Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
A muszę Wam powiedzieć, ze w Kiralik ask omer pije ostatnio sporo ( przede wszystkim whisky) ,a nie pikselują alkoholu ;)
hmmm, dziwne właśnie
a Fox to nie przypadkiem publiczna telewizja?
Star moze być kablówką, ale w sumie nie, bo nie puszczaliby odcinków na youtube
hahahahaha ;)
motyw ze sznurkami w zupie - jak w Bridget Jones
scena z wpadającym Ayazem do wanny - jak w Magdzie M.
hahahaha jak widzisz uczą się od najlepszych ;))))
Od nas powinni uczyc się robić sceny erotyczne z Ayazem, żeby w pełni wykorzystać jego nieziemski potencjał ;)))) hehehhehe
"hahahaha jak widzisz uczą się od najlepszych ;))))
Od nas powinni uczyc się robić sceny erotyczne z Ayazem, żeby w pełni wykorzystać jego nieziemski potencjał ;)))) hehehhehe"
hahahahha 100% prawdy :D
Kobiety jeden odcinek ponad 700 komentarzy;))) Nie wychodzimy z wprawy..... jak się kończy SNM II seria dobijemy jak nic do 20 tysięcy komentarzy ;)))
To pisałam ja ;)))) zawodowy statystyk ;))) forum SNM ;))))
Super, jesteśmy wspaniałe ;))
"To pisałam ja" - skojarzyło mi się z cytatem z Misia:
"To mówiłem ja - Jarząbek Wacław" hahahaha ;))
no właśnie, tak przesadnie eksponowali tą scenę z nutellę jakby nutella miała być nową bohaterką ;))))
Chyba lokowanie produktu
Bierz co chcesz nawet deszcz i z włosów wiatr ha ha
Kultowa piosenka lat 90 -tych ha ha
Jak Oyku się ululała na kanapie, to Ayaz jakąś książkę czytał.
Ciekawe, jaką.
I wtedy też jakaś piosenka leciała. Coś tam śpiewała "Ayaaz" :D
ale ty wtedy gadałąś przez telefon ;P
No tego jeszcze nie widziałam w końcu dziś mam małe święto to telefon trzeba odebrać ;)
A książkę Ayaz pewnie tysiąc i jedna noc;)))) lektura obowiązkowa Turków ;)))) zresztą chyba jej nie skończył od I serii hehhehehe odcinek 2 ten z służką Oyku ;)))
Tysiąc i jedna noc haha ;)
"Od nas powinni uczyc się robić sceny erotyczne z Ayazem"
niech nas zaproszą na plan i my pokażemy, jak te sceny mają wyglądać ;)) my i Serkan ;)
A potem Serkan i ozge ;)
jakbyśmy się i tam zwaliły taką ekipą.... to nie wiem, której pierwszej by Ozge oczy wydrapała ;)))) hehehhe
e, tam
Ozge nie miałaby absolutnie żadnych szans z napalonym, szalonym, energicznym, zwartym i gotowym na wszystko tłumem polskich ayazoholiczek ;)))
Serkan też nie mialby żadnych szans ;)
Wpadłybyśmy tam jak szarańcza ;)
Będzie tak jak w skeczu Ani Mru Mru - Otwarcie supermarketu.
"Tłum krzyczy - open the door, open the door. Otworzyli. Na początku wszyscy razem, głównym holem"
hahahahahhaha ;)
Wracając do tej książki - pewnego dnia Serkan będzie tak czytał książkę powstałą z naszego forum ;)
Vanessa ja padnę przez Ciebie ze śmiechu....
ten skecz pamiętam ;)))
Jak Serkan będzie czytał naszą książkę to będzie rozanielony jak nie wiem co ;)))
Będzie rozanielony jak po rzymskiej nocy z Oyku :D
Jeśli Ayaz dalej czyta "Tysiąc i jedna noc" od 1. serii, to niech se przeczyta streszczenie w necie i już.
Po co się mordować :DD:
No dokładnie ;))) streszczenie i po sprawie ;)))
A może to inna książka..... kamasutra ;)))) albo seks tandryczny ;)))
ooo, jeśli taka zbereźna książka, to Ayaz miał pokerową twarz, czytając ją. Poważny był ;)
Podszedł do tego poważnie, jak do profesjonalnego poradnika D:
Nie wyrabiam z Wami.
Teksty tu macie przegenialne.
Na dzisiejszym odcinku troche sie nudziłam.A teraz to sikam ze smiechu.
Co jedna to lepsza.
Miło nam ;)
Jesteśmy lepsze niż serial ;)
I miałaś rację, ze wycięli tekst z sałatką. Napisali o tym na telefora
Tak jest Ty masz zawsze rację ;)))
Punkt pierwszy : Słoneczko ma zawsze rację ;)))
Punt drugi: Kiedy Słoneczko nie ma racji ...... patrz punkt pierwszy ;))))
Staramy się jak możemy, żeby dostarczyć Wam rozrywki i żebyście siostry poćwiczyły mięśnie brzucha ;)))) nie pocąc się przy tym ;))))
I na co nam Chodakowska., Lewandowska czy inna fitneska ;)))
O mięśnie brzucha zadbamy same ;))))
Pewnie, dbamy o mięśnie brzucha ;)
Możnaby rzec, ze regularnie uprawiamy sport.
Serkan byłby z nas dumny :D
hehehe właśnie ogarniam ostatnią część Kiraz ..... Ayaz już przeczytał tysiąc i jedną noc, bo to nie była ta książka....;)))
Na kamasutrę też nie wyglądało;))))
Pewnie tradycyjnie.... lokowanie jakiegoś tureckiego autora ;))))
Nasza książka i tak byłaby zdecydowanie lepsza ;)))