PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ciąg dalszy PB :(

ocenił(a) serial na 10

Czy będzie wogóle 4 sezon czy moze kontynuacja 3go (14,15..) ?? Wiek ktoś coś na ten temat?? ;/

ocenił(a) serial na 8
magda0708

yyy... To chyba logiczne ze kontynuacja 3go... A z reszta co to za roznica??

ocenił(a) serial na 3
yyy_

Podobno 4 sezon po 13 odcinku albo the end

ocenił(a) serial na 3
kondziad

Mam nadzieję, że zdjęcie Prażona z anteny jest spowodowane zmniejszającą się oglądalnością, a Wy panie Kondziad jesteście ostatnimi fanami tegoż..

ocenił(a) serial na 9
Uzi

uzi ******* *** ** ********** * ***** ***** ** *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty po prostu caly czas wszystkim ublizasz z powodu, ze lubia prison breaka!

ocenił(a) serial na 3
Bobey

Agnitum ******* *** ** ********** * ***** ***** ** *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikomu nie ubliżam;-)

ocenił(a) serial na 3
Uzi

No nie,w ogóle...

ocenił(a) serial na 3
kondziad

Udowodnij. Ja jestem dalej zdania, że nie ubliżałem fanom serialu.

ocenił(a) serial na 10
Uzi

Miałeś na początku jakieś wąty do mojej inteligencji....

ocenił(a) serial na 3
ketoprom_27

Ja do inteligencji? Nigdy!:-)

Pomyliło Ci się z zelmerem, i kondziadem. Wonty..

ocenił(a) serial na 10
Uzi

Nie na samym początku jak dołączyłam dopiero do tego forum.... ale nie pamiętam dokładnie... :P

ocenił(a) serial na 10
Uzi

ale czy dokładniej wiadomo kiedy będą następne odcinki.Może już fox podało czy zaczeli kręcić lub kiedy zaczną?Prosze o odp

ocenił(a) serial na 3
tomeczek174

Mój post przecież zaprzecza że ubliżałeś fanom tego serialu...(haha)

ocenił(a) serial na 3
kondziad

A to kabareciarzyk mały. Hahaha.:-)

ocenił(a) serial na 8
magda0708

mi sie wydaje ze na 13 skonczy sie 3 sezon (mam tylko nadzieje ze Susan B nie zginie) a pozniej bedziemy musieli poczekac na 4 sezon! Serial jest zbyt popularny zeby go zakonczyli! Ta produkcja przynosi za duzo kasy zeby ja tak poprostu zakonczyc! Pytanie tylko czy kolejny sezon bedzie rownie dobry jak pozostaly/e (jak dla mnie 3. byl najlepszy,)bo czasem bywa tak, ze kolejne sezony (jak np. w przypadku "24") krecone sa tylko dlatego ze przynosza dobra kase! Jednym slowem pomysl schodzi na drugi plan!

ocenił(a) serial na 10
Bee_Jay_2

Mysle ze jesli dojdzie do 4 sezonu (a bardzo na to licze) bedzie on równie ciekawy jak poprzednie. Dla mnie sezon 3 był najsłabszy ale to nie znaczy z był zły. Serial pierwszm i drugim sezonem postawił sobie poprzeczke tak wysoko ze ciezko im teraz utrzymac poziom. Ale starają sie ludziska :) Oby tylko nie kazali nam zbyt długo czekac na ten 4 sezon ;/

ocenił(a) serial na 5
magda0708

W odcinku specjalnym I serii mówili ze jesli bedzie popularny serial to bedzie 5 sezonów.
Ja osobiscie chcialbym zeby tyle bylo ale nie 22 odcinkowych tylko 13 tak jak sezon 3.
Pozatym licze na Prison Break:Cherry Hill ktory jak znam zycie jesli bedzie popularny to tez z 2 serie bedzie mial

ocenił(a) serial na 10
SzOpMaN

Mi sie wsszystkie trzy sezony PB podobały :P

ocenił(a) serial na 3
Bover0

No "mały" to ja jestem

ocenił(a) serial na 3
kondziad

Ale gdzie mi zaś uciekłeś. Pudźże tam ku wyrchu..

ocenił(a) serial na 10
Uzi

13 odcinek III sezonu prawdopodobnie zakończy cała serię. Finałowy epizod będzie trwał 2 godziny.

ocenił(a) serial na 3
erosek777

Mam peleryne-niewidke:P

ocenił(a) serial na 10
kondziad

Ide siusiu

ocenił(a) serial na 3
Bover0

Nie będę śledził!:P

ocenił(a) serial na 8
Bee_Jay_2

dla wszystkich niezorientowanych 3 sezon konczy sie na 13 odcinkach i nie bedzie kontynuacji poniewaz to koniec 3 sezonu.Juz sa robione zdjecia do 4 sezonu i jesienia na programie FOX zostanie wyemitowany 4 sezon.I chcialem jeszcze dodac ze w 4 sezonie Michael bedzie chcial sie zemscic na firmie za smierc Sary.A to ze Sara nie zyje to nieprawda.
Sara naprawde zyje i jest wytlumaczenie: ze Lincoln nie wycianol nawet glowy i nieprzyjrzal sie jej dobrze.

ocenił(a) serial na 6
magda0708

Szczerze? mam nadzieję, że to już naprawdę koniec, poziom PB spada na łeb na szyję, może lepiej byłoby dla tego serialu, by nareszcie go zakończyć . . .

ocenił(a) serial na 10
akvarko

To jest definitywnie koniec 3 sezonu, 4 będzie, ale kiedy nie wiadomo, pewnie jak wiecznie trwający strajk się skończy...

ocenił(a) serial na 9
goofy3

otóż już się skończył ;P i to jakiś czas temu. a kontynuacja PB pewnie będzie sądząc po 13 odcinku. przecież zawsze była zimowa przerwa w emitowaniu Prison Break. więc czekamy nie na 4rty sezon ale na 14 odcinek 3ego. choć oficjalnego potwierdzenia nie znalazłem.
ale strajku już napewno nie ma ;P

pozdro

ocenił(a) serial na 10
koszykgtw

Czytałem oficjalną wypowiedź producenta (już nie pamiętam gdzie) że w związku ze strajkiem scenarzystów 13 odcinek będzie odcinkiem kończącym 3 serię. Planowo miałbyć ostatnim przed przerwą, jednak plany się zmieniły.

Tak więc czekamy na 4 sezon, a nie 14 odcinek. Zresztą wsyzstkie stronki o PB piszą o końcu 3 sezonu.

pozdro

magda0708

nie wiem dalczego ale cos mi sie wydaje ze Sara zyje :D:D:D i nie zdziwilbym sie jakby tak bylo bo tak jak pisaliscie wczesniej fabula zaczyna robic sie naciagana

ocenił(a) serial na 7
aroundthebend

tak, żyje bez głowy :) chyba było widać, że w kartonie jest jej głowa, nie ?

ocenił(a) serial na 10
K69

Jej glowa? W kartonie? Przeciez to byla idelnie spreparowana atrapa skladajaca sie z sytetycznej tkanki, ktorej uzywano w Terminatorach ;0

ocenił(a) serial na 10
K2aeS

Macie wyobraźnie .............

ocenił(a) serial na 7
Bover0

nie wyobraznie jakbys troche poczytal o genetyce i modelowaniu twarzy to wiedzialbys ze moznabyloby np twoja twarz w 100% odzwierciedlic...w idealnych proporcjach...wiec watek ze to zabili inna babke jest mozliwe

Bover0

sara powroci jako jezdziec bez glowy i nastapi krawa zemsta

Pijany_Mistrz

Coś tam chyba jest bo w busie Gretchen się wku.rzyła że ma przewodnika, a te dwie połówki kartki ze współrzędnymi to podpucha chyba jakaś
Będą próbować odzyskać przewodnik tyle że nie widzą że ma go "Theodoro"
Sara żyje. To oczywiste. Świadczy o tym rozmowa Mahone'a z Whistlerem a także słowa LJ'a. Mówił że słyszał jak zabijali Sarę ale nie widział bo miał worek na głowie. Producenci mają tym samym furtkę otwartą w dalszych odcinkach, tzn mają 2 wyjścia zależnie od tego czy Sara zgodzi się grać dalej w serialu. Zostawią ją martwą a jeśli będzie chciała wrócić to będą to mogli zrobić bo dali ku temu podstawy. W pudełku była spreparowana głowa Sary. Lincoln przecież nie robił tej głowie "sekcji zwłok". Tej głowy nikt nie widział, a Lincoln napewno się w niej nie "babrał". Pamietacie scenę gdy ten łysy generał szedł na operację? (ostatnia scena drugiego sezonu, a w 3 odc III serii Lincoln otwiera pudło z głową). Szedł wycinać komuś wyrostek robaczkowy? Nie, szedł preparować głowę Sary, która miała zostać podłożona 3 odcinki później. Nie trwa taki zabieg 5 minut ale ten okres 3 odcinków napewno wystarczył. Firma była na 90% pewna że Linc może kombinować i to było ich takie zabezpieczenie. Pytanie jest takie: Czy aktorka grająca rolę Sary dojdzie do porozumienia z producentami i będzie chciała grać. Sara była ważną aktorką i nie wierzę że nie żyje. Wiele osób przestało oglądać serial na 3 odc III serii bo producenci przegięli troche. Teraz gdy jest dyskusja na całym świecie o Sarze to ludzie zrobią taki młyn że Sara będzie musiała wrócić do serialu. Panny kwiczą za Michaelem i będą chciały że jego ukochana powróciła do serialu. Ci którzy nie chcą powrotu Sary do serialu i chcą żeby nie żyła chyba sprzedali duszę diabłu...

ocenił(a) serial na 10
damprz

ale macie wyobraźnie, Sara nie żyje i już, rozmowa Mahone'a dotyczy tego że Susan jest słabym ogniwem bo zabiła Sarę i Michael będzie chciał się zemścić na Susan i każdy kto z nią jest jest zagrożony, i to jest potwierdzenie że Sara nie zyje, a spekulacje o powrocie Sary i spreparowanej głowie są bezsensowne, takie rozwiązanie to chyba tylko do mody na sukces by sie nadawało, dam sobie głowe obciąć ze Sara nieżyje :P

ocenił(a) serial na 10
aroundthebend

Tak na pewno żyje w zaświatach... ale w serialu już jej nie zobaczymy...

ocenił(a) serial na 10
ketoprom_27

Pijany mistrz,to było dobre z jeźdzcem bez głowy :D

Ja nie wiem czy Sara żyje obstawiam pół na pół moze to faktycznie nie był jej łeb.

ocenił(a) serial na 10
Bover0

eeetam.....głowa SARY.....ale że DUDKA na mundial nie wzieli......

ocenił(a) serial na 10
giloo

Co Ty chrzanisz tu o nodze :| to jest forum o prisonie brejQ a nie o dudQ i mundialu eh

Bover0

Odnośnie tego co napisałem kilka postów wyżej.
Część ludzi zaczęła się zastanawiać, a część wyśmiała te domysły, z którymi się podzieliłem 2 miesiące temu.
I co się okazuje? W jednej z gazet można przeczytać że Sara żyje i pojawi się w kolejnych odcinkach :)

ocenił(a) serial na 10
damprz

"w jednej z gazet"???? chyba Tina albo Życie na gorąco :P :P

Green_Dragon

Świat seriali
Jak napisali że Sara pojawi się żywa w następnych odcinkach to tak będzie

damprz

tez to czytalam.... :)ciesze sie z powrotu sary tylko jestem ciekawa jak ja wkreca z powrotem do serialu...:) pewnie jakis zbieg okolicznosci...:)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Pewnie jej głowa odrosła albo boski smok z dragon balla ją wskrzesi :)

ocenił(a) serial na 6
Bover0

ale żarcik.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

To nie był yoke
Może Songo i reszta grupki zebrali 7 smoczych kul i poprosili świętego smoka zeby sare wskrzesił

Bover0

Tak, z pewnością.. Ta siódemka, to taka niby większa drużyna pierścienia, tak?? I nawet zaprzyjaźniona ze smokami... ehh...

Californian

Bover naoglądałeś się japońskich bajek i teraz ciężko ci uwierzyć że Linc tylko spojrzał do pudełka, a nie sprawdził dobrze czy to głowa Sary czy coś spreparowanego. Co ty myślisz że w dzisiejszych czasach głowy nie można spreparować? Chłopie, weź się zastanów i przestań smęcić. Ja wiem że ty byś chciał żeby Sara nie wracała i żeby głowę straciło jeszcze kilku czołowych aktorów ale niestety ten serial to nie rzeźnia.

ocenił(a) serial na 10
damprz

Aha.Niewiedziałem ze chce zeby komus łby scinali ale dobra.Widocznie lepiej wiesz o mnie niż ja.Bajek ? hmmm tylko dragon ball.