Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
Szczerze mówiąc myślałam bardziej nad założeniem fejsa dla postaci z Sherlocka . Co ty na to ? :)
Tez mozemy je zrobic, kto ma fb zrobilby strone a kto nie cala postac, nie zmienia to faktu, ze grupa moze egzystowac :)
A ja wgl sobie pomyslalam, ze osoby ktore posiadaja konta na twitterze i na fb moglyby przychodzic do Sher ze sprawami, ale to oczywiscie po wielkiej grze ;)
Jeśli oczywiście Sherlock raczyłby się zjawić xd . Mam nadzieje że skończymy wszystkie odcinki do nowego sezonu .
Chyba nikt...
Eh. W przyszłym tyg (od niedz do sob) nie będzie Jima. Moge dawac posty, ale sporadycznie.
To oznacza, że prędko tego spotkania nie będzie...
PS.: Jeśli nie było cię, to nie mów tak jakbyś była ok? ;)
Ok-przyjmijmy opcje ze wyjachalam gdzies nie mowiac nikomu ;P Czasem dam jakis post-Nareszcie odpoczynek.
Bo ja już napisałam na twitterze do Sally że wyjezdzam z zona na urlop. ;P
Niech juz tak zostanie.
Nie ma to jak inteligenta rozmowa z samym sobą ;p . Sherlocka nie mam znowu także wy mi zostaliście :)
Chciałabym żeby było takich więcej ale chyba marne szanse .. Szczególnie bez naszego geniusza
Umawiajmy się wszyscy po 20 i będziemy pisać :) . Nie muszą to być tematy z serialu ale można popisać o czymkolwiek :)
Ja nie zawsze moge o tej porze. Jak jestem to drzwi Baker Street stoja otworem ;)
To świetnie . Nie wiem czy wiesz ale planujemy w wakacje spotkanie fanów Sherlocka :)
Whyyy ? . Tak bardzo chciałabym was poznać . W końcu ktoś kto lubi SH . Bo moje przyjaciółki za bardzo w tym nie gustują . Choć czytamy bardzo podobne książki :) .
A gdzie mieszkasz ?
Ale skoro sama do katowic nie moglam jechac to tym bardziej do wrocka czy wa-wy
Watpie... zreszta do wakacji jest jeszcze troche czasu. Nie wiadomo czy do tego czasu nam sie nie znudzi
Kurczę mam nadzieje że nie . Wytrzymajmy ze sobą jakoś :) . A z resztą jesteśmy Cumberbitches i Sherlocked ;p
moi też jeszcze nie wiedzą, ale postaram się przekonać ;) jechałam już raz sama pociągiem (złe wspomnienia, najpierw prawie odpczepili mój wagon i prawie pojechałam w drugą stornę, a potem isę pociąg zepsuł i musiałam jak głupia latać po peronach ostrowa wielkopolskiego by znaleźć odpowiedni pociąg -.- ale dało rade ;p) ale kwestia tego, że chyba będę musiała w ten sam dzień wracać.
w każdym razie na razie nic nie wspominam. Powoli chcę ich oswoić.
Najpierw zamierzam ich poinformować że mam paru znajomych którzy lubią SH i wgl i wgl a na samym końcu powiem o zjeździe. Może się uda ;)
Chcecie fb z kazda postacia?
Myslalam ze chcecie zrobic stronke do lajkowania a ktos z nas bylby adminem. ;P
Kurde jest problem . Jutro jadę na zakupy po sukienkę do House i spódnice a później kino , a wieczorem juwenalia . A w niedziele komunię mam . Także zastanawiajcie się kto i jak :)