PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625611}

Skandal

Scandal
2012 - 2018
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7910
Skandal
powrót do forum serialu Skandal

jestem po dwóch odc. i szczerze mówiąc zastanawiam się czy to dalej oglądać :/ jak pisali poprzednicy główna bohaterka strasznie irytująca a i scenariusz nie zachwyca... narazie średnio ale z powodu lerniej serialowej posuchy może obejrze ten sezon do końca :///

ocenił(a) serial na 7
londontown

po 5 odcinkach musze napisac ze juz nie jestem taki sceptyczny jak wczesniej i moje zdanie o tym serialu sie znacznie poprawiło :) choć dalej uważam że nie jest to serial napewno wybitny ale napewno można powiedzieć że jest coałkiem dopbry a z czasem może od drugiego sezonu (27wrzesnia) będzi3e coraz lepszy.. wiec oglądam dalej :))

ocenił(a) serial na 8
londontown

obejrzałam przypadkiem kilka odcinków na foxlifie, więc postanowiłam obejrzeć do końca. serial nie zachwyca, w ostatnich odcinkach to już w ogóle fabuła się nie klei. ostatnia scena, jak Liv pyta sie Quinn czy powie kim jest, czy ona ma to zrobić, jest moim zdaniem jedną z lepszych (jeszcze jak Amanda mówi że jest w ciąży). ogólnie pierwszy sezon nie należy do najgorszych, ale też nie jest najlepszym jaki widziałam, ale mam nadzieję że twórcy w drugim pozytywnie mnie zaskoczą i zacznie się dziać coś naprawdę godnego uwagi. Zastanawia mnie tylko kim jest Quinn. Czekam na sezon drugi, jednak nie tak bardzo jak na przykład na trzeci sezon Anatomii prawdy, czy dziewiąty Chirurgów.

ocenił(a) serial na 3
megan1011

Ocena 10?

ocenił(a) serial na 8
adeer

z rozpędu

londontown

Zgodzę się z tobą. Scenarzyści nie mogą się zdecydować, czy główna bohaterka jest wszechwiedzącym gladiatorem w spódnicy czy zakochaną, bezbronną płaksą. Kerry jest bardzo piękną kobietą, utalentowaną aktorką, ale serial jest słaby, wręcz nudny.

ocenił(a) serial na 7
Saray

oglądam drugi sezon.. nie ma szału nie jest też źle :D zabijacz czasu i tyle :P

ocenił(a) serial na 3
londontown

Ależ ten serial jest fatalnie napisany :D Przewidywalna fabuła i fatalne dialogi. Nie wspominając o tym, że przydałby się scenarzystom słownik synonimów, bo słowo "gut" padło tam chyba 87 razy. 63 razy sformułowanie "leader of the free world".