PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

A mi się podoba.

użytkownik usunięty

Jak dla mnie jest spoko. Może trochę sztucznie jak dla mnie gra Kathrine, ale poza tym jest ok. Wszyscy się teraz tylko czepiają. Być może zaraz pojawią się komentarze, że to ja się nie znam, ale takie jest moje zdanie. Nie jestem jakaś szczególnie wybredna, więc mi się podoba.

ocenił(a) serial na 5

No ja staram się podchodzić do tego obiektywnie, ale 8/10 to dla mnie zdecydowanie zawyżona przez ciebie ocena. Nie można oceniać serialu z samego sentymentu dla książki. Według mnie maksimum dla tego serialu to jest 6, ale ze względu na pogrążającą grę aktorską i błędy logiczne mogę dać co najwyżej 5 przynajmniej do następnych odcinków i ukarać jedynie główną aktorkę. Wątpię jednak, że zmienię zdanie.

użytkownik usunięty
HIKOL

Nie mówiłam, że mam sentyment do książki. Po prostu mi się podobała, ale na pewno nie mam do niej sentymentu.

ocenił(a) serial na 5

No dobrze to nawet jeśli, to oceniasz fabułę czyli niekoniecznie sam serial, ale książkę. To co zrobili poza zżynką fabuły z książki podlega właśnie ocenie samego serialu.

użytkownik usunięty
HIKOL

Ok.

ocenił(a) serial na 9

Mi też się podoba. Serial ciekawy, jak i książka, mimo tego, że się różnią..

użytkownik usunięty
Maly_piszonek

Czytając książkę łatwiej jest mi sobie wyobrazić Clary i Jace`a z filmu, ale serialowi odpowiednicy postaci też nie są źli. :)