Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
Mam podobne odczucia;))) Chyba też nie będę już oglądać w oryginale tylko poczekam na napisy.
Zresztą najważniejszy wątek nocy poślubnej już był ..... więc ekscytacja SNM spadła ;))))
A nie pokazują już jakichś mocniejszych momentów, bo nawet Oyku się porządnie ostatnio z Ayazem nie całowała, tak jak np. po tangu ;)))
Czyż nie mam racji ? ;))))
Na teleforach EizPerAng twierdzi, że odcinek jest ciekawy ;)
heh może dlatego, ze ona imie turecki, więc rozumie, co mówią
ooo szkoda że nuda ;<
ja sobie za to obejrzałam film Inna kobieta ;D
i trochę się pośmiałam
na żadnym niestety ;<
prywatne zbiory ;D
ale na TVN leci 21 Jump street, na TVN7 Wredne dziewczyny a na TVP Piraci ;)
po zwiastunach oczekiwałyśmy namiętnych scen, a tu nic.
Nic, posucha, nuda, wyobrażasz to sobie?
Skandal :D
jedna wielka kaszana ;D
a początkowe sceny nawet zachęcały, czyli nagi Ayaz :D
szkoda, byleby nie zrobiło się to co pod koniec pierwszego sezonu, bo przestanie być fajnie
Kaszana - to prawda, niestety.
Się napaliłyśmy po zwiastunach, a tu kubeł zimnej wody.
"a początkowe sceny nawet zachęcały, czyli nagi Ayaz :D "
włąśnie, dlaczego nie rozegrali tej senny inaczej, bardziej gorąco.
A oni się tylko przytulili, ech
no właśnie :D
i mogli go bardziej odkryć
ale te wystające mięśnie jak leżał *.*
nie wiedziałam gdzie mam patrzeć ;d
haha o tak, jego mięśnie.
I jego piękna twarz
http://images70.fotosik.pl/1265/959541d457f1a4c2med.jpg
Nawet w środku nocy Ayaz wygląda idealnie, jak z wybiegu :D:D
W tej sypialni myślałam, ze Oyku ma ochotę na coś więcej, a ona tylko przytulić się chciała ;)
Zresztą i tak nie wiem, czy jemu by się chciało w środku nocy. Dopiero się przebudził ;)
Vanessa agentko zdjęcia już widzę przyszykowane ;P
hmmm, a może oni już się zabawiali wcześniej ;)
aż Oyku zasnąć nie mogła?
hahahhahaha możliwe ;)
Pozostała nam tylko wyobraźnia i domysły, niestety.
Obok basenu zaczął ją dziś słodko całować po szyi i też nic, koniec sceny.
Mistrzyni a teraz leci na Foxie .... inadina ask ;)))
Akurat tę telkę to puls mógłby kupić.... bo na napisy jest za dużo tłumaczenia..... ;))) one tam gadają jak karabin maszynowy ;)
oooooooo Inaaaadina aaask, inaaaadina aaaask ;D
lubię tę piosenkę ;P
serial też oglądałam, ale w urywkach bo nie miałam czasu na cały
Kochane umiemy czytac w myslach rezyserom.
Z tego co zrozumiałam koncowe co powiedziala ta dziewczyna "Jestem Naz - corka Nazmiego" i cos o Atlantis mowiła.
Ja tez nie zrozumialam,ale jakos sprobowalam wywnioskowac ha ha
Taka dobra to ja nie jestem ha ha
No i oczywiscie nie mogło zabraknac kłotni Ayaza i Oyku.
Bez tego odcinek stracony.
No nie podoba mi sie ta cała Naz.
Przeczytalam na forum telenowel,ze ona przyszła do gabinetu Oyku i powiedziała,ze firma nalezy sie jej.Wtedy Oyku zapytała kim jest,ze tak mówi i dostala odpowiedz " Naz corka Nazmiego " tak wywnioskowałam.
Zobaczymy jak beda napisy.
Ja się zagadałam przez telefon i nawet końcówki nie widziałam..... ale coś się dziś nudziłam ;)))
A dla odmiany.... Kiralik ask, który oglądam w oryginale mnie nie nudzi..... dziś chyba, z pięć razy oglądałam sceny z 17 odcinka ;)
Tu nawet nie chodzi o mocne sceny..... ale po prostu jakoś bardziej mnie ciekawi ?
Przecież to Turcja mocne sceny poślubię, ale tylko zagranicą ;))))
A oni na razie są skłóceni ;)))
I Omer który tak patrzy ma Defne ..... te spojrzenia mi się podobają ;)))\
Po prostu jakoś bardziej mi podchodzi Kiralik ostatnio;)))
I scena ze ścianą dobra ;)
ale się Oyku ululała na tej kanapie ;)
ja też bym chciała, żeby Ayaz tak zaniósł mnie na rękach do łóżka jak ją ;)
Ja chyba od teraz też jak Ty, będę czekać na odcinki z napisami, bo w oryginale nic nie rozumiem.
No i znowu zwiastun kolejnego odcinka ciekawy.
Ostatnia scena najlepsza.Ayaz wyladował w wannie,ale oczywiscie na nic wiecej liczyc nie mozemy :P
Widziałam, ale nie łudzę się już.
Nie dam się już nabrać, nie chcę się więcej rozczarować.
Pewnie Ayaz wyląduje w wannie i koniec sceny.
hahaha to prawda ;)
Będziemy pikietować pod siedzibą scenarzystów SNM i wołać po turecku albo po angielsku chociaż, że chcemy więcej :D:D
stałabym pod siedzibą z transparentem: "VÜCUT AYAZ"
i zdjęciem: http://www.kirazmevsimi.com/wp-content/uploads/2014/08/Serkan-Cayoglu-14.jpg
takiego Ayaza chcę :D
wystarczy mi 15 minut w każdym odcinku
Mi się wydaje ze ten ma xiekawsza zapowiedź i Jak nic nie zrobili w tym to w następnym juz muszą :*
Wiem i cieszę się, ze mam Was ;)
razem raźniej ;)
Jestem zawiedzionaaaaaaa dziś. Aayz, słyszysz?!
Co, znowu sflaczałeś? :D:D:D
Tylko weźmy pod uwagę..... że my już dość napsioczyłyśmy się na I serię.... więc mam dziwne wrażenie, ze znowu zaczynają kombinować ;)))
To prawda.
Przecież zwiastuny rzymskiego premierowego odcinka 52 też były chwytem marketingowym.
Poprzestawiane sceny sugerujące zupełnie coś innego niż w końcu było.
tak właśnie poprzestawiają sceny i myślą, że się widz nabierze..... a wytrawny widz ( czytaj MY ) nabieramy się tylko raz no może dwa ;))) '
A potem wyznajemy zasadę " ja jestem stary wróbel mnie na plewy nie nabierzesz ;))))
Właśnie.
Jak to mówią Cygan tylko raz przez wieś przejdzie ;)
Na telefora piszą, że rzeczywiście kwestia "zjem cię z sałątką" została wycięta, niestety.
No też coś.
Uznali może, ze zbyt nieprzyzwoita? hahaha
A ogólnie to znaczek mają od 7+ czyli ..... nic dziwnego, że sceny wycięli;)))) U nas w Polsce by było 12 i po sprawie ;)