PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ja bym wolał zamiast tego idiotycznego wskrzeszania Sary -.- , pojawił się ponownie Kellerman :)

vego234

głupi błąd :/
Ja bym wolał ponowne pojawienie się Kellermana zamiast tego idiotycznego wskrzeszania Sary -.-

ocenił(a) serial na 9
vego234

no ja tez bym wolał . Piszemy petycję ? w koncu niemozliwe nie istnieje

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

Mi szczeże Sara jest obojętna - Kellermana wręcz uwielbiam.
Również bym chcial żeby to Paul był znów w serialu a nie doktorka :P

vego234

jakby wrócił kellerman serial ponownie zyskał by charakter. mi osobiście na serze nie zależy.

ocenił(a) serial na 4
vego234

Sarze odrosła głowa? To nawet Lost wymięka...

ocenił(a) serial na 6
Gold_Fish

coś Ty...dla mnie żadna sytuacja nigdy nie pobije sytuacji w Lostach, aczkolwiek chodzi mi o motyw (bodajże środek 3 sezonu) gdy Lock otwiera drzwi a tam ojciec Locka :D:D::D

ocenił(a) serial na 4
Jecks

^^ no to było miażdżące ;] tyle, że Lost to Lost ;P

ocenił(a) serial na 10
Gold_Fish

Gold Fish Losty czy tak czy siak wymiękają a tak wogole PB jest realnym serialem tzn. te rzeczy sa możliwe ktore występują w serialu a to co w lostach wogole nie jest realne :] było wiele rzeczy ktore niemogły by sie pojawić w realu ...

ocenił(a) serial na 4
Bover0

ha zaczyna się, realne...^^
w lost nierealne, bo nigdy nie miało być realne
PB jest tak głupi, że aż żal patrzeć- pomijam 1 sezon, który uchodzi
do jakiego więzienia trafią w 4 sezonie? Pewnie do tajnych CIA w Polsce...

ocenił(a) serial na 10
Gold_Fish

aha
skoro prison jest głupi to co powiesz o sobie ? :D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 4
Bover0

ale mi pojechałeś, żal.pl a co można logicznie wnioskować z przebiegu kolejnych sezonów?? Fox River, Sona,...??

Gold_Fish

PB jeste boski i od razu odpowiadam na twoje drugie pytanie tak lubie Wentusia...........

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

Cieszy mnie to niezmiernie, ale nie zamierzałam pytać o cokolwiek, ja go nie lubię i dałam mu 1.

Gold_Fish

kazdy ma swoj gust...

vego234

nie wiem w sumie kogo bym wolala Kallermann to niezle ciacho ale z drugiej strony lubie watki milosne :P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Kellerman jest człowiekiem ,nie ciastkiem.

Bover0

oj chodzilo mi ze jest fajnym facetem czy jeszcze tego nie rozumiesz???

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Ale traktujesz facetów pzredmiotowo - ciacho ?!

Rodion_

a nie nalezy sie wam??? wy tez mnie i inne kobiety traktujecie przedmiotowo...

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

spokojnie.. to temat dotyczacy kellermana i sary, a nie o traktowaniu mezczyzn przez kobiety i odwrotnie... to po pierwsze.. po drugie: bez sensu klocic sie o takie cos, bo kazdy czlowiek jest inny i kazdy inaczej traktuje innych ludzi... a to, ze kolezanka wyzej napisala ze Kellerman to ciacho bylo jedynie w dobrej intencji... bo jakos jak facecci mowia na dziewczyny LASKI, to nikt nie kojarzy tego z przedmiotem... niektore slowa juz sie utwarly w polskiej mowie... a po trzecie... chcialabym zeby wrocil kellerman, bo na 100% nie wiadomo czy zginal.. jego tamten ostatni watek jest znakiem zapytania.. a sara nie powinna wracac... to by bylo chore... przeciez kazdy widzial jej glowe... lincoln przeciez odroznilby glowe sary od jakiejs innej.. a wiec powrot sary do serialu jest zlym pomyslem.. pozdrawiam... pa

ocenił(a) serial na 10
Kamiska000

Może głowa sary była bardzo zmasakrowana i nie mozna było na 100% stwierdzić czyja to.

Chyba zjem sobie Kellermana wkońcu ciacho z niego ciekawe czy dobre.

Bover0

glupi jestes............juz cie nie lubie nie potrafisz zrozumiec dziewczyny...

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

hehe.. przestanie:P glowa sary nie byla zmasakrowana... jak pokazali ten moment, to od razu widac, ze to ona.. nie podoba mi sie to, ze wraca... serial bedzie typem jakiegos science-fiction:P HEHE;p a Kellerman to fajny koles, szkoda, ze nie ma go teraz:(

Bover0

Kellerman jest człowiekiem ,nie ciastkiem.

lol padłem xD

I nie śmiejcie się z blondi, bardzo możiwe, że jest bardzo inteligentną dziewczyną o bogatym wnętrzu.

ocenił(a) serial na 9
danteusz

Kamiska dzieki ze mnie uświadomiłaś w tych sprawach bo widocznie mam zaległości .Ale jakbym chciał popatrzec na fajne dziewczynki to obejrzałbym sobie film o nieco innej tematyce . Kellerman potęga jest i basta :D

Rodion_

faceci jak zawsze o jednym....

danteusz

dzieki juz cie zaczynam lubiec ... oni wszyscy caly czas mnie wkrecaja :(

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Ktoś musi o tym myśleć gdy widzi tak prowokujące avatary:}}:*

kondziad

chyba nie widziales prowokujacych zdjec...:P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

No ja na ten przykład nie widziałem :D

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

dobrze sie czujecie jak ma wrócić jak go rozszczelali!!!!!!!!!

Rodion_

Bo ci juz uwierze....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Ale sie rozwinoł temat ... szkoda ze nie o kellermanie tylko o prowokowaniu ;/

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Sweet czemu nikomu nie wierzysz ? Ja bym Cie oszukał ? Bover nie zmieniaj tematu.

Rodion_

nie wierze bo raz juz mnie wkreciliscie ze potrzeba posat polsatu zeby tu pisac.... a Tobie tak bardzo zalezy na moim zaufaniu???:)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Nie zmieniam tematu :-|

Bover0

Bover ma racje to my znienilismy temat...

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Mi zalezy na zaufaniu absolutniego kazdego :D

Rodion_

no to peszek:P

ocenił(a) serial na 10
vego234

co za idioci.vego tez jestem za powrotem kellermana ale to chyba zalezy juz tylko od adelsteina

ocenił(a) serial na 9
RaDoo_2

uuu idioci ?! asz strach pomyśleć jaki epitet zarezerwowałes dla siebie ...

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

jak mozna taki beznadziejny temat założyc Kellerman został rozszczelany bo zdradził filme a ci chcą zeby wrócił jako kto brat bliżniak ????????????

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

Nie pokazali trupa kellermana a w filmie/serialu mozna wszystko zrobić.

Bover0

jak ja nie lubie takiego gadania... jest oczywiste ze umarl i nic tego nie zmieni!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Ojjj są osoby które mogą to zmienić.
Twórcy prison breaka :)
Mogą nawet zrobic pojedynek Son Goku z Mahonem na pięsci.

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Beznadziejny temat ?! A niby powrót Sary jest sensowny ?! Jezeli Kellerman by wrócił nie stało by sie nic złego , wręcz przeciwnie ( sytuacja w tym vanie była dwuznaczna , proponuje obejrzec ją kilka razy koledze który twierdzi ze Paula "roszczelali" ) . Ale nie wróci , bo nie ma tylu zwolenników co biedna milusińska pani doktor skrzywdzona przez los i skazana na życie bez głowy .

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Went jest mój!:** (Nie żebym się chwaliła ale...) Mam z nim fotkę:):):):) W REALu jest jeszcze bardziej przystojny:P;b

ocenił(a) serial na 9
SmartDog

Gratuluję fotki ale wasz tzn. Twój Wentuś ma oddzielne forum do dyskusji . Az boje sie tam zajrzec .
Jecks rzeczywiscie się pomyliłem ale błąd to błąd .

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

a ja mam fote z pudzanem i co ?
Wziełęm fote z neta wyciełem go i wkleilem fote z sobą i jestesmy razem xD

ocenił(a) serial na 6
Bover0

ohoho