PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

mógłby mi ktoś opowiedzieć w skrócie o czym był w ogóle ostatni sezon?

ocenił(a) serial na 6
Bover0

Zaiste, RENCE opadajom jak ma sie do czynienia z neandertalczykiem (http://pl.wikipedia.org/wiki/Neandertalczyk), ktury całom swojom inteligęcje opiera na pszeklinaniu jak 12-letnie dziecko, kturemu mama kópiła na gwjasdke NEOstrade, a teras pokazuje jakim jest internetowym trollem informując wszystkih jaki z niego stary jebaka. Teras dzieci zamiast robić coś porzytecznego to siedzom całymi dniami przed kompem i musk im siem lasóje od tego, wmawjajonc sobie do gufki jakie to z nich tupaki i fiftisenty bioronce 207 kg na klate, cósz mażenia siem spełniajom, ale narazie masz pszed sobom jeszcze pierwszom komunie. Pozdrawiam i życze udanej ewolócji

ocenił(a) serial na 10
Bover0

blondyna i pajacu wescie wymiencie sie emailami czy gg
i piszcie te bzdury na osovbności a nie osmieszac sie na forum Prisona Brekeaaa

konrii_2

ja z nim??? nidgy! :)......

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

aha
sie dziecko rozpisało
ale ubaw jak on sie stara i pisze te tanie teksciki buehehehe w pysk by dostał to by nie był taki cwaniak ;]

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Do Blondi to nic nie mam ale pajac móglby rzeczywiscie sobie isc ...

ocenił(a) serial na 6
Bover0

ale ubaw rzeczywiście "buehehehe" - fajny śmiech graniczący z wiekiem przedkomunijnym :D

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Depp mowisz ze pajac mogl by isc no to idź nierozumiem czemu tu siedzisz.
Jecks pedał 2008 roku , niema to jak rozpoznawanie smiechu z liter i komplexy z wiekiem.Widac ze jestes bardzo młody i pyskujesz a na dodatek masz smiech jak swinia kaszel i sie tym chwalisz :-/

ocenił(a) serial na 6
Bover0

śmiech jak świnia kaszel...dajesz, zajebisty żarcik buehehe

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Wiem

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Bover skąd wiedziałem że to napiszesz ?! Jesteś przewidywalny .
A Jecksowi gratuluję tego zaszczytnego tytułu "pedała 2008" zwłaszcza że Bover jako fundator nagrody nie mógł sam siebie nominować .

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

dziękuje dziękuje :). Bover może w przyszłym roku Ciebie nominuje do tej nagrody :)

ocenił(a) serial na 10
Jecks

hmmm ja w przeciwienstwie do was nie jestem gejem ;/

ocenił(a) serial na 6
Bover0

jesteś, tylko jeszcze o tym niewiesz :)

ocenił(a) serial na 10
Jecks

To dlaczego mam dziewczyne którą kocham i nic nie czuje do facetów ? w przeciwienstwie do ciebie :)

ocenił(a) serial na 6
Bover0

w wieku 12 lat dziewczyne, co to się wyrabia. Ponadto nie chcę mi się już z Tobą gadać. Nie będe karmił trolla. Nara, udanej komunii bo to już maj.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Dziewczyna ma 19 lat nei jestem pedofilem moze ty jestes bo wsyzstko mozliwe trol cie zrobił a komunie to ci w piz de wsadze jak mnie wkurwi sz.

ocenił(a) serial na 10
Bover0

Pa 12 latku i nie chwasl sie więcej wiekiem i tym ze idziesz do komuni.

Pozdrów mame :) dzisiaj sie z nią ostro zabawie

Bover0

i mowisz mi ze ja cie zdradzam:P probujesz na dwa fronty .... wiesz co jestes zwyklym facetem!!!!

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

No Ty jesteś kochanką :P Napewno masz kogoś na boku :P

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Blondi no nie !!! On nie jest zwykły to po pierwsze a poza tym nie facetem tylko dzieciakiem który nie potrafi się opanować przed klawiaturą ze nie moze komus w ryja dać ( bo przecież wyciska 207 a tu nikt tego nie respektuje ).

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

o kim mowa ? o jacksie ? hmmmm nie wyciska 207kg ale reszta sie z jego opisem zgadza

ocenił(a) serial na 6
Bover0

Depp nie karm trolla

ocenił(a) serial na 9
Jecks

Co racja to racja . Za długo dalismy mu żyć , koniec tego dobrego .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
Bover0

rżnąć dziecko to możesz co najwyżej ... głupa. I jak narazie na tym forum wychodzi Ci to po mistrzowsku. Dobra już nie będę karmił Trolla :)

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Co "Rżnąc dziecko" ?
twoje dwa pierwsze słowa ;)
Nie lubie rżnac dzieci pozatym nie jestem pedofilem wole dojrzałe kobitki typu twoja mamuska :)

Bover0

no tak ta twoja dziewczyna nie potrafi cie odpowiednio zaspokoic i ja to muszem robic:P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Jak to mowiom u mnie na wsi : Nie chcem ale muszem :D

Rodion_

ej tak mi sie tylko napisalo a wy zawszem mosicie lapac mnie za slowka:) <to bylo w przenosni bo zaraz m powiecie ze nie mozna laac przez internet.:)>

i wcale nie jestem ze wsi:P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Ehh nie mówię że ty jesteś ze wsi . Tak gwoli ścisłości to są słowa Wałęsy ( przypominam tylko jakby kto zapomniał )a Wałęsa nie był byle kim.

Rodion_

dobra juz lapie:P i nie wiedzialam ze powiedzial to Walesa.. :)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Wałęsa lubi dużo mięsa

ocenił(a) serial na 8
3yourmind

Chcecie sobie pogadac o sprawach damsko meskich ,to spierdalac na forum dla bachorow ,a nie sobie tutaj czat urzadzacie..

ocenił(a) serial na 9
pablossoyos

Oj oj widze że poszła lawina , napisz coś bardziej elokwentnego to może się włączę do dyskusji ( chociaż jako bachor to nie wiem jak miałoby to wyglądać ) .

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

Na czacie odrazu sie daje odpowiedzi a nie czeka na nie pewien czas :-/ a spierdalac to ty mozesz jak ci sie cos nie podoba.

ocenił(a) serial na 10
Bover0

Jak jestes taki mądry podaj adres forum dla bahorow :)

pablossoyos

nie sadze moj drogi zeby o takich sprawach mozna bylo gadac dla forum dla bachorow...