Wybacz mistrzyniF1 ,że weszłam w Twoją rolę.
Znalazłam tłumaczenie 53 odcinka i postanowiłam założyc nowy temat,żeby się nigdzie nie zawieruszył.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz :D
W końcu, po tak długiej rozłące, Öykü i Ayaz są bardzo szczęśliwi. Ale szczęście tej pary nie potrwa zbyt długo. Powodem jest tocząca się wojna między Önem a Öykü. Önem, której marzył się Dom Mody Atlantis, wiedząc już, że od teraz szefem jest nie kto inny jak Öykü, jest wściekła. Öykü i Ayaz, po wszystkim co razem przeszli, zawsze byli razem. Teraz przyjdzie czas na wybory. Ayaz, będzie musiał w końcu zdecydować/wybrać: żona czy matka!
W nowym sezonie Metego spotka niespodzianka. W jego życiu pojawi się nowa kobieta, do której serce Metego zabije mocniej.
50 twarzy Greya mnie nie zachwyciło , nawet na filmie nie byłam ;)))
Znam lepsze erotyki ;))) np. stare ale pieprzne Pamiętniki Fanny Hill ;))))
no i właśnie może tego Greya czytał, dlatego taką znudzoną, poważną minę miał, bo to nudne i słabe takie :D
Lubie ten skecz i ten kabaret.
Najbardziej w nim podobało mi sie jak ten wyzszy tłumaczył to na migi.Zajefajne ruchy wtedy robił.
Wiecie co troche mnie Ayaz dzis denerwował.Jakos nie widziałam,zeby stał po stronie Oyku tylko za matka szedł.
Nie wiem jak było naprawde.Zobaczymy jak bedzie przetłumaczone.
Mnie dziś odcinek nie wciągnął, nie zaangażowałam się.
A ta postawa Ayaza , ja wiem? poczekamy na napisy
Jedyne co mnie zdenerowowało, to że taki nudny odcinek
Przynajmniej ciekawie spędziłaś czas.
Odcinek był nudny, nie załuj, że nie oglądałaś.
Żadnych hot momentow
nic z nożyczkami.
Oyku przez pomyłkę wytarła koszulą ayaza podłogę haha ;)
A Ayaz w odwecie zaczął straszyć ją nożyczkami, koniec sceny.
Nic, totalnie nic, a tyle nadziei narobili w zwiastunach
w kuchni też nie było nic ciekawego.
Wyobraź sobie wycięli kwestię "zjem cię z sałątką"
Ayaz przystawiał się do Oyku, a ona odeszła i zaczęła kroić ogórka. i koniec sceny
W następne scenie była kolacja z rodzicami Ayaza.
MAsakra, wszystkie się po zwiastunach napaliłyśmy, nie tylko Ty ;)
A tu nic.
W sypialni był łądny moment, ale też liczyłam na więcej.
Oyku w środku nocy nie mogła spać, było jej niewygodnie i poduszkę zamieniła na tors Ayaza
http://images70.fotosik.pl/1265/959541d457f1a4c2med.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=YIUHQoq0jKE
Oyku się robi coraz to ostrzejsza :D...ale wrzuciła Ayaza do wody :D
Fajne, ale po dzisiejszym odcinku nie robiłabym sobie złudnych nadziei, że będzie coś więcej.
Pewnie wrzuci go do wody i koniec sceny.
Narobią nadziei w zwiastunach, a potem kicha
Paula jak obejrzysz odcinek 53 lektura obowiązkowa nasze forum.... dowiesz się co sądzimy o tych ich zwiastunach.....
Z pozdrowieniami .... stary wróbel ;)))
Dokładnie sie z Toba zgadzam.I nastepny raz spokojnie poczekam sobie na tłumaczenie.Bo powiem Was,ze 2 godziny wyciete z zyciorysu
Mnie też te akcje Ayaz- matka- Oyku się nie podobają ;)))
Scenarzyści tymi wątkami mnie irytują ;)))) Przecież przez ponad połowę I serii Onem zwalczała Oyku przy pomocy Seymy a teraz ją będzie zwalczać przy pomocy córki Pana Nazmiego ;))) oj mogli wymyślić coś innego;)))
np. Onem traci pamięć i wyjeżdża w nieznane..... w tym czasie Oyku doprowadza firmę Onem do świetności.... biją się o nią Paryż , Nowy Jork , Mediolan ;)))) ale mnie poniosło ;)))) a jeszcze nic dziś nie piłam pikselowanego ;))))
i bije się o nią też Dom Mody Forrester.
Ridge i Eryk chcą mieć Oyku u siebie i skałdają jej niezwykle korzystną ofertę.
Jednocześnie Aayz jest zazdrosny o kanciastogłowego podrywacza Ridge'a, który chwilowo rostal się z Brooke i któremu ewidentnie Oyku wpadła w oko ;))))))
hahahaha Vanessa rozwalasz mnie.....
Ridge podrywa Oyku..... a ona do Ayaza..... nie wiesz o chodzi temu dziadkowi ;))))
hahahhaha ;)
Ridge podłśuchiwał pod drzwiami i wchodzi oburzony - "Jaki dziadek? Jestem nadal młody"
Ayaz -taa, jesteś nadal młody mimo swoich stu lat :D
Rigde "Jaki dziadek? Jestem nadal młody" i dalej niech to szlag trafi tego Joeya - co za beznadziejny chirurg plastyczny.....a mówiłem mu żeby mnie bardziej naciągnął ;)))) i więcej kwasu hialuronowego ;)))
W końcu Oyku zostaje zaproszona do polskiego Top model do jury zamiast Krupy.
Zazdrosny Ayaz przyjeżdża z nią i wymusza, by też był w jury.
Ayaz robi furorę w top model. Uczestniczki go uwielbiają, podrywają go i z jego zdaniem liczą się nabardziej.
Wszyscy są w Polsce nim tak zachwyceni, że Aayz dostaje masę propozycji modelowych, reklamowych i serialowych, m.in z Na Wspólnej, M jak miłość, Ukryta prawda, Trudne sprawy, Policjantki i policjanci.Na dobre i na złe.
Oyku robi się zazdrosna o sukcesy męża i pojawia się między małżonkami kryzys.
To dobranoc ;)))
A Ayaz odpowiada..... Tylko z dziewczynami z forum filmwebu SNM mogę współpracować przy ich produkcji ;))))..... bo tylko one są wyjątkowe i najlepsze..... nie znacie tych dziewczyn to niebywałe ;)))) gdzie wy żyjecie ;))))
ooooooo, tak, tak, tak
margoargo, jesteś genialna ;)
Tak, tak Ayaz powiedział, odrzucił propozycję prowadzenia 3 edycji "Rolnik szuka żony" i wszelkie inne propozycje i zgodził się współpracować tylko z NAMI ;)))
I z tą piękną wizją połóżmy się spać. Może się spełni ;)
A ja ma jeszcze z 53 odcinkiem takie pytanie... czy Ozge zrobiła sobie grzywkę niezależnie od producentów sezonu ?
Chodzi mi o to, ze w większości scen ma tą grzywkę spiętą ;))
To mogli się na coś zdecydować ;)
A i jeszcze jedno te stroje Oyku mi się niespecjalnie podobają.... kombinezon ok, ale ten z butami z frendzlami nie. no i ten z zawiązaną żółtą kokardką ;))) dla mie porażka ;)))
Czasem lepiej być niedoubranym ;))) co słowo wymyśliłam niż przebranym ;)))
Takie dygresyjki;)))
Z słonecznym pozdrowieniem oddalam się na imprezę ;))))
Moja wątroba się kiedyś wykończy ;)))) od nadmiaru rozrywek ;)
Ja juz uciekam kochane. Bądzcie grzeczne i nie natrzaskajcie 1000 postow,bo tego jutro nie ogarne.
Do zaś
Dobranoc :D
Tak jest ;)))) Pani Generał ;)))
Postaramy się być grzeczne..... tylko nie wiem czy nam wyjdzie;)))
Dobranoc..... nutellowy Ayaz na noc ;)))
Wróciłam jeszcze na sekunde zmienic awatar.
Chcialam to z Ayazowym torsem , ale znowu była by awantura ha ha
Zostawiam go Wam.
Z daleka myślałam, że w tym awatarze jest Derek i Mer z chirurgó haha
Mieli kiedyś taką scenę w Ch i itak byli ustawieni.
Ale jak włączyłam Twój profil, by się lepiej przyjrzeć, to okazało się, ze to Oyku i Ayaz :D Ładne
Spoko spoko ja na razie wrzuciłam Omera w awatar, a może znowu wrzucę Omera bez koszulki ;))) bo już tu był w moim awatarze w sierpniu ;)
Pewnie , że się rozprzestrzenia ;)))
W końcu Omer też niezłe ciacho .... i inny typ charakteru.... a mnie się podobają tacy faceci ;)))
Dokładnie. Omer też jest niczego sobie :-D
Skąd Turcy biorą takich przystojniakow.
Mnie też :)...i tego zniewalające spojrzenie..
Jak Ayaz się uśmiecha to pełną gębą :D...Omer uśmiecha się rzadko, a jak się uśmiechnie to jest to elektryzujące :D
Bo Omer jest nieprzystępny, ale jak się rozkręci .... to hohoho ;)))
Uśmiech zniewalający.... a jak jeszcze oczko puści ;)))) miodzio