Mówiłem ci już że te klimaty to twoja działka. Więc przestań odwracać kota ogonem.
No tak sie składa ze to twoje klimaty i gejowskie otoczenie.więc to ty odwracasz tygrysa głową.
ohohoh tygrysa głową. Jedyne co mi pozostało to nazwać cie błaznem roku. Liczyłem że jesteś z gimnazjum, ale teraz wiem że jesteś uczniem podstawówki. Żegnaj i ucz się bo to koniec semestru.
Bover lepiej się nie wypowiadać na twój temat. Szkoda słów. Twoje wypowiedzi ukazują na jakim poziomie znajduje się dzisiejsza młodzież . ;D
Bover nie masz racji, tylko Jecks ma.Zbliza sie koniec i roku i koniec semstru.Rok szkolny sklada sie z dwoch semestrów, przy czym jeden się już skończył, a 20 czerwca zakończy się semestr drugi, co spowoduje zakończenie roku szkolnego!
Wątpie ;} Po jego wypowiedzi nie wiem czy nawet takie wytłumaczenie będzie dla niego dość zrozumiałe ;)
A skąd wiesz że jest krzywy ? Ja po prostu mowie ze czytając twoje posty mozna wywnioskować że cos jest nie tak. Zbyt dużo w tobie przemocy . Po prost żal sie robi tych dzisiejszych dzieci ;)
Pozdrawiam.
Chodziło mi o to że większość 12-14 latek nie potrafi się obyć bez takich słów jakich uzywa Bover. Im to nie przeszkadza ;)
Nie znasz mnie nie mow. Moze to ty jestes mocny tylko przed komputerem ;)
Naprawde Ci wspoczuje . Tak z całego serca ;)
Ojjj znam cie lepiej niz ci sie wydaje.
Skoro uwazasz ze jestem mocny przed komputerem mozemy sie spotkac i wyjaśnić pare spraw juz było pare takich cwaniaczków.
Znasz mnie lepiej niż mi sie wydaje ? Haha. To dopiero ;) I co tym cwaniaczkom zrobiłes ? ;D juz się boje ;) wypierdku ledwo od ziemi odrosłeś a już sie stawiasz . Radze kupic słownik poprawnej polszczyzny ;)
jak jestes taki mądry to zapraszam do spotkania w realu ! chyba ze sie boisz szmato ?!
To było do Ciebie
A ja napisałem, że bym się bał na Twoim miejscu.
Nie wiem czego nie rozumiesz :)
Wiem że ta wypowiedź była kierowana do mnie. A moje pytanie zadałam tak drwiąco ;) Nie ma się czego bać ;)
No ja raczej też nie pisałem tego na poważnie ;p
Bover, jak już musisz tutaj pisać to chociaż nie rób tego w tak ordynarny i mało wysublimowany sposób.
Blek szip dla ciebie to sa trudne słowa ? bo ja tutaj wszystko rozumie.
To forum to jeden wielki oksymoron juz mi sie niechce z wami pisac bo juz mnie to nie bawi ale wczesniej było fajniej DO ekgem NĘDZY.
Blek myslałem ze jestes on ale cyz tak czy siak mam cie w pupsku :)
Dla mnie są one zrozumiałe. Jedyne o co mi chodziło to to że wyrażasz się zbyt agresywnie. Udajesz mądrego ale jakoś Ci to nie wychodzi. Proponuję Ci popracować nad ripostą , bo jak na razie to Jecks i inni Cię w tej kategorii miażdżą ;)
Czuję się wywołany do odpowiedzi . On nikogo nie udaje po prostu jest głupi i tyle w tym temacie .
o widze Bover na polskim miałeś co to jest OKSYMORON. Gratulacje. Skoro nie chce ci się z nami pisać to jestem ciekaw czy odpiszesz.
Bover synku co ja Ci mówiłem o takim sposobie wysławiania się?
Za kare odcinam Ci neostrade na tydzień. A teraz siadaj na karnego jeżyka.
"To nieźle musisz stary być skoro chcesz byc moim ojcem. "
Wiesz już to pisałam , ale popracuj nad ripostą (czyt. celna i bezzwłoczna odpowiedź na czyjś komentarz lub pytanie.) Bo coś u Ciebie słabo z tym.
"synku" ?
hmmm
TATUŚ ?!
xD
Myslę że on powiedział to z ironią.
A co do Twojego wieku ! Po prostu twoje wypowiedzi przypominają mi rozmowy dwóch "nastek" na GG. Dlatego tak uważamy
P.S Ciekawa jestem jak u Ciebie z pokorą . Bo chyba słabo ;)