przed chwilą bylo 9.24 a teraz jest 9.23?!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cały czas spada to skandal!!!Prosze fanów o głosy!!!!
PB ma u mnie zawsze 10!!! a Lostów obniżyłem choc ich lubię ale nie tak jak PB. dobrze im
Oceniła większość z tych osób tak a nie inaczej, bo tępa jak skrzynka z gwoździami i tyle.
Co tu się więcej zastanawiać.
Zapomniałam jeszcze dodać, że niestety nie znam się na wszystkim (wielka szkoda), ale potrafie uzasadnić swój wybór i mam raczej sprecyzowane gusta.
Pozdro...
Dyskusja z sheryl i tak jest bezcelowa. Tylko Miller i klapki na oczy... Tak bym to określiła. Podejrzewam, że wystawienie jedynek osobom z pierwszych miejsc światowego rankingu było podyktowane TYLKO I WYŁACZNIE faktem, iż pewnego dnia Miller znalazł się na miejscu 13 i "trzeba mu było" pomóc dostać się jeszcze wyżej. Niestety nie wyszło... Pan Wentworth Miller ma na koncie kilka epizodycznych rólek w paru filmach i główną w ogromnie popularnym obecnie serialu... Więc powiedzmy sobie szczerze - gdzie mu do takich gwiazd jak Robert de Niro, Jack Nicholson czy Morgan Freeman. Że o Ennio Morricone, który właśnie dzisiejszej nocy odbierze oskara za całokształt twórczości, już nie wspomnę.
Poza tym nie ma co wdawać się w dyskusję z osobą, która wystawia oceny w taki właśnie sposób, gdyż żadne, choćby najbardziej racjonalne argumenty jej nie przekonają do zmiany decyzji.
najważniejsze jest to ze ten serial jest dla mnie super i ze ma wielu fanów ale gupio by bylo zeby taki cooltowy serial mial niska note...bo niektorzy oceniaja filmy patrzac na to jaka ma średnia nawet jezeli go nie oglądali a wiem ze są takie osoby...
pozdro dla fanów PB....:):)
MAM PLAN SKORO FANI ZAGUBIONYVH ZANIŻAJĄ OCENY PRISON BREAK TO MY IM BĘDZIEMY ZANIŻAĆ
"MAM PLAN SKORO FANI ZAGUBIONYVH ZANIŻAJĄ OCENY PRISON BREAK TO MY IM BĘDZIEMY ZANIŻAĆ"
Wyśmienity plan! Wodzu, prowadź.
Popieram. Lost nie jest tak wciągający jak PB. Mam 6 odcinków III seri Losta i według mnie nie ma tam nic ciekawego. Musimy sprawić zeby popularność PB buła jak najwyższa.
Pozdro.
sheryl fajnie ze jestes, jak chce sie posmiac wchodze na filmweb i czytam twoje posty.PB=LOST
Bo za to, co się dzieje w drugim sezonie , to Prison powinien mieć max 6... Ratuje go tylko genialny 1 sezon:) Może jak drugi zakończy się naprawdę dobrze to i noty wzrosną....
straszne ze spada aż w tak szybkim tempie....niedawno tez w szybkim tempie rosło
Sheryl, nie chcę być złośliwa, ale chciałam Ci uświadomić, że wypowiedź Zuzy była ironiczna.
Pozdro...
Niech każdy fan Prison Break założy dodatkowe konto i da Prisonowi 10 a Lostowi 1 wtedy te demony od Losta na zawsze znikną z naszego, świata a cała rasa prisonowców bedzie żyła w szczęściu i dostatku.
bo tak się dzieje jak coś jest popularne, najpierw rośnie a potem spada, na łeb na szyje, bo po prostu przestaje byś popularny i tyle wiec sadze ze będzie jeszcze dużo spadać i to nie o 0,01 pkt,
Tak a wy to jednak zwykłe bachory ,które nie umieja docenic obydwu genialnych seriali .Już nie chce mi się pisac na was ponieważ zadużo wam juz w komentach wyjaśniałem .Teraz pozostało tylko politowanie i smiech z was .
Tak to jest temat na poprawę humoru :D
Myślę że spadająca ocena PB to powód do skoku z mostu. To bardzo ważne przecież jaka ma ocenę i jak widać u niektórych powoduje pewne załamania w momentach obniżania się średniej, ciekawe jak niektórzy ludzie reagują... Takie sytuacje pokazują na jakim poziomie się znajdują, to wszystko.
Sama Lostów nie oglądałam ale mam zamiar zacząć, PB ma u mnie 9 bo uważam ze to całkiem przyzwoity serial.
Histeryzowanie ze PB nie ma najlepszej oceny ze wszystkich to chyba już lekka przesada... :)
Pozdrawiam :]
Och biedna sheryl!!!
Twój apel uczynił cos zupełnie odwrotnego, PB poleciało jeszcze bardziej na łeb na szyję. Jak Ty to Słoneczko zniesiesz?
Pozdro...
Co to za różnica jaką ocenę ma PB a jaką LOST? Czy to ważne? Ważne że Tobie się podoba i to na ile go Ty oceniasz. Ludzie niech robią co chcą. Ludzie są głupi. Nobla dla tego kto wymyśli lek na głupotę.
Mało tego, ja jestem gotowa spłacać kredyt w wysokości miliona dolarów i przeznaczyć te pieniądze na nagrodę, dla tego co taki lek wynajdzie.
Widzisz, zgadzam się z Tobą, że to nie ma znaczenia na którym miejscu jest Lost a na którym PB, ale sheryl widać ma widać inne zdanie, wywołując mieszane uczucia co do niej (odrobina pogardy, szczypta litości i kilka innych w mikro skali). Ja niestety doskonała nie jestem i lubię jej troszeczkę na forum podokuczać. Naiwnie chyba liczę, że to pomoże jej obiektywnie spojrzeć na temat, który napisała i się zawstydzić.
Pozdro....
mamo mamo ona mne wyzywa powiec jej cos! ty jestes glupia spadaj na dzewo hehehehe moze dac wam cycka do pociumciania ?
wybacz ale twoja wypowiedz jest naprawde żalosna a okres cieciania mam juz grubo za soba... uwierz mi...
wybacz ale twoja wypowiedz jest żalosna...wierz mi okres cieciania mam juz grubo za sobą w przeciwieństwie do ciebie!!
Pytanie do Lalu dlaczego mi lubisz podokuczac na forum???Nie martw sie nie stracilam jeszcze rozumu..
pozdro...
Doczytaj Sheryl do końca moją wypowiedź, podpowiem, że chodzi o ten fragment, gdzie naiwnie (teraz już wiem to napewno) na coś liczę.
Pozdro...
a tak w ogóle to co jest takiego śmiesznego w temacie ktory załozylam....po prostu wyrazilam swoje zdanie i nie widze powodów to rycia sie z tego
Do Sheryl...
Dziewczyno ty jesteś niedorozwinięta... Wiesz w ogóle co ty piszesz ???
Weź troche zastanów nad sobą.
P.S. Jeżeli PB jest na poziomie Słonecznego Patrolu, to Hitler kochał Żydów...
Do Sheryl...
Dziewczyno ty jesteś niedorozwinięta... Wiesz w ogóle co ty piszesz ???
Weź się troche zastanów nad sobą.
P.S. Jeżeli PB jest na poziomie Słonecznego Patrolu, to Hitler kochał Żydów...
wiecie co, zróbmy z tego taką wojnę jak ta z Tokio Hotel vs Blog 27. Bo poziom tej kłótni jest tutaj podobny:P
Ktoś się ośmieszył, ktos inny mu to wytknął, i to ma być wojna. Dajcie spokój.
Pozdro....
Infantylność wypowiedzi założycielki tematu, wprawia w osłupienie nawet najbardziej wyrozumiałych ludzi... Twoi opiekunowie powinni dostać kolegium, za to że pozwolili ci korzystać z komputera podłączonego do sieci...:-\
CISZA TO JA TU JESTEM WODZEM I JA POPROWADZE MÓJ LUD FANÓW PRISON BREAK ALE ZGADZAM SIĘ Z kellerman NIECH KAŻDY ZAŁOŻY DRUGIE KONTO I ZAGŁOSUJE NA PRISON BREAK 10 A LOSTOWI 1
Bredzisz Sznajder, bredzisz. Lecz się człowieku.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego.
mam znajomego lekarza chcesz namiary?
a może niech każdy założy sobie tylko kont ile było odcinków PB i zagłosuje na swój serial- to będzie takie symboliczne nie sądzisz?
Tylko pamiętaj nie pomyl się przy głosowaniu.
To narazie idę zagłosować na LOSTÓW, dać 10/10, bo nigdy nie oglądałam i nie wiem czy zasłużyli?
O widze ze walka będzie... najlepiej niech jedni przebiorą się za wieniźów, a drudzy za rozbitków... Ludzie opamiętajcie się... buahahaha :D
Oj Kaczorek!! Słów mi brak na opisanie tej sytuacji (a podobno wygadana jestem).
Pozdro...