PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

1/10

ocenił(a) serial na 1

Gówno jakich mało. Dziękuje, tyle mam do powiedzenia.

ocenił(a) serial na 10
Witeczek

ale jesli nie obejrzales to nie mozesz byc obiektywny, wiec twoja ocena jest niewartosciowa:P

ocenił(a) serial na 10
happysad_owa

myslalem ze elo fotki podobne do ciebie to najwieksze fanki prison break.NA SZCZESCIE tak nie jest i ciesze sie z tego bardzo.Chociaz jak widac masz niepokolei w glowce nazywajac jeden z najlepszych seriali wszechczasow gownem-ale masz do tego pelne prawo.Nie znalem nikogo kto wystawilby temu mega serialowi 1/10No ale kto szuka nie bladzi.
baj baj
twoja argumentacja zenujaca ale widzac takiego gowno ktore stworzylas musialem cos odpisac-wszakze nie mozna pozwolic aby debilizm pozostawal bez odzewu!

użytkownik usunięty
pikuh

"nie mozna pozwolic aby debilizm pozostawal bez odzewu!" - masz rację więc odpisuję ja tobie: bluźnisz nazywając PB najlepszym serialem wszechczasów, bluźnisz okropnie, bluźnisz tak że Hiszpańska Inkwizycja niedługo zastuka do twych drzwi za owe bluźnierstwa....:/

ocenił(a) serial na 6

Puk puk!:P

ocenił(a) serial na 5
pikuh

,, musialem cos odpisac-wszakze nie mozna pozwolic aby debilizm pozostawal bez odzewu!"
Stary to wręcz przywróciło mi sens życia!! Więc nie pozostane dłużny:WYpierdalaj stąd!!(nie będe pisał argumentacji ,bo będzie ona nadzwyczaj żenująca)

happysad_owa

ej moment ;>
piszesz, że to gówno jakich mało.
to po co dodałaś ten serial do ulubionych ?!

ocenił(a) serial na 5
Madi_6

bo lubi gówno?

ocenił(a) serial na 10
happysad_owa

gościu ty się chyba nie znasz na serialach. Ten jest akurat wypasiony ;] Taki jesteś wielki krytyk ?? To co powiesz o "dexter" "lost" czy "pogoda na miłośc" to też złatasz?? U ciebie chyba wielkimi serialami jest moda na sukces czy tez gorzka zemsta :P nie zebym oglądał :P bo to jest nudne. Mode skonczyłem oglądać po 10 odcinku :D Leszczu

kakashi_m4

Toś mu pojechał! Teraz chyba przez miesiąc na to forum nie wejdzie, bo się wstydzić będzie, że go od leszcza będą wyzywać! Brawo!

ocenił(a) serial na 10
Witeczek

sama jestes gównem :)
jak widzisz, nie oplacalo zaczynac ci sie pisac tego dennego komentarza bo sama ty zostalas skrytykowana wiecje razy niz film :D

ocenił(a) serial na 3
ancora

Żyj w swojej błogiej nieświadomości, ancora. Żyj.

użytkownik usunięty
Uzi

Ja mam tylko jedno, bardzo proste pytanie do tych wszystkich, którzy tak zaciekle bronią Prison Break. Czy ktokolwiek z Was oglądał może 'Sześć stóp pod ziemią', 'rzym', 'dexter', albo 'rodzina soprano'? - To są najlepsze seriale w historii telewizj! I to właśnie je polecam, bo tak naprawdę, to NIKT z was ich jeszcze nie oglądał :-) Wtedy możemy pogadać o dobrym kinie ;)

ocenił(a) serial na 1

Oj jak mnie tu dawno nie było ;]
Widzę, że się stęskniliście.

Miałam ten serial w ulubionych, bo niestety mój brat grzebie mi po koncie.

A do osoby, która napisała [cytuje] 'sama jesteś gównem' pragnę tylko powiedzieć, że to co ona lubi, nie musi być lubiane przez wszystkich. 'Ten serial jest wypasiony' może dla Ciebie. Dla mnie to zwykłe gówno, na której aż żal postawić taką ocenę jak 1. ;]

Prison Break to jakiś tani serialik powstały na bazie prawdziwych, fajnych, starych seriali. Lubicie go, bo jest na Topie. Lubicie go, bo lubi go większość. Dzieci lubią to co jest na Topie.

Pozdrawiam Armio Anty-Moja;]

ocenił(a) serial na 1
happysad_owa

ancora, skarbie na prawdę uważasz, że załamałam się tym, że zostałam skrytykowana? Niestety nie idę za Twoim przykładem i nie płaczę w poduszkę za każdym brzydkim komentarzem tak jak Ty (: Przykre.

To jest forum, każdy ma prawo wyrazić zdanie na swój temat, a nie moja wina, że większość lubi kozaczyć i popisać się swoją umiejętnością [co jest żałosne w ich przypadku, ale nie ma to jak podbudowywać własne Ego] obrażania innych i przeklinania ;]]

Tyle mam do powiedzenie na Twój komentarz.