PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ulubiona postać.

ocenił(a) serial na 10

Prosze tylko o jedno nie piszcie Scofielda(też bardzo go lubię i wiem że 50 procent ludzi będzie pisało jego).Ja najbardziej lubie Sucre.

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

Paul Kellerman ^^, Theodore 'T-Bag' Bagwell =]

Satanika_2

Jak dla mnie to najlepszą postacią jest Lincoln, nie wiem dlaczego tak mało osób o nim wspomina lub uważa, że jest beznadziejny...

ocenił(a) serial na 10
Leagirl

Tzn ja lubie jeszcze Mahone'a i Lincolna. Ale te dwie osoby wymienione wcześniej są u mnie na pierwszym miejscu :]

juveziom_22

Ambruzzi i T-Bag są fajni, bardzo zaskakujące postacie :-)

ocenił(a) serial na 8
juveziom_22

T-Bag oczywiscie!po prostu tak swietnie gra ze jestem zaskoczona ;p te gesty, wyraz twarzy idealnie nadal sie do tej roli. a i dobrze mowisz ze 50% zaglosowalo by na michaela oczywiscie GLOWNIE dziewczyn :D;p

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

T-BAG ;] Przekozacka postac :) W MAKING OF THE PRISON BRAKE zachowuje sie bardzo podobnie, do postaci ktora gra..

ocenił(a) serial na 7
juveziom_22

Ja lubię Scure bo w ogóle jest fajny i Abruzziego bo ma fajne teksty:D

ocenił(a) serial na 9
juveziom_22

Sucre-niezla gra, sympatyczny gosc, fajna historia. Strasznie swietny ;)
I oczywiscie fenomenalny T-Bag. Nie wiem czy facet zdaje sobei sprawe z tego, ze ma taka popularnosc i jest tak uwielbiany przez fanow? ;)

PS. Moze ktos potwierdzic informacje, ktora uslyszalam-ze bdzie 6 serii..?! Mam nadzieje, ze to tylko plotka.. +|

ocenił(a) serial na 8
juveziom_22

nie mogę sie postrzymac...Oczywiście że Miller!! Zakochałam sie w nim tylko jak zobaczyłam reklame zapowiadającą Prison Break w Polsacie. A potem jest Scure za sympatyzm T-bag nie będe mowila za co bo sporo sie juz naczytalam i chyba nie trzba tlumaczyc no i Abruzzi cz\y jak to tam sie pisze:D:D

juveziom_22

Sara (wyrobiła się w drugiej serii :D) i T-Bag(świetny zawsze i te piosenki gdy go pokazują).

ocenił(a) serial na 8
juveziom_22

Linc i Sucre:) Linc jest od bicia Michael od myslenia i Sucre bogobojny Portorykanczyk

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

oprócz Michael'a ... zdecydowanie Haywire.. ;) szkoda, że "odleciał do Holandii" w 16 odcinku 2 sezonu :( ...śmieszny był :P

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

T-Bag wymiata xD Abruzzi tez byl spoko :)

ocenił(a) serial na 8
paula_21

za abruzzim nie przepadam, w sumie dobrze ze zginal, nudzi mnie tez c-note. ale nie ma co, najciekawsza i najlepiej zagrana postacia jest bezsprzecznie t-bag. w sumie ciekawi sa tez ci agenci ss, bo wygladaja niepozornie a tak naprawde nie sa takie paly na jakie wygladaja:]

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

Oprócz Mike to zdecydowanie najbardziej lubie Abruzziego, Fernanda no i świruska szukającego Holandii;D ten ostatni bawi mnie już samym swoim wygladem a jak juz coś powie to koniec;) Fernando ma świetne dialogi z Mike:D no a Abruzzio miał świetny wątek z nawróceniem, po prostu boskie to było:D Hm ale w sumie Linc razem z Mike'm też byli super jak juz uciekli z więzienia... totalne luzaki:) No i Mike cały czas sie usmiecha w 2 serii..:))

ocenił(a) serial na 7
juveziom_22

pisać ulubioną , ale nie Scofielda .
To kiepsko, bo własnie ja go lubię najbardziej :P
No jeszcze lubie tez Lincolna i DB Coopera ;D

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

Nie będę oryginalna, jeśli napiszę, że dla mnie T-Bag to debeściak. Niezły jest też Kellerman.

ocenił(a) serial na 10
villandra10

No i jeszcze ten świrus Haywire, on nie musi nic mówić, wystarczy, że się pokaże:D

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

Oczywiście że Michael ale poza nim Haywire,Sucre:D:D:D::DD::D:D

juveziom_22

A dlaczego nikt nie lubi Brada Bellicka? W końcu "to jedyny facet, który może złapać ich wszystkich" :P coraz ciekawsza z niego postać :)

ocenił(a) serial na 6
ann6

"to jedyny facet, który może złapać ich wszystkich"

Ten cytat odnosil sie do Mahone'a z tego co pamietam.

A moje ulubione postacie

1. Theodore "t-bag" bagwell
2. John Abruzzi
3. Alexander mahone
4. Brad Bellick
5. Avocado :D

gambit_7

w jednym z wywiadów aktor grający Bellick'a tak sobie zażartował na temat swojej postaci :)

ocenił(a) serial na 8
juveziom_22

Świrus jest fajny, szkoda kolesia taki niegroźny i w ogóle luzacki He ;)
też bym swoich starych zakatrupił jakby mi czynili to co jemu. Koleś normalnie wrażliwy jest na ludzką krzywdę.
PZDR!

juveziom_22

Zdecydowanie T-Bag" Bagwell i jego kozacka kieszonka xD.A tak na serio to bardzo dobry z niego aktor...a oprucz niego ..John Abruzzi!!Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 1
Madzia327

Oto moje podium:

1)T-BAG
2)John Abruzzi
3)Alexander Mahone (2 sezon)

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

zdecydowanie PATOSHNIK !!!
gosc jest po prostu przepiekny
szkoda ze go tak malo bylo w 2 sezonie a teraz juz wogole nie bedzie :(
świeć panie nad jego duszą;] a chciał tylko do Holandii :D:D
a scena jak szamal lody w tej kawiarni to jedna z najlepszych w serialu ;)

ocenił(a) serial na 6
juveziom_22

Alex Mahone *_* Uwielbiam ta postać. Jest niezwykła, tajemnicza, fantastyczna. Aktor świetnie wciela się w rolę, jest taki....prawdziwy. ;]

Lubię też oczywiście Scofielda;] , Fernando(ach ten akcent;] ), Abruzziego. Patoshicka, T-Baga w zasadzie też chociaż już mniej, a Tweener... postaci jako takiej nie lubię ale ma śmieszny sposób wysławiania się. nie lubię murzyna. Kellerman też jakoś... nie zyskał mojej sympatii.

Ale Mahone...ach *_*

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

Hmm a ja tam lubię Abruzziego :D oraz Lj Burrowsa - czy jakoś tak się tam pisze :)

ocenił(a) serial na 10
juveziom_22

Ja najbardziej lubię T-baga! Takiego świra jak on to nie widziałem:D a jeśli chodzi o najfajniejszą laskę to zdecydowanie Maricruz:)