Czy będzie wogóle 4 sezon czy moze kontynuacja 3go (14,15..) ?? Wiek ktoś coś na ten temat?? ;/
Mam nadzieję, że zdjęcie Prażona z anteny jest spowodowane zmniejszającą się oglądalnością, a Wy panie Kondziad jesteście ostatnimi fanami tegoż..
uzi ******* *** ** ********** * ***** ***** ** *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty po prostu caly czas wszystkim ublizasz z powodu, ze lubia prison breaka!
Agnitum ******* *** ** ********** * ***** ***** ** *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikomu nie ubliżam;-)
Ja do inteligencji? Nigdy!:-)
Pomyliło Ci się z zelmerem, i kondziadem. Wonty..
Nie na samym początku jak dołączyłam dopiero do tego forum.... ale nie pamiętam dokładnie... :P
ale czy dokładniej wiadomo kiedy będą następne odcinki.Może już fox podało czy zaczeli kręcić lub kiedy zaczną?Prosze o odp
mi sie wydaje ze na 13 skonczy sie 3 sezon (mam tylko nadzieje ze Susan B nie zginie) a pozniej bedziemy musieli poczekac na 4 sezon! Serial jest zbyt popularny zeby go zakonczyli! Ta produkcja przynosi za duzo kasy zeby ja tak poprostu zakonczyc! Pytanie tylko czy kolejny sezon bedzie rownie dobry jak pozostaly/e (jak dla mnie 3. byl najlepszy,)bo czasem bywa tak, ze kolejne sezony (jak np. w przypadku "24") krecone sa tylko dlatego ze przynosza dobra kase! Jednym slowem pomysl schodzi na drugi plan!
Mysle ze jesli dojdzie do 4 sezonu (a bardzo na to licze) bedzie on równie ciekawy jak poprzednie. Dla mnie sezon 3 był najsłabszy ale to nie znaczy z był zły. Serial pierwszm i drugim sezonem postawił sobie poprzeczke tak wysoko ze ciezko im teraz utrzymac poziom. Ale starają sie ludziska :) Oby tylko nie kazali nam zbyt długo czekac na ten 4 sezon ;/
W odcinku specjalnym I serii mówili ze jesli bedzie popularny serial to bedzie 5 sezonów.
Ja osobiscie chcialbym zeby tyle bylo ale nie 22 odcinkowych tylko 13 tak jak sezon 3.
Pozatym licze na Prison Break:Cherry Hill ktory jak znam zycie jesli bedzie popularny to tez z 2 serie bedzie mial
13 odcinek III sezonu prawdopodobnie zakończy cała serię. Finałowy epizod będzie trwał 2 godziny.
dla wszystkich niezorientowanych 3 sezon konczy sie na 13 odcinkach i nie bedzie kontynuacji poniewaz to koniec 3 sezonu.Juz sa robione zdjecia do 4 sezonu i jesienia na programie FOX zostanie wyemitowany 4 sezon.I chcialem jeszcze dodac ze w 4 sezonie Michael bedzie chcial sie zemscic na firmie za smierc Sary.A to ze Sara nie zyje to nieprawda.
Sara naprawde zyje i jest wytlumaczenie: ze Lincoln nie wycianol nawet glowy i nieprzyjrzal sie jej dobrze.
Szczerze? mam nadzieję, że to już naprawdę koniec, poziom PB spada na łeb na szyję, może lepiej byłoby dla tego serialu, by nareszcie go zakończyć . . .
To jest definitywnie koniec 3 sezonu, 4 będzie, ale kiedy nie wiadomo, pewnie jak wiecznie trwający strajk się skończy...
otóż już się skończył ;P i to jakiś czas temu. a kontynuacja PB pewnie będzie sądząc po 13 odcinku. przecież zawsze była zimowa przerwa w emitowaniu Prison Break. więc czekamy nie na 4rty sezon ale na 14 odcinek 3ego. choć oficjalnego potwierdzenia nie znalazłem.
ale strajku już napewno nie ma ;P
pozdro
Czytałem oficjalną wypowiedź producenta (już nie pamiętam gdzie) że w związku ze strajkiem scenarzystów 13 odcinek będzie odcinkiem kończącym 3 serię. Planowo miałbyć ostatnim przed przerwą, jednak plany się zmieniły.
Tak więc czekamy na 4 sezon, a nie 14 odcinek. Zresztą wsyzstkie stronki o PB piszą o końcu 3 sezonu.
pozdro
nie wiem dalczego ale cos mi sie wydaje ze Sara zyje :D:D:D i nie zdziwilbym sie jakby tak bylo bo tak jak pisaliscie wczesniej fabula zaczyna robic sie naciagana
Jej glowa? W kartonie? Przeciez to byla idelnie spreparowana atrapa skladajaca sie z sytetycznej tkanki, ktorej uzywano w Terminatorach ;0
nie wyobraznie jakbys troche poczytal o genetyce i modelowaniu twarzy to wiedzialbys ze moznabyloby np twoja twarz w 100% odzwierciedlic...w idealnych proporcjach...wiec watek ze to zabili inna babke jest mozliwe
Coś tam chyba jest bo w busie Gretchen się wku.rzyła że ma przewodnika, a te dwie połówki kartki ze współrzędnymi to podpucha chyba jakaś
Będą próbować odzyskać przewodnik tyle że nie widzą że ma go "Theodoro"
Sara żyje. To oczywiste. Świadczy o tym rozmowa Mahone'a z Whistlerem a także słowa LJ'a. Mówił że słyszał jak zabijali Sarę ale nie widział bo miał worek na głowie. Producenci mają tym samym furtkę otwartą w dalszych odcinkach, tzn mają 2 wyjścia zależnie od tego czy Sara zgodzi się grać dalej w serialu. Zostawią ją martwą a jeśli będzie chciała wrócić to będą to mogli zrobić bo dali ku temu podstawy. W pudełku była spreparowana głowa Sary. Lincoln przecież nie robił tej głowie "sekcji zwłok". Tej głowy nikt nie widział, a Lincoln napewno się w niej nie "babrał". Pamietacie scenę gdy ten łysy generał szedł na operację? (ostatnia scena drugiego sezonu, a w 3 odc III serii Lincoln otwiera pudło z głową). Szedł wycinać komuś wyrostek robaczkowy? Nie, szedł preparować głowę Sary, która miała zostać podłożona 3 odcinki później. Nie trwa taki zabieg 5 minut ale ten okres 3 odcinków napewno wystarczył. Firma była na 90% pewna że Linc może kombinować i to było ich takie zabezpieczenie. Pytanie jest takie: Czy aktorka grająca rolę Sary dojdzie do porozumienia z producentami i będzie chciała grać. Sara była ważną aktorką i nie wierzę że nie żyje. Wiele osób przestało oglądać serial na 3 odc III serii bo producenci przegięli troche. Teraz gdy jest dyskusja na całym świecie o Sarze to ludzie zrobią taki młyn że Sara będzie musiała wrócić do serialu. Panny kwiczą za Michaelem i będą chciały że jego ukochana powróciła do serialu. Ci którzy nie chcą powrotu Sary do serialu i chcą żeby nie żyła chyba sprzedali duszę diabłu...
ale macie wyobraźnie, Sara nie żyje i już, rozmowa Mahone'a dotyczy tego że Susan jest słabym ogniwem bo zabiła Sarę i Michael będzie chciał się zemścić na Susan i każdy kto z nią jest jest zagrożony, i to jest potwierdzenie że Sara nie zyje, a spekulacje o powrocie Sary i spreparowanej głowie są bezsensowne, takie rozwiązanie to chyba tylko do mody na sukces by sie nadawało, dam sobie głowe obciąć ze Sara nieżyje :P
Pijany mistrz,to było dobre z jeźdzcem bez głowy :D
Ja nie wiem czy Sara żyje obstawiam pół na pół moze to faktycznie nie był jej łeb.
Co Ty chrzanisz tu o nodze :| to jest forum o prisonie brejQ a nie o dudQ i mundialu eh
Odnośnie tego co napisałem kilka postów wyżej.
Część ludzi zaczęła się zastanawiać, a część wyśmiała te domysły, z którymi się podzieliłem 2 miesiące temu.
I co się okazuje? W jednej z gazet można przeczytać że Sara żyje i pojawi się w kolejnych odcinkach :)
tez to czytalam.... :)ciesze sie z powrotu sary tylko jestem ciekawa jak ja wkreca z powrotem do serialu...:) pewnie jakis zbieg okolicznosci...:)
To nie był yoke
Może Songo i reszta grupki zebrali 7 smoczych kul i poprosili świętego smoka zeby sare wskrzesił
Tak, z pewnością.. Ta siódemka, to taka niby większa drużyna pierścienia, tak?? I nawet zaprzyjaźniona ze smokami... ehh...
Bover naoglądałeś się japońskich bajek i teraz ciężko ci uwierzyć że Linc tylko spojrzał do pudełka, a nie sprawdził dobrze czy to głowa Sary czy coś spreparowanego. Co ty myślisz że w dzisiejszych czasach głowy nie można spreparować? Chłopie, weź się zastanów i przestań smęcić. Ja wiem że ty byś chciał żeby Sara nie wracała i żeby głowę straciło jeszcze kilku czołowych aktorów ale niestety ten serial to nie rzeźnia.