PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625611}

Skandal

Scandal
2012 - 2018
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7876
Skandal
powrót do forum serialu Skandal

Nie dawno skończyłem 1 sezon. Obejrzałem 2 pierwsze odcinki 2 sezonu i całkowicie z nie go zrezygnowałem. Na miejsce ,,Skandalu" zacząłem oglądać ,,Smallville" i ,,Pretty Litte Liars". Czy dobrze zrobiłem, kończąc oglądanie ,,Scandalu"? Liczę i czekam na bardzo szybką odpowiedz!!!

ocenił(a) serial na 10
wojtek1993_filmweb

Ja jestem na 16 odcinku 2 sezonu i jest lepszy niż 1 sezon.

ocenił(a) serial na 7
szuszu_filmaniak

Już ostatecznie zrezygnowałem ze ,,Scandal-u" i "Pretty Litte Liars".

ocenił(a) serial na 7
szuszu_filmaniak

Inaczej na to patrzy mężczyzna(chłopak), a inaczej kobieta(dziewczyna).

ocenił(a) serial na 7
szuszu_filmaniak

Piszą,że to najlepszy serial ABC, więc wracam do oglądania go.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

uwazam ze 2 sezon trzyma poziom. zakonczenie wbija w fotel... niecierpliwie czekam na 3 sezon :)

ocenił(a) serial na 7
esiaczek

3 sezon już jest dawno w całości ma 18 odcinków, 4 sezon 25 września 2014 roku.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

Jak obejżałem sezon 1 no to zainteresował mnie bez reszty ten serial bardzo dobry przypomina mi serial Homelnad tez podobne wątki były czekam na sezon 4 .

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Również czekam niecierpliwie bo po takiej końcówce 3 sezonu można się wszystkiego spodziewać :) nadchodzi upragniona jesień a wraz z nią Skandal, Homeland, Walking Dead :D

ocenił(a) serial na 7
kasska0

Ja jestem w drugim sezonie jak prezydent został postrzelony.

ocenił(a) serial na 7
kasska0

Ja rezygnuje z tego serialu, poświęcę się dla ,,How to Get Away With Murder" i "Grey's Anatomy".

ocenił(a) serial na 7
kasska0

Jak tak dzieje się w serialu to wracam do niego.

kasska0

Po dość długiej przerwie powróciłam do serialu i nadrobiłam w jeden dzień i noc mnóstwo odcinków dochodząc do wniosku, że tu prawie każdy ma trupa w szafie, ale najbardziej przypadli mi do gustu ci wszyscy wykwalifikowanii mniej lub bardziej zabójcy. Jake, Charlie i Huck, który nie jest moim ulubieńcem, są świetni, bo choć stworzeni przez tę samą organizację są zupełnie inni i uwielbiam ich sceny (pomijając migdalenie jake z Liv) szczególnie z Charliem i tym jego lizaczkiem.