PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750157}

Slasher

2016 -
6,2 5,2 tys. ocen
6,2 10 1 5182
4,3 3 krytyków
Slasher
powrót do forum serialu Slasher
anulcia29

z tego co mówił twórca ma być ale to ma być antologia, każdy sezon to inna historia, inny morderca, to ma być taka slasherowa antologia o różnych historiach która w każdym sezonie ma swój początek, rozwinięcie i koniec, aktorzy będą się powtarzać ale w innych rolach.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

No rozumiem, dziękuję bardzo za odpowiedź:) a nie wiesz może kiedy ma się zacząć druga seria? Pozdrawiam.

anulcia29

niestety na razie nie ma żadnych informacji o 2 sezonie, ani czy będzie (choć myślę że będzie), to ma sens bo dopiero minęło parę dni od finału, więc pewnie na wieści o 2 sezonie będziemy musieli trochę poczekać.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Serial na dzień dzisiejszy nie jest oznaczony jako zakończony tylko, że ma przerwę, a więc nowego sezonu możemy spodziewać się w następnym roku.

Blanca_off

Jeszcze nie, nie jest zakończony ponieważ nie ma absolutnie żadnego potwierdzenia, więc nie ma że możemy się spodziewać, bo jeszcze nic nie wiadomo w przypadku 1 było wiadomo po ostatnim odcinku ;) teraz nie ma oficjalnego potwierdzenia a dopóki nie ma to nie ma potwierdzenia, prawdopodobnie po halloweenowym dostaniemy informację czy będzie trzeci sezon czy nie, to logiczne że pisze że ma przerwę, bo właśnie nie ma żadnego potwierdzenia ani czy będzie ani czy nie będzie, ale dopóki nie dostaniemy informacji to nic nie jest potwierdzone. Obecnie wiadomo tylko że będą halloweenowe, trzeci sezon nie jest potwierdzony a równie dobrzy mogli by po halloweenowym dać informację że nie będzie i już wtedy byłby zakończony po prostu to jest teraz oczekiwanie na potwierdzenie jakieś.

ocenił(a) serial na 7
Blanca_off

Biorąc pod uwagę wszystkie seriale, z którymi miałam styczność, to o anulowaniu serialu dowiadujemy się stosunkowo szybko. Natomiast jeśli chodzi o datę kolejnego sezonu, zwłaszcza w mniej znanych/promowanych produkcjach jest ona podawana po dłuższym czasie, często niedługo przez jego emisją.

Blanca_off

Ja też miałem styczność z wieloma a też oglądam mnóstwo i zdarzało się że informacja o anulowaniu pojawiała się chwilę później a o przedłużeniu nie zaraz przed emisją, bo chyba najpierw muszą być nagrania żeby była emisja, więc tak czy siak by najpierw wysżły zdjęcia z planu, a tym bardziej tu jest inny przypadek bo w halloween będzie specjalny 80 minutowy odcinek ;) dlatego nie podają jeszcze i to tam mogą wszystko zakończyć i może nie być 3 sezonu, więc nadal potwierdzony jest tylko specjalny odcinek halloweenowy a 3 sezon na razie nie i prawdopodobnie mamy czekać do halloweenowego odcinka, tam mamy dostać pozostałe informacje i w tym odcinko mają być wyjaśnione rzeczy, to może wskazywać na to że może nie być 3 sezonu, po to jest ten odcinek, na razie nie ma żadnego potwierdzenia, oglądalność jest cholernie niska to kolejna rzecz, więc dopóki ktoś tego oficjalnie nie potwierdzi to nic nie wiadomo. W przypadku 1 sezonu było wiadomo zaraz po finale, ja też miałem styczność z takimi serialami i pamiętam różne przypadki. Serial nadal może zostać anulowany i nie ma ogromnych szans na 3 sezon.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Zgadzam się z tobą. Zwłaszcza, że twórcy zrobili bezpieczne zakończenie, które zamyka, a nie zostawia niewyjaśnione wątki jak często zdarza się przy tych serialach, które zostały anulowane.

Blanca_off

Jezu, sorry cały czas pisałem do czego innego, zapomniałem że to dyskusja do Slashera XDDD, cały czas myślałem że piszę w dyskusji do Scream, dlatego pisałem o halloweenowym odcinku, dopiero teraz się zorientowałem że to Slasher, od tego momentu "Jeszcze nie, nie jest zakończony ponieważ nie ma absolutnie żadnego potwierdzenia", myślałem że piszę o czymś zupełnie innym i gdzie indziej, więc nie bierz moich komentarzy tych ostatnich teraz na poważnie xD bo nie mają nic wspólnego z tym serialem, zwykłe nieporozumienie, ten serial pewnie będzie miał 2 sezon xD, po prostu myślałem że jestem w innej dyskusji i mówimy o zupełnie innym serialu.

ocenił(a) serial na 5
Rrouge

Zamiast prowadzić jałowe dyskusje wystarczy trochę poszperać w sieci. Cancelled Sci Fi, pomimo swojej nazwy, podaje, że drugi sezon powinien powstać nawet jeśli sezon 1. miał przeciętne wyniki oglądalności - "Slasher" nie jest w końcu produkcją dużej stacji, a niszowego kanału.

MyNameIsDeath

Sorry, nie prowadziłbym tej dyskusji gdybym się nie zorientował wcześniej.......że to wątek ze Slasherem XDDD, zupełnie mi się wątki pomieszały, cały czas miałem na myśli inny serial i pisałem te słowa do innego serialu xD, pewnie dlatego że do tamtego drugiego cały czas mam dyskusję otwartą, tutaj ktoś skomentował i jak wszedłem przez powiadomienie, musiałem sobie pomylić ten z innym a tak dokładnie to ze Scream, dopiero teraz się zorientowałem że to Slasher.

anulcia29

Nowy sezon "Slasher 2: Guilty Party" został właśnie potwierdzony, znamy już obsadę i fabułę, cały sezon jest już nakręcony ale data premiery nie jest jeszcze znana.

ocenił(a) serial na 10
Rrouge

17 października premiera na polskim netflixie jest już info na serialu przy tytule na netflix.

DVDMANIAK

Tak, również zauważyłem informację parę dni temu na ich fanpagu :D

Rrouge

Jest juz 2 sezon baaaa są wszystkie 8 odc i to z lektorem.

MichaelMy

Tak,wiem, czekałem na ten dzień, netflix na szczęście od razu daje lektor i napisy, jednak ja i tak oglądam z napisami, gdyż lektora nie trawię ;D