Oyku została opuszczona przez ojca, jak sama wspomniała zostały bez pieniędzy, więc pewnie to w jakiś sposób spowodowało, że nie chce przyjmować pomocy od innych i chce liczyć na sb...
Pewnie tak, ale w ten sposób jest na prostej drodze do stania się taką samą jak Onem, tylko ja mogę być panią własnego losu, nie chce niczyjej pomocy, jestem samowystarczalna ble ble ble. Mam, nadzieję, że Ayaz jej to wybije z głowy ;) oby oby ;)
Seyma to taka dziwna postać, ciężko ją rozgryźć. Zachowuje się jakby miała rozdwojenie jaźni - zła Seyma i dobra Seyma. Co zrobi źle to zaraz to naprawia po to by później znów to zepsuć.
Fakt że Oyku i jej matka nieco przeginają z honorem. To chyba rodzinne. Niby je rozumiem ale nie do końca
Wg mnie Oyku potrzebuje czasu.
A co do Seymy to się zgadzam. Nie wiem, czy ona przeprosiła Oyku dlatego, bo zdała sb sprawę, że ją skrzywdziła, czy z tego względu, że przyjaźń z Oyku "jest jej na rękę".
hmmm to jest jakiś nie śliczny Ayaz? haha, żartuję ;) za parę dni same Ayazy tu się bedą wypowiadać ;)
Ha ha dziewczyny chyba wg Was żadna nie była by godna tego chłopa. trochę sa zbyt honorowe, ale wyraźnie się go pytają czy miał z tym coś wspólnego a on powiedział ze nie, po drugie ma rację mają kasę i myślą ze kara jeśli nie wszystko to dużo zdziałają. ja bym była tak samo wściekła myślała ze znalazła pracę dzięki swoim umiejętnością a mało ze ludzasowa ły ie na nia krzywo patrzyli to jeszcze projekty nie p
ale Ayaz nie jest taki jak Onem. Niech Oyku nie mierzy wszystkich jedną miarą. To obcemu chłopu pozwala sobie pomóc, a swojemu własnemu chłopakowi nie? Przecież Derin zaproponował jej tą pracę, bo leci na nią. Jaka róznica? Obcy facet jest ok, a Ayaz jest be.
Mało nie popłakałam się ze śmiechu, gdy dziś Ayaz i Derin na przemian wymieniali się nogą Oyku ;))
Hahahaha mało jej nogi nie złamali hahahahahahahahhaha ;)
Ją boli, a oni kręcą tą nogą na maxa ;)
Albo jak Oyku zapytała się Ayaza, co robi w lesie, a ten, że przyszedł pobiegać, a Oyku: W takim ubrani?, a Ayaz, że zawsze tak biega haha a był w garniturze :D
Hah Ayaza w awatarze masz Ty, nunax4 i jagodajulia.
ciekawe, kto następny :D
Ty też masz ślicznego Ayazka, już ci kiedyś pisałam ;))
Ale on zawsze jest śliczny
hahahhaha u mnie figuruje na tapecie w telefonie, bo częściej mogę zerkać ;)
http://fp.famousfix.com/p33839191/serkan-cayolu/p33839146
Dziękuję ale wszystkie wiemy że nie ma brzydkich ayazow :)
Próbowałam sie kiedyś dopatrzeć sceny gdzie wyglądałby gorzej albo gdzie uchwycili go jakoś niekorzystnie ale nigdzie nie znalazłam. On zawsze prezentuje się perfekcyjnie. Nie wiem jak to możliwe
Ja się nie dziwię, że Oyku dziś wściekła się na Ayaza.
Postawił ją w niezręcznej sytuacji - myślała, że to dzięki umiejętnościom zdobyła pracę, a tu przykra niespodzianka.
Wszyscy w firmie wiedzieli, że dostała się dzięki protekcji, nie chcieli z nią pracować i jeszcze projekty nie odpowiadały wizji firmy.
Żadna przyjemność. Taka praca z bożej łaski, jałmużna.
Też bym się zdenerwowała na Ayaza.
Ale chciał dobrze - nie mówił jej prawdy, bo oczywiście odrzuciłaby tą propozycję.
Więc mogłaby mu wybaczyć.
No i mogłaby wrócić do dawnej pracy - Onem zadzwoniła i dała jej szansę, a ta znowu obrażona.
Miała prawo być zła na Onem, ale chyba już wystarczy.
Jak Oyku tak będzie się ciągle unosić dumą, to w końcu zostanie z niczym.
Ayaz Ayazem , u NAS takiego nie ma gdzie szukać , ale czemu u nas takich kobiet nie widzę:
https://www.youtube.com/watch?v=p6FbXhyf5T8
Chociaż jestem hetero , to mogłabym wyglądać ,jak niektóre , bo są idealne :D
A ja się zgadzam z jasmin35. Ok., załatwienie przez Ayaza pracy było nie fajne, ale reakcja Oyku zdecydowanie przesadzona. Jeszcze wcześniej, wszystkie te jej pytania czy nie stoi za jej pracą i odzyskaniem mieszkania, pretensje na zapas, jak Ayazowi jeszcze żadnem pomysł na protekcję do głowy nie przeszedł. Chłopak dwoi się i troi, ale Oyku nie dogodzi. Chce zabrać dziewczynę z rodziną do siebie jak tracą mieszkanie - nie, idą do sąsiadów. Sąsiedzi ich nie chcą, idą do Mete. On może pomóc, ale Ayaz nie.
Też mnie wkurza jej słowotok. Onem do niej podchodzi po pokazie z pytaniem co tu jeszcze robi, a ta pierniczy coś o wyjeździe na koniec świata. Niechże się ogarnie bo będę życzyć Ayazowi lepszej laski.
Ale ja napisałam, że Oyku powinna jednak mu wybaczyć ;)))
A ona taka uparta.
Inne pary się pogodziły, a ona nadal nie i nie.
A Ayaz jest taki cudowny ;)))
Dzisiaj Oyku to mnie wkurzała. Dobrze, że na końcu się pogodzili, bo już nie mogłam patrzeć na smutnego Ayaza...
Ja też nie mogę patrzeć, jak milusi Ayazek jest taki smutny.
Ja zamiast się na niego gniewać o głupoty, to odkleić bym się od niego nie mogła ;)
Ja bym rozumiała jakby on się nie starał, ale on się stara, a ta mu wybaczyć nie chce.
Ja myślałam, że u Derina będzie coś robić w związku z swoim "zawodem", a tu niestety nie... A Oyku od Ayaza pomocy nie chce, ale zapytała Derina o wypłatę, a ten, że on płaci z góry. Taaaa, ciekawe za co, skoro on ją uczył, robił zdjęcia, a ona stała i się nudziła... I jak jeszcze powiedział, że nie są pracownicą i pracodawcą i że niedługo zrozumie kim są (czy jakoś tak) (a ja sb pomyślałam: psychopatą i jego ofiarą haha:P)
Moja ulubiona scenka
Ayaz: "Nie zaprzeczam, że jestem trochę sexy <3" Uwielbiam te jego miny jak on to mówi i jego całego. To chyba ta wrodzona skromność :D
Wycięli znowu scenkę Ayaz z Oyku...
szkoda :( ale w sumie trochę im się nie dziwię, jak długość odcinka waha się nawet o 30 minut.
takie czasy, szkoda. a z czym porównujesz brakujące sceny? z odcinkami z youtube?
"Tylko, że z reklam się utrzymują, więc z tego na pewno nie zrezygnują..."
Niech zrobią reklamę z Serkanem :D
Model z niego idealny. Cały jest idealny ;))
Wczoraj pisałam, że Serkan mógłby jakieś perfumy reklamować czy coś innego jak np. Beckham.
A monia napisała, ze mógłby gacie reklamować jak Beckham właśnie ;))
wtedy to już w ogóle bym nie odeszła od telewizora :D
Jak są reklamy, to można kilka minut odpocząć oczom, a tak - Ayaz w serialu, i Ayaz w przerwie reklamowej ;))