Ja też o tym czytałam, a oni ani nie zaprzeczają, ani nie potwierdzają. Widziałam jeden filmik, gdzie Ozge wsiada do jego samochodu w kapturze.
No ja też ale właśnie nie wiem czy to nie był kadr z serialu, bo ona potem w podobnym stroju jest w lunaparku czy gdzieś
On zawsze wygląda zabójczo, ale niebieski bardzo mu pasuje i oczywiście czarny garnitur , biała koszula oraz czarny krawat, albo cały na czarno ;)
Jak go zobaczyłam pierwszy raz w całego na czarno to...wow. Zrobił mega wrażenie. Wczoraj w tym niebieskim też . Normalnie cudo
Ja jak go zobaczyła w trailerze (gdy oglądałam Królową Serc) to już wtedy stwierdziłam, że niezły z niego przystojniak :D
Tak, wygląda świetnie.
W poniedziałek też się zaczął o 13:45 i w tym tygodniu tylko jutro będzie tak jak zawsze, czyli o 14:00.
Dzięki za odpoweidź , dziś dopiero pierwszy odcinek zobaczyłam i myslałam że pierwszy jest tylko taki długi : )
W Turcji leci jeden odcinek w tygodniu. Z ostatnich informacji wynika, że dopiero w przyszłym tygodniu będzie ostatni 50 odcinek, podobno 1 sezonu.
Różnie. Odcinki wahają się od 1,5 godziny do 2 :) Ja też się raz złapałam i włączyłam za późno.
Dzisiaj śmiałam się w głos na początku odcinka, gdy Ayaz i Oyku mieli randkę.
Nie wiedzieli o czym rozmawiać hahaha ;)
Ayaz (do Oyku) - "Gdziekolwiek będziesz, możesz zadzwonić i odprowadzę cię do toalety"
hahaha padłam ;)
Początek rankośniadania był świetny :D JA też padłam na tym tekście o toalecie :D haha
Zajmowanie małym potworkiem też było świetne. Ayaz do Oyku: Jak nie ufasz sb, zaufaj mi <3
Tak, z Seymy niezła małpa! Szkoda, że Oyku i Mete tego nie widzą. Wszyscy dookoła widzą jaka jest, a ta dwójka to jakieś dwie niewidzące istoty...
Hah na Ayaza napatrzeć się nie można, taki jest piękny.
Ciekawe, czy będzie kiedyś jakiś seks Ayaza i Oyku.
Na to bym nie liczyła. Oni w serialach tureckich raczej tego unikają. I znów dwa dni bez nowego odcinka. Czasem sie ciesze ze weekend nie trwa dłużej
mi by się język przy nim plątał haha
mnie to ubawiło jak się bał na wesołym miasteczku jakie miny robił i łapał Oyku za rękę, padłam :D
Hejka :) Nie wiecie czy ten mały diabełek Emir to nie był Cihangir ze wspaniałego stulecia bo taki podobny?
Chyba tak. Jeju, wiedziałam że już go gdzieś widziałam. To pewnie on. Taki jakiś znajomy się wydawał
haha a jaki żywiołowy chłopak :) We WS taki zastraszony, garbaty a tu pokazał na co go stać :) serial prześwietny ciągle siedzę i cieszę się do ekranu jak widzę Oyku i Ayaza :) Taka fajna z nich wczoraj była para z dzieckiem :) I jeszcze ta kwiaciarka: zróbcie sobie dziecko :D
I ten tekst Ayaza : kwiaciarka mówiła zróbmy sobie dziecko no to sobie zrobiliśmy XD
Ja też się cały czas cieszę jak na nich patrze. Dawno nie oglądałam tak fajnego serialu
Chyba to jednak mały Bayazid a nie Cihanghir ale jednak książę ze Wspaniałego Stulecia :)
robię dokładnie to samo ! ;dd a ostatnio nawet podkusiło mnie, żeby poczytać opisy na pulsie i teraz jestem zła ;cc
w przyszłym tyg też będą trochę dłuższe odcinki, więc pamiętajcie żeby włączyć wcześniej puls ;d
myślałam, że tylko ja mam bzika na punkcie tego serialu, cieszę się, że nie jestem sama :p A ayaz to takie cudo, że brak słów :D
ten serial jest masakrycznie uzależniający ;) szkoda tylko że inne tureckie seriale nie są bardziej popularne w Polsce, chętnie bym się skusiła.
dokładnie ;) ja się tak uzależniłam, że robię wszystko żeby nie przegapić żadnego odcinka. :p Nie mogę normalnie doczekać się poniedziałku ehh :p
mam dokładnie tak samo. plan dnia ustalam sobie zawsze tak, żeby od 14 do 16 być w domu ;)
heh, w końcu trafiłam na kogoś kto rozumie mnie w tej kwestii :DDD wgl nie wiem co to będzie jak skończy się ten serial, tak się przyzwyczaiłam do niego, a to tylko 50 odcinków wiec szybko minie buu ;(
też mnie to martwi. z moich wyliczeń wynika, że odcinki się skończą mniej więcej na początku sierpnia. już mi smutno z tego powodu :( do tego wszystkiego dochodzi to, że jestem serialomaniaczką. filmy mnie nie kręcą, ale jak znajdę dobry serial, to znikam :P a ten jest dobry, co wszystko komplikuje :D
To tak jak ja. Lubię seriale i to codzienne śledzenie losów bohaterów i przeżywanie razem z nimi wszystkiego :p Chyba nigdy z tego nie wyrosne :-) Mam nadzieje, że jak będzie drugi sezon to puls go wykupi...
trzeba mieć w życiu jakieś hobby - moje to seriale. trochę czasochłonne, ale ile można wyciągnąć z nich wniosków. wszyscy sobie myślą, że to tylko turecka telenowela, ale uczy nas że jak facet się stara jak głupi, to mu mów, cokolwiek, ale nie milcz, bo potem przez dwa odcinki się sprawy komplikują :D
To mamy to samo hobby :p szkoda, że ciągle mi mowia że oglądanie seriali to marnotrawstwo czasu, bo ja tak nie uważam :p no właśnie ile już przydatnych rzeczy się dowiedzieliśmy, telenowela przygotowuje lepiej do życia niż szkola haha :p
Ze mnie się śmieją że oglądam seriale ale ja mam to gdzieś i oglądam dalej. Sezon na miłość oglądam z zapartym tchem i śmieję się sama do siebie, Ayaz i Oyku poprawiają mi humor :) Kocham tę parę :)
I ja też :) wszystko musi czekać jak leci Sezon na miłość :) obiadek jemy o 17 bo jeszcze powtórka Wspaniałego Stulecia :) Szkoda mi Mete może w końcu przejrzy na oczy :) Ayaz i Oyku wymiatają ;)
Ma ktoś może informację ile jest tak naprawdę odcinków tej pierwszej serii? myślałam, że 50, ale na FB oficjalny fan page reklamuje zapowiedź 51... ale by było jak by puls nie zakupił kilku ostatnich...
Mnie się też podoba Ayaz :D
Tu padły takie pytania dlaczego u nas w Polsce takich nie ma , ponieważ u Nas w tamtych ,,czasach'' nie było mieszania krwi , wiecie co by było , gdyby taka Polka po wojnie , albo wcześniej pokazała się z Turkiem ,albo z mężczyzną z innego kraju? do tej pory społeczeństwo patrzy krzywo :( Ale dziewczyny , nie ma co wzdychać , tylko poszukać :D wiem ciężko , bo jak facet ma ładną buzię ,to zazwyczaj charakter do du** :( ja już nie mam szans , bo męża mam i dzidzia :D
Sheyma ,tak małpa ,ale bardzo ładna , tak samo Oyku jest piękna :)a nie ,to co ja :(
Fajnie,że leci codziennie (oczywiście prócz weekendów) a nie jak w Turcji raz na tydz. :)
Roznosiło by mnie do następnego odcinka :):):):):);)