PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Jeżeli ktoś gdzieś coś.. Dawać linka :D

Margoargo

Masz racje ale akurat ta akcja była dobra ,Oyku taka jest zawsze wszystko wyolbrzymia dla niej mały kundel to wilk ;)

Żałosna to była dla mnie scena, kiedy Oyku dowiedziała że Ayaz nadal ją kocha i i szła chyba przez plac zabaw i wszystkim powtarzała Ayaz mnie kocha, Ayaz mnie kocha ...

buterfly

W tym odcinku, o którym piszesz to Oyku w ogóle zachowywała się tam jakby rozum zgubiła , właśnie z powodu takich akcji pod koniec ten serial coraz mniej mi się podobał ....
O tak wyolbrzymianie Oyku czasem doprowadzało mnie do szewskiej pasji, jak np. akcja z kawalerką w bodajże ostatnim odcniku.... miejmy tylko nadzieję, że ta ucieczka do Włoch zwróci jej trochę rozumu ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

świetne przykłady, ale mi najbardziej rzuca się w oczy ten, jak we wszystkie swoje sprawy angażowała Ayaza, nic nie mogła sama zrobić, przez co tamten musiał za nią latać i poświęcił swoją prace i kontrakty, i ledwo go z życiem uszedł ;> jednym słowem: EGOISTKA

mistrzyniF1

Ayaz też wtedy zachowywał się niepoważnie i nieprofesjonalnie, bo ciągle olewał pracę i m.in ważny projekt.
Miłość miłością, ale bez przesady.

I co w końcu z jego firmą, bo już sama nie wiem.
Raczej ostatnio cienko przędzie chyba, a Ayaz jakby nigdy nic do SPA pojechał z Oyku ;)
Tam tylko Emre pracuje.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wiadomka, Ayaz też głupi, bo mógł nie powiedzie, doskonale o tym wiem ;P

a firma chyba jeszcze działa, pewnie pracownicy wszystko odwalają ;)
Emre do biedak, uczciwy, pracujący, a jeszcze po nim jeżdżą

mistrzyniF1

macie rację,dziewczyny :D
Oyku głupia,ale Ayaz wcale nie lepszy,oboje przeginali w pewnych momentach

Emre oczywiście pracuje za wszystkich,a i tak pretensje mają do niego,szczególnie Burcu,że czasu dla niej nie ma.
Ona nie pracuje to ma czas,ale jemu dałaby spokój

madzik_867

haha Burcu jak się denerwuje, gdy Emre mówi, że nie ma na coś czasu, bo pracuje ;)
Rzeczywiście, jak on śmie pracować ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

właśnie, a pieniądze to niech najlepiej z bankomatu bierze ;>
mogłaby być bardziej wyrozumiała, bo nie jest tak głupia jak Oyku

mistrzyniF1

"a pieniądze to niech najlepiej z bankomatu bierze "

Tak jak w jednym skeczu - "Nie wiem, po co moja matka ciągle kupuje tyle tych ziemniaków.
Nie musi, jak będę chciała coś zjeść, to se frytki zrobię"
:D:D

Vanessa100

hahaha ;)
też to słyszałam,ale nie pamiętam gdzie

madzik_867

To był kabaret złożony z samych kobiet.

Albo też to był kabaret Babeczki z rodzynkiem (3 kobiety i 1 mężczyzna)

Nie wiem, który ;)

Vanessa100

Nie każdy się rodzi w domu u bogatych rodziców.
Burcu ma zachcianki,a ciekawe za co Emre ma je spełniać jak nie będzie pracować.
Burcu marudzi,a jak jeden dzień taksówką za niego jeździłą to jaka zmęczona była. Chyba już zapomniała.Mogłaby sobie jeszcze troche pojeździć haha

mistrzyniF1

Ayaz, odkąd się zakochał, przestał być asertywny ;))

Vanessa100

Tak zgadza się przestał być asertywny i męski, stał się takim kapciem, że już elaboraty tutaj napisałyśmy.

Ayaz jest bogaty, więc kto bagatemu zabroni nie pracować ;)

Ale pamiętacie, że raz Oyku jak chciała coś pokombinować z projektami Ayaza ( chyba zniszczyć) to powiedziała, że nie wie kiedy on te projekty robi, jak ciągle z nią jest...... no jak to kiedy po nocach;)))
NIe szlajał się po nocnych klubach, z Oyku nie pomigdalił się to wyładowywał energię w projekty hehehhhe a tak mnie naszło ;))

I znów fajna dyskusja się rozwinie, a ja za chwilę pewnie stracę limit..... bleeee gdyby nie ten limit to tych komentarzy byłoby więcej....

Margoargo

dokładnie,noce miał wolne,bo jak sama stwierdziłaś z Oyku się nie migdalił haha
co więcej,nawet nie spali w jednym łóżku

madzik_867

E no nie .... w tych 51 odcinkach spali razem może 3 razy a nie sorry chyba 4 - bo o biwaku zapomniałam ;)

Margoargo

źle się wyraziłam,spali w jednym łóżku,ale nie sypiali ze sobą regularnie,w tym sensie. a takie spanie jak oni spali to się nie liczy :P

madzik_867

Spoko Madzik wiem, o co Ci chodzi, nie łudźmy się scen erotycznych w II serii też nie będzie skoro już na początku dowiadujemy się, ze Oyku uciekła i nie ma jej chyba kilka miesięcy czy ponad rok , to pewnie w ostatnim odcinku II serii zafundują nam jakieś migdalenie się Oyku i Ayaza a i na to bym raczej nie liczyła .... hehehehe dlaczego ci Turcy zmarnowali takiego męskiego faceta..... ło matko to woła o pomstę do nieba ;)))

Margoargo

Ayaz poszedł na zmarnowanie,a w dziewczynach mógł przebierać i na pewno jakaś lepsza by mu się trafiła. Oyku ani troche na niego nie zasługuje
Ja nie liczę na żadne odważniejsze sceny,bo na nie nie ma szans,nie oszukujmy się

Margoargo

Oyku jeszcze oddzieliła się od Ayaza w łóżku jakąś poduszką.
No wiecie co haha ;)

Ayaz naprawdę musi ją bardzo kochać, że to wszystko znosi ;)

Vanessa100

to już był szczyt głupoty,skąd ona te pomysły bierze to ja nie wiem. mogła se wsadzić wtedy te poduszke nie powiem gdzie

Margoargo

"NIe szlajał się po nocnych klubach, z Oyku nie pomigdalił się to wyładowywał energię w projekty hehehhhe"

buhahahhahaha rozbawiłaś mnie ;)

I kiedy Ayaz wymyśla i organizuje te wszystkie romantyczne niespodzianki? ;)
Chyba też nocą.
A załatwianie tego z odpowiednimi ludźmi, to pewnie w dzień już, bo gdzie w nocy by co załatwił, jak ludzie śpią i firmy pozamykane ;)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

po nocach nie sypia przez Oyku i dla Oyku
co za kobieta :D

mistrzyniF1

Bezlitosna kobieta ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

i to nie przez seks :D
stworzenie niemożliwe XD

Vanessa100

Dokładnie myślał w nocy ....
A załatwiał w firmach w dzień.... tyle tylko, że przesadzał momentami.... a teraz pewnie po ślubie Ayaz obniżył loty, chciał seksu od Oyku to ta się fochnęła i zwiała do Włoch..... oj znowu zaczynam być wredna..... i wymyślać nie wiadomo co ;)))

Tak sobie myślę po tym zwiastunie, że z jednej strony chcieli nas scenarzyści zaintrygować, a drugiej nas wkurzyli.... bo my znając historię Oyku iAyaza wkurzamy się na głupotę i fochy Oyku i kapciowatość Ayaza i takie rozpoczęcie sezonu od zwiania Oyku nas bardziej wkurza niż zaciekawia.... a może tylko ja tak mam ;)))

Margoargo

To Ayaz powinien się obrazić,że ona "mu nie dała" przez tyle miesięcy ich związku i sam wyjechać jak najdalej.
Jak się fochać to konkretnie,on ma o co :D
teraz ja jestem wredna ,a co mi tam...

madzik_867

Na telenowele.fora.pl marta87 wstawiła przetłumacozny fragment z tt:
"Znamy już powód tego nagłego zeszczuplenia obojga! Serkan w wywiadzie dla Grazia Turkiye powiedział, że "zmusił" Ozge do regularnego uprawiania sportu po raz pierwszy w życiu. Dodał jednak na początku, że to nie będzie łatwe (nie od razu będą efekty).
Jak widać Ozge się nie zniechęciła"

:D

madzik_867

Madzik widze, ze my tu wszystkie chcemy przywrócić prawdziwą męskość Ayazowi ;))) żeby w końcu tupnął nogą i pokazał się od strony prawdziwego faceta..... i pomyśleć, że my kobiety to wymyślamy.... oj zachciewa nam się prawdziwego macho w tej produkcji ;) bo Ayaz na macho warunki zewnętrzne ma .... tylko charakter powinni mu podrasować ;))) - skąd ja to wymyślam hehehhee

A tak naprawdę chciałabym w tej drugiej serii, żeby Seyma zakochała się w takim prawdziwym facecie i żeby to on nią manipulował a nie odwrotnie ..... hmmm to byłoby ciekawe.... bo powiedzmy sobie prawdę melepeta nawet jak mu odbiło nigdy macho nie był .... raczej quasimodo hehehhe a teraz jeszcze powrócił jak z móżdżkiem jak teletubiś hehehe - chyba to przeziębienie źle na mnie wpływa ;)

Margoargo

Serkan namówił Ozge do regularnego uprawiania sportu.
Ona się zgodziła. Ciekawe, czy zgodziła się, bo rzeczywiście są przyjaciółmi. Czy też, bo są kimś więcej

Margoargo

Mnie wkurza, ale jeszcze bardziej zaciekawia.
Nie mogę się już doczekać premiery ;)

Oyku fochnęła się i wyjechała, bo Ayaz nie potrafił zrozumieć, że ona na seks będzie gotowa za jakiś rok, i nie chciał niedobry poczekać. On jej nie rozumie ;)))))

Żartuję sobie ;)

Vanessa100

Mam nadzieję że to żart. W końcu ile można czekać? Chłop ma wyjątkową cierpliwość ale wszystko ma swoje granice. Może Oyku pęknie kiedyś z tego uporu

madzik_867

Pęknie i sama się rzuci na Ayaza.
To byłaby scena hahaha ;))

Vanessa100

Zapomnijcie ona nawet jak będzie mieć 70 lat to dalej cnoty nie straci bo się będzie bała, mało tego nie będzie wiedzieć jak to się robi ;)

Margoargo

A gdzie Ayaz do 70-tki będzie czekał.
Chyba taki głupi nie jest ;)))

Już kiedyś była słynna scena - Ayaz i Oyku jako i staruszkowie.

Haha to byłoby dobre
Staruszek Ayaz i staruszka Oyku chodzą sobie razem za rączkę po lesie (chodzą tak od dnia ślubu).
Ayaz - Wiesz, może w końcu byśmy to zrobili, wiesz co, i poszli do łóżka.
Chyba wystarczająco długo ze sobą chodzimy.....

:D:D:D

Vanessa100

hahahah dobre ;) powiem więcej świetne;)

A Ayaz na to: wiesz co Oyku teraz już nie pójdę z tobą do łóżka bo jestem już zmęczony tym chodzeniem ;)

I Ayaz dalej ; A zresztą o moje potrzeby zadbała Pani Fajze ;)) więc ciebie już nie chcę ;))) i tak Oyku mimo ślubu umrze jako cnotka..... ja mam dzisiaj jakąś fazę;) to przez antybiotyki hihihih

Margoargo

hahahaha ;)))

W SNM naprawdę była jakaś pani Fajze, czy to Twój wymysł? ;)

Ayaz - Ciebie już nie chcę, zresztą jestem już w takim wieku, że już nie mam zwyczajnie ochoty na te rzeczy.
Hmm, chociaż jednak może znalazłbym ochotę.
Kiedyś byłem przecież takim casanovą, a i nadal mam branie - ostatnio w sanatorium nie mogłem opędzić się od innych babć. To chodźmy do sypialni.
Oyku - No dobra, jak tak bardzo chcesz.
(oboje podreptali do domku i do sypialni.
Ayaz przyszedł pierwszy i usiadł na łóżku w sypialni)
A tu nagle Oyku krzyczy od progu - Ałaaaa, chyba nie dojdę!!!
Ayaz - Ale jeszcze nie zaczęliśmy, a już chcesz dochodzić?!
Oyku - Nie dojdę, bo mi coś w krzyżu strzeliło, ała!
Ayaz - Już do ciebie idę (bezskutecznie próbuje wstać z łóżka).
Mnie też coś strzeliło w krzyżu.
Oyku - To może byśmy telewizję pooglądali ?!
Ayaz - Chyba tyle nam pozostało...
:D

Vanessa100

może w telewizji jakieś hot sceny uświadczą,bo poza nią dosłownie nic :D

madzik_867

Tak jak w monologu Drozdy, że wykończony facet po pracy włącza sobie film dla dorosłych i wchodzi do żona.
On do niej mówi - "Patrz. Że im się chce"
:D:D

No dokładnie, może w telewizji coś hot zobaczą hahaha ;)))

Ayaz i Oyku trafili na serial z gorącymi momentami.
Ayaz - Ech, też tak kiedyś robiłem
Oyku - Ze mną?
Ayaz - Taaaa, gdzie z tobą. Niby kiedy i jak.
XD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahahhahahaha
wykończysz mnie :D

mistrzyniF1

Mistrzyni cóż to za uroczy awatar czyżby ten kolega ciacho naszego Bugry tylko w innej odsłonie ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

taaaak :D
Serhat kociak z kotkiem ;)
a tak ogólnie to on mi pirata przypomina

mistrzyniF1

Ładny avatar ;)
Lubię kotki ;))

mistrzyniF1

A poprzednio ten facet z plecakiem, to kto to był?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ten sam :D
tylko w wersji terenowej, a tutaj lekarskiej ;>

mistrzyniF1

Ta wersja mi się bardziej podoba ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha :D
mam jeszcze w wersji plażowej, ale to może innym razem ;p

mistrzyniF1

Wszystko w swoim czasie ;))