Zaiste, RENCE opadajom jak ma sie do czynienia z neandertalczykiem (http://pl.wikipedia.org/wiki/Neandertalczyk), ktury całom swojom inteligęcje opiera na pszeklinaniu jak 12-letnie dziecko, kturemu mama kópiła na gwjasdke NEOstrade, a teras pokazuje jakim jest internetowym trollem informując wszystkih jaki z niego stary jebaka. Teras dzieci zamiast robić coś porzytecznego to siedzom całymi dniami przed kompem i musk im siem lasóje od tego, wmawjajonc sobie do gufki jakie to z nich tupaki i fiftisenty bioronce 207 kg na klate, cósz mażenia siem spełniajom, ale narazie masz pszed sobom jeszcze pierwszom komunie. Pozdrawiam i życze udanej ewolócji
blondyna i pajacu wescie wymiencie sie emailami czy gg
i piszcie te bzdury na osovbności a nie osmieszac sie na forum Prisona Brekeaaa
aha
sie dziecko rozpisało
ale ubaw jak on sie stara i pisze te tanie teksciki buehehehe w pysk by dostał to by nie był taki cwaniak ;]
ale ubaw rzeczywiście "buehehehe" - fajny śmiech graniczący z wiekiem przedkomunijnym :D
Depp mowisz ze pajac mogl by isc no to idź nierozumiem czemu tu siedzisz.
Jecks pedał 2008 roku , niema to jak rozpoznawanie smiechu z liter i komplexy z wiekiem.Widac ze jestes bardzo młody i pyskujesz a na dodatek masz smiech jak swinia kaszel i sie tym chwalisz :-/
Bover skąd wiedziałem że to napiszesz ?! Jesteś przewidywalny .
A Jecksowi gratuluję tego zaszczytnego tytułu "pedała 2008" zwłaszcza że Bover jako fundator nagrody nie mógł sam siebie nominować .
dziękuje dziękuje :). Bover może w przyszłym roku Ciebie nominuje do tej nagrody :)
To dlaczego mam dziewczyne którą kocham i nic nie czuje do facetów ? w przeciwienstwie do ciebie :)
w wieku 12 lat dziewczyne, co to się wyrabia. Ponadto nie chcę mi się już z Tobą gadać. Nie będe karmił trolla. Nara, udanej komunii bo to już maj.
Dziewczyna ma 19 lat nei jestem pedofilem moze ty jestes bo wsyzstko mozliwe trol cie zrobił a komunie to ci w piz de wsadze jak mnie wkurwi sz.
Pa 12 latku i nie chwasl sie więcej wiekiem i tym ze idziesz do komuni.
Pozdrów mame :) dzisiaj sie z nią ostro zabawie
Blondi no nie !!! On nie jest zwykły to po pierwsze a poza tym nie facetem tylko dzieciakiem który nie potrafi się opanować przed klawiaturą ze nie moze komus w ryja dać ( bo przecież wyciska 207 a tu nikt tego nie respektuje ).
o kim mowa ? o jacksie ? hmmmm nie wyciska 207kg ale reszta sie z jego opisem zgadza
rżnąć dziecko to możesz co najwyżej ... głupa. I jak narazie na tym forum wychodzi Ci to po mistrzowsku. Dobra już nie będę karmił Trolla :)
Co "Rżnąc dziecko" ?
twoje dwa pierwsze słowa ;)
Nie lubie rżnac dzieci pozatym nie jestem pedofilem wole dojrzałe kobitki typu twoja mamuska :)
ej tak mi sie tylko napisalo a wy zawszem mosicie lapac mnie za slowka:) <to bylo w przenosni bo zaraz m powiecie ze nie mozna laac przez internet.:)>
i wcale nie jestem ze wsi:P
Ehh nie mówię że ty jesteś ze wsi . Tak gwoli ścisłości to są słowa Wałęsy ( przypominam tylko jakby kto zapomniał )a Wałęsa nie był byle kim.
Chcecie sobie pogadac o sprawach damsko meskich ,to spierdalac na forum dla bachorow ,a nie sobie tutaj czat urzadzacie..
Oj oj widze że poszła lawina , napisz coś bardziej elokwentnego to może się włączę do dyskusji ( chociaż jako bachor to nie wiem jak miałoby to wyglądać ) .
Na czacie odrazu sie daje odpowiedzi a nie czeka na nie pewien czas :-/ a spierdalac to ty mozesz jak ci sie cos nie podoba.