdy filmwebu ;)"
hahaha anonimowe, ale jednak gwiazdy.
Super. Czekam, kiedy przejdziemy się po czerwonym dywanie ;)
I mam nadzieję, że wystąpimy w jakiejś sesji zdjęciowej.
I w reklamówce jak te z Foxa
:D:D:D:D:D
Tutaj są inne zdjęcia z tej sesji.
http://www.telenowele.fora.pl/telenowele-wyemitowane,70/sezon-na-milosc-tv-puls- 2014,30576-5190.html
"Jak Wam się razem pracuje? Skąd ta chemia?
Ozge: Serkan jest naiwny(?) i wrażliwy. Jest świetnym partnerem. Ta chemia jest prawdopodobnie ze względu na to, że dogadujemy się wzajemnie w dużym stopniu. Naprawdę dobrze się dogadujemy.
Serkan: Praca z Ozge jest wielką przyjemnością. Ona jako aktorka bardzo poważnie podchodzi swojej pracy i staramy się robić wszystko idealnie. Nie robimy nic specjalnego dla powstania chemii miedzy nami. Wychodzi samo z siebie".
"Naprawdę dobrze się dogadujemy."
"Praca z Ozge jest wielką przyjemnością."
"Wychodzi samo z siebie"
jaaaaaasne :D
hahahaha nie wierzysz im? ;)))
A może mówią prawdę?
Dobrzy aktorzy potrafią świetnie zagrać chemię ;)
Ale aż taką.... hmmm możliwe ale czy faktyczne ;)
Co do nas jako gwiazd- filmweb to powinien nas na rękach nosić taka reklama ;)))
Jakbyśmy policzyły te komentarze to wyjdzie z kilka tysięcy :)))
Oj dobre jesteśmy - gratuluję sobie i Wam , bo nadajemy prawie na tych samych falach stąd taka różnorodność i humor w komentarzach ;)
tyle kasy z reklam im nabilysmy ;)
chociaż jakieś małe dziękuję by się przydało :D
albo zdjecie limitów innym gwiazdom ;d
O tak zdjęcie limitu byłoby miłym podziękowaniem ;)
Niech nie mają złudzeń, że jak będą inne produkcje to tu się tak będziemy udzielać;)
Widać to już po forum To moje zycie, która z Was ogląda regularnie ?
Bo ja widziałam może kilka scen i jakoś nie mogę się przekonać, a ten serial wydaje mi się ma strasznie dużo odcinków.
O tym ,że puszczą po polsku kiralik ask czy cilek kokusu to można pomarzyć , bo Puls kupuje hurtowo z tureckiego foxa, a te seriale tam nie idą ;)
na O hayat benim sucho, bardzo
trochę zainteresowania mają jeszcze nowe produkcje TVP, ale reszta zostaje w milosciach ;)
Jeszcze mi się przypomniało, jak w odcinku 33 Ayaz poszedł do fryzjera i wyszedł z identyczną fryzurą, z którą przyszedł.
Hahaha i po co była ta wizyta u fryzjera? :D:D
Takie wspominki mnie naszły. Ach, ten Sezon ;)
ja dzisiaj przeglądałam początkowe tematy odcinków ;)
i stopniowe upośledzenie Oyku ;)
:D:D:D
Może ją jeszcze naprawią :D
Może ona ma guza mózgu, tak jak miał Mete ;)
I dlatego z czasem pogorszył się jej charakter ;)
albo jakaś rzadka genetyczna choroba, objawiajaca się napadami kretynizmu i nieracjonalnosci
Wczoraj pisałyśmy z mistrzynią, że
Czy Puls nie mógłby tak zrobić, żeby już teraz wykupić Kontrakt i SNM i emitować co tydzień jeden odcinek każdej z tych tel?
I o jakiejś ludzkiej porze, najlepiej wieczorem.
Nawet z 2-3 tygodniowym opóźnieniem, gdzieś o 18, i na pewno mieliby oglądalność.
Zgadzam się mogliby tak zrobić i serwować nam 1 odcinek tygodniowo o normalnej porze, ale by mieli oglądalność, chyba nawet emkę by przebili ;)))
No ale na głupotę Pulsu nie ma lekarstwa, nowe seriale o idiotycznych godzinach, a powtórki w paśmie najlepszej oglądalności ;) ot Polska właśnie ;)
A teraz trochę statystyki: Nic dziwnego, że o nas piszą w gazetach ;) 7972 - komentarze pod jednym serialem muszą robić wrażenie ;)
"7972 - komentarze pod jednym serialem muszą robić wrażenie ;)"
hahaha policzyłaś, szacun ;)
Dobrze wiedzieć, że tyle tych komentarzy natrzaskałyśmy.
Oczywiście to nie koniec ;)
Liczby twoja miłość? ;))
Serkan chyba też lubi liczby, w końcu ukończył studia na wydziale ekonomicznym ;))
W jednym z ostatnich odcinków Ayaz mówił sam do siebie, że wygrał zaproszenie na rozdanie nagród Emmy.
Myślałam, że to pokażą, a tu nic nie pokazali ;)
Premiera ponoć 3 października więc jeszcze poczekamy, a na razie przeprowadzamy akcje w domysłach hehehe
Dokładnie domysły ale realne znając Oyku ; -Teraz mi się przypomniało jak gadała do koni następnie wpadła w błoto, a na psa który ją zaczął gonić powiedziała do Ayaza że to wilk ;)
Po prostu dziewczyna jedyna w swoim rodzaju ;)
Dokładnie , ja postrzelona Oyku z początku sezonu jeszcze akceptowałam, a później to już równia pochyła ;)
Nie mówię, że takie akcje nie mogą być w serialu, w końcu to serial komediowy niech będzie śmiesznie byle nie żałośnie ;))
A niestety pod koniec I serii sezon niewiele miał wspólnego z komedią i aż ciężko się oglądało ;)