zostaw juz ja w spokoju.... nie masz ciekawszych zajec tylko ublizanie kous na filmwebie..... wytlumacz jak toja wypowiedz ma sie do tematu tego watku????
dobrze ze pousuwali bo ty o niczym sensownym nie piszesz tylko na okolo obrazasz ludzi za to ze sa troche inteligentniejsi niz ty.....
Hahaha troche inteligętniejsi ?
Mówisz o tobie ?
Nawet nikt sie nie domyslił ze to blek szip :-/ żałosne macie IQ podejrzewam a ty blondi to juz wogole fatal error ...
wiem ze mnie znowu wysmiejesz ale ja naprawde...... no przynajmniej ja po nikim tak nie mjezdze jak ty a wyzywanie sie nie jest objawem inteligencji.....
ja sie domyslilam .... i co jestem az taka glupia....
przepraszam ale ja tez sie domyslilam....... a zablokowali bo tylko wyzywacie i nie piszecie na temat.... te objawy zapewniam cie nie sa objawiami inteligencji... :P
No już, przyznawać się bez bicia kto pozgłaszał wsyskie wypowiedzi xDDD
A tak na serio to sie nie dziwie, fan(atyk)wchodzi na forum swojego ulubionego serialu i czyta wypociny, obelgi Bovera. :PPP
i nie obrażaj blondi, ona IQ nie grzeszy ale to dobre dziecko xD
Noo tak tak blondi napewno sie domyśliłas hahahhah juz ci wieze o matko
blek racja dobre dziecko ...
kurwa kto mojego posta usunoł ?!
Najleprzy bł tekst blondi"ja tez sie domyslilam i co jestem taka glupia"
lol
to ja napisze "Ja mam IQ 180 i co jestem taki głupi ? "
Ania odezwij sie bo nudy :P
co? xD ja nie blak szip, jak przyjdzie to wam udowodni. blondi, ja nie wiem co już o tobie myśleć. xD czytając twoje posty bylem pewien że jesteś kolejną prowokatorką, ale jednak nie, chyba jesteś lepszą aktorką od wentylka millera :P
Hehe raz piszesz ,że jestes kobietą a potem "bylem pewien" , jak facet hmmm wiem ,że to ty blek a to że napiszesz z drugiego konta,że to nie ty nie zrobi na mnie wrażenia.
i znowu mnie czepiacie ze jestem prowokatorka..... juz to przerabialismy nie raz.... ja jestem jaka jestem.... nie potraficie sie z tym pogodzic to wasz problem ale ja nie jestem zadna prowokacja!!!!!!
Bover co się czepiasz tego "rpd0"
czy jak mu tam.. Moze to Babo-chłop ;) :P
Dlatego czasem pisze "Byłem" a czasem "Byłam" ^^
a czy chociaż raz napisałem ''byłam'' ? zacytujcie. no jak trzeba to nie ma jej, blek szip, sóko, where are you??? :P
a mi przy formacie wyjebało calutką playliste, trzeba odnowa sciągać :((
najlepsza dehumanized, facade i perfect insanity =D
hmmm podoba mi się nawet ta wasza muza xD Wczesniej takiej nie sluchałam... ;))
Żartujessz ?
Najleprze piosenki Disturbeda to: THE GAME,PLAYER,BELIEVE,BREATHE,JUST STOP,STRICKER,I`M ALIVE,SONS OF PLUDER czy jakos tak,DECADANCE ,PAIN REDEFINED !!! ,AVARICE,INSIDE THE FIRE,THE NIGHT i DeCEIVER
Duzo tego natłuklem ale te wszystkie piosenki są niesamowite wręcz idealne dla mojego gustu kocham je chociaz jakiesw 70% piosenek disturbeda bardzo lubie :P
Just Stop pusciłem tzn. dałem linka znajomemu co slucha rapu i kolesiowi z klasy co slucha techniawy obu sie im bardzo spodobało :P
Ania z kąd jesteś moge ci podrzucic cała dyskografie + 25gb innej fajnej muzy.
Ja musialem wywalać muze z kompa bo niema miejsca na dysku i tylko 25gb zostało ale Mansona i Disturbeda nie usune choc by mi miało kompa wysadzić :P
Stricken też ulubiona, bo to pierwsza którą słuchałem z DIsturbed'a i chyba najpopularniejsza. Belive też fajna i zdaje sie że na końcu ją sciągnalem bo mi umnknęła gdzieś. Do ściągania mp3 polecam stronę - mp3.teledyski.info (może nie zbanują za reklame xD), wszystko co nie znalazlem na bear share było tam :))
Ja sciagam z torrentow przez azureusa, też pierwsza piosenka jaką słuchałem to Stricken i mi sie nie spodobała na początku :P Drugą była Fear za ktorą do dziś średnio przepadam.Ja tak najbardziej uwielbiam The Game,Player,The Night,Pain Redefined,Decadance,Breathe i Avarice a no Believe te kilka piosenek jest dla mnie idealnych :P Jak dla mnie to mistrzostwo :P no ale każdy ma inny gust :P Jak słucham którejś z tych nutek to sie rozpływammm hehhehe :P
Narazie przesłuchałam tylko Avarice, Just Stop, The game, Believe i Decadance i wszystkie są już w mojej mp4 :P Reszte przesłucham pozniej bo narazie nie mam czasu ale tez pewnie większość się tam znajdzie xD Ooo a myslałam ze do konca zycia bede słuchała Rapu... ;* A w ogole to jestem z Konina :)) Wiesz w ogole gdzie to jest? :P
Konin hmmm nazwe miejscowosci kojarze ale gdzie to leży to ja niewiem.
Ja pochodze z okolic Bydgoszczy ... To Ci chyba nie podrzuce tej dyskografi :P
Moim zdaniem prawie każdemu sie metal spodoba jeżeli będzie go słuchał przez jakis czas i poznawał rożne zespoły , bo juz widziałem sam takie przypadki :P
Ja od zawsze słucham metalu (ciut rocka i punka bo to podobne ;) )!
Z hip hopu nic mi sie nie podoba z techna 2 piosenki hmmm a z innych rodzajów to niepamiętam wiec chyba nic :P
A ja mam nawet bluze disturbeda pare tygodni juz hehe :P
Mmmmm własnie sobie właczylem i`m alive jaki zajebisty jest ten tekst ;P
A wracając do prisona od września 4 sezon zdaje sie :)
Ja kocham sie położyć w łużku przed spaniem i na iPodzie na maxa słuchać Disturbeda heehehh
Jak by co wszyscy fani Disturbeda i Marilyna Mansona mile widziani na gg :P
922569 oczywiscie będe kulturalniejszy niz na forum :P
jestem ...jestem ale tobie aniu na pewno mnie nie brakowalo... poprostu nie chcialam sie mieszac do waszej konwersacjii a poza tym nudzi mi sie juz to forum...:P
no wlasnie teraz coraz rzadzej tu zagladam..... ale odpowiadam jak mnie wyczekuja... jestem kulturalna Boverku :* nie jak niektorzy....
Blondi jak to mi ciebie nie brakowało?? Przecez Bez Ciebie nie mam z kim sie kłócić a to lubie robić najbardziej ;P
Sweetblondi, kofaniutka :P xD gdzie byłaś jak cie nie było? ;pp
PS: to wy wszyscy już 3 sezon PB oglądaliście?
Nie nic :P
Ja już zapomnialem o czym był 3 sezon PB i niedlugo zaczynam czwarty jak sie zacznie w ameryce :P
white sheep, gdzie żeś była? wszyscy myślą że ja to ty :P xD
Ehm.. ja przed chwilą obejrzałem ostatni odcinek 2 senonu, a 3-ego sezonu nigdy na oczy nie widziałem =(
HAHAHAHA POTWIERDZILA ,ZE JEST ZDZIRĄ.
Dziecino ? żałosne.Podejrzewam, że jestem starszy od ciebie.
Jak się wkurzę to potrafię być zołzowata. Nie chodziło mi o ździrę w sensie dziwki . Ale rozumiem . Twój mały mózg nie pozwala ci na aż takie "rozległe" myślenie. Być może jesteś starszy , ale czytając twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku , że równasz się z 10-latkami .
Hehe piszesz tak tylko dlatego, że Cie obrażam.
A co do mojego mózgu nie znasz jego rozmiarów zresztą wielkosci mózgów są podobne u wszystkich w tym samym wieku.
Jaka hujnia niechce mi sie juz bluzgać.
R.. cos tam:
tu i tam... wiesz jak to jest w koncu sa jeszcze wakacje... :P a poza tym nie udawaj ze tam ci bylo do mnie teskno... przeciez wogole mnie nie znasz....
Boverku:
dobrze nie chcesz ode mnie calusow.... trudno nie bedziesz mial... :)wcale nie jest mi przykro z tego powodu...
Aniu:
to akurat jest w twoim stylu... wiedzialam ze nie mozesz beze mnie wytrzymac... chociaz zaczelas juz miec kogos innego do klotni....
no dobra to wrocilam ale nie na dlugo... zreszta bedziecie teraz coraz czesciej zauwazac luki w mojej obecnosci tu.... postanowilam od wrzesnia se zmienic i zaczac przykladac do nauki.... technikum to taki okres w zyciu czlowiea ze zaczyna nowy etap....
technikum? bez obrazy ale ja ocenialem ciebie na 1 gimnazjum :P
of course, zapewne większość bedzie rzadziej tutaj pisać, w końcu rok szkolny. ja jestem infoholikiem i patologicznym kłamcą, ale bede walczył z nałogiem :P
BTW: rpd, naprawdę tak trudno zapamiętać? to tylko 3 literki :)
jakby ktoś chcial wiedzieć to jest to akronim od nicków pewnych osó któe znam od kilku lat :))
Hehe ja jeszcze chodze do szkoly ale będe oczywiscie odpisywał na wszystko w roku szkolnym ;)