PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ja bym wolał zamiast tego idiotycznego wskrzeszania Sary -.- , pojawił się ponownie Kellerman :)

SmartDog

spoko laska:) ja wcale go nie mam zamiaru zachowac na dluzej :) wystarczy jedna noc lub dwie i mozesz go sobie wziasc:P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Blondi, a mnie chcesz na jedną noc ? :P

Bover0

ciebie zatrzymam na trzy:P ale jesli wygladasz jak Brat Pitt albo Johny Depp :P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Aha
Jeszcze nikogo niespotkałem żeby identycznie wyglądały dwie różne osoby (oprócz bliźniaków)

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Jeszcze nigdy nie spotkałem 2-óch identycznych osób - chyba tak powinno byc

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

to się dobrali :) mając po 12 lat możecie podać sobie rękę.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Kurw*** Ty popier***** szma** zajeb**** w dupe przez ojca masz kur** 12 lat to sie wszystkim chwalisz w każdym temacie i kur** juz wszyscy wiedzą sze masz 12 lat WIĘC WYPIER***AJ **RWO Z TĄD A JAK NIE TO CHOODŹ K***A NA SOLÓWE W REALU TAK CI MORDE ROZKWASZE ZE CIE WŁASNA MATKA NIE POZNA.

ocenił(a) serial na 6
Bover0

hahah nie spinaj się szczylu bo powiem twoim rodzicom żeby ci internet odłączyli.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

No powiedz a ja jak dopadne znow twoja mame to bedzie miała w ciele wiecej spermy niz krwi

Bover0

Najlepszym wyjściem będzie ignorowanie szczyla.

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Nom masz racje zignoruje tą ciote bo mnie wkurza ten chłystek.Mocny za ekranem monitora, w realu trzesie porami.

ocenił(a) serial na 6
Bover0

you are funny guy :D

Rodion_

oj mi chodzi czy jestes podobny a nie taki sam:) wam treba wszystko dolkadnie tlumaczyc nie macie swojego rozumu??:P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Co to jest rozum ?
Niejestem podobny do nich ale dla Ciebie kochanie wydam wszystkie oszczędnosci (3 złote i 12groszy xDDD) na operacje :)

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Jecks to o 12 latkach to chyba nie do mnie co ?

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

No coś Ty. Po prostu wziąłem wątek z Twojego innego posta tyczący się tych dzieciaków na forum.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

O dwóch 12-latkow sie dogadało wkońcu rowieśnicy ;)

Bover0

hej ale to nie ty sie pytales mnie czy chce cie na noc:P ale jezeli zdolny jestes do takich poswiecen:P :*:*

ocenił(a) serial na 10
SmartDog

spoko lalka:) ja jak juz gdzies wczesniej pisalam chcego tylko na noc lub dwie:P pozniej mozesz go sobie wziazc:)

ocenił(a) serial na 8
vego234

A skad wiecie, że nie wróci ;)?? Skoro Sare wskrzeszą to Kellermana tym bardziej mogą.

ocenił(a) serial na 10
Szajba

Równie dobrze mogą nikogo nie "wskrzesić"

Bover0

ale Sara bedzie na bank wszkrzeszona zlotko:*:)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Hmmmm nigdy niema nic na bank ,bo jak jednak Sary złotko ( :*:*:*:*:* ) Nie wskrzeszą to banku nie zniszczą O_o xD

A tak na serio tez mi sie tak wydaje,że Sara znów sie pojawi w serialu a Paul niestety nie ale łba se nie dam uciąć.

Bover0

ale jest na strace o PB ze ma wrocic wiec jest jednak na Bank kotku:*:* tez zaluje ze Pauk nie wroci... :) pzdr

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Heh
Na jakiej stronce ?
Na blogu jakiejs fanki ktora sobie to wyssała z palca ? ;]
Nigdy nic nie wiadomo.
Ja też moge zrobic strone i prison brejku i napisac ze Mahone zgwałci trupa Sary :P wiec to też by bylo na bank ? XD

Bover0

Artykul "Świat Seriali informuje polskich fanów o powrocie Sary!" na www.prison.org.pl skarbie jset potwierdzenie:) powrot Sary jest na bank:P

ocenił(a) serial na 10
Bover0

Artykul "Świat Seriali informuje polskich fanów o powrocie Sary!" na www.prison.org.pl skarbie jset potwierdzenie:) powrot Sary jest na bank:P

I co jest fajnego i zabawnego z robienia z ludzi idiotów i komercyjnego skoku na kase nastoletnich trOO fanuff pb?

ocenił(a) serial na 10
danteusz

sara ma brudne syry

danteusz

Sara wroci!!!!! i koniec dyskusji... <za krotki>

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

No może wróci ale nie zmienia to faktu mojej wypowiedzi ostatniej :P

Kto lubi ministry ? <muza> oni wymiatają;)

Bover0

nie slyszalam o takiej muzyce ... :) a ja jeszcze raz powtoze : SARA WRACA!!!!:)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

w polsce są mało znani ale muze mają wyborną :P

ocenił(a) serial na 6
Bover0

łał, house, electro, progressive i pumpin czasem lekki D'n'B i i BB, ale przeważnie house, ale kogo to tutaj obchodzi.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

O_o

DiV style fon"T ?

ocenił(a) serial na 8
Bover0

1. Powrót Sary jest jak dotąd najgłupszym z pomysłów twórców PB. Może jeszcze Tweener wróci w postaci zombie... -.-

2. W scenie w której "zabijają" Kellerman'a twórcy specjalnie nie pokazali jego śmierci (tak jak było w przypadku innych postaci np. Abruzzi) żeby zostawić sobie furtkę na przyszłość, albo żeby fani cały czas byli w niepewności.

ocenił(a) serial na 10
AtoMen

No to im sie bardzo dobrze udalo z tą niepewnoscią ...