PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ciąg dalszy PB :(

ocenił(a) serial na 10

Czy będzie wogóle 4 sezon czy moze kontynuacja 3go (14,15..) ?? Wiek ktoś coś na ten temat?? ;/

magda0708

niestety ale to już chyba ostatnia część skazanego na śmierć, bo zakończenie 3 sezonu nawiązywało do końca tej serii i jeszcze taka zakończeniowa muzyczka przez osttnie 5 minut, a mi naprawdę jest żal bo to był jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem, mimo wszystko moim zdaniem najciekawsza była część 2 bo co nowy odcinek akcja była pełną parą ale 1 i 3 częśc również były bardzo dobre, tak dla ciekawostki było tak mało odcinków 3 serii (15) ponieważ w usa ten serial stracił oglądalność, a producentom kończyły też sie pomysły dlatego gdzieś w grudniu zrobili 1 czy 2 miesieczną przerwę w emitowaniu serialu i tak to ciągneli że później tez zrobili taką przerwę a widzów zaczeło braknąć i stwierdzili że sie już nie opłaca robic dalszych odcinków i szybko zrobili zakończenie i takim cudem nasz ukochany serial sie skończył

ocenił(a) serial na 9
fentel666

smiać sie czy płakać ? Bo raczej ty piszesz to na poważnie widzę tę Twoja szczerość w oczach i chęć pochwalenia się swoją przeogromną wiedzą.

Rodion_

spieprzaj dupku, jak ciebie to nie ciekawi to nie czytaj, więcej debili na tym świecie już nie potrzeba

ocenił(a) serial na 10
fentel666

no własnie po co tyle tych cwelów i debili nie dosc ze jakis połmózg deep to jeszcze jakies jecks jeszcze gorszy ... ćwierć mózg xD

ocenił(a) serial na 6
Bover0

i Bover który w ogóle nie ma mózgu, pozdrawiam półmózgów i ćwierćmózgów.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Gdybym nie miał mózgu nie mogł bym tutaj pisac.no chyba ze widzieliscie człowieka rozumnego bez mózgu który normalnie funkcjonuje O_o

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Nie no Bover ty to jestes ... Nie potrafisz nauczyc sie 4 liter ( przepisac ) z mojego nicku a ty mi tu o mózgu . Weź idź na ulicę pograć w piłkę albo pobaw sie yoyo , ogarnij się .
Maczon6 mogłeś uprzedzić ze to bedzie nieciekawe to bym nie czytał a tak to musiałem Cię skrytykowac , nawet słusznie a ty naraziłeś się na utratę szacunku u innych uzytkowników forum.

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

aha

ocenił(a) serial na 5
Bover0

Maczon, naucz mnie takich tekstów!

ocenił(a) serial na 5
Bover0

Maczon, naucz mnie takich tekstów!

ocenił(a) serial na 6
Ulufful

A po co 2 razy :P ?

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Może miał laga :-/ tak trudno sie domyślec ćwierć mózgowcu ?!