Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 2 Stamtąd sezon 2, odcinek 4
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Tędy

This Way Gone 45m
6,8 834  oceny
6,8 10 1 834
Stamtąd
powrót do forum s2e4

Odcinek 4

użytkownik usunięty

Majaki - wyobraźnia - mieszanie świadomości u szeryfa ciąg dalszy. Troszkę back story, dalsze budowanie relacji między nowymi, a starymi bohaterami. Troszkę amerykańskich teorii konspiracji. Spokojny odcinek. A jednak zadowalający

Gdzie można obejrzeć 4 odcinek? Na HBOmax jeszcze nie ma.

użytkownik usunięty
kameja26

Ja mieszkam w Kanadzie i oglądam w OV także przepraszam nie pomogę :( do oglądania poza streamerami w OV polecam watchseries czy 123series.

ocenił(a) serial na 5

Co oni zrobili z tym serialem, to aż przecieram oczy. Zamienili najlepszy serial ever w jakaś polską telenowele

użytkownik usunięty
BountyHunt3r

Co do upadku poziomu to przyznam Tobie rację. Jeszcze mam nadzieję, że się podciągnie po skończonym przedstawianiu nowych postaci i ich aklimatyzacji. Jestem bardzo ciekawa wątku z tym z Lost. Coś podejrzewam, że on nabroi.

ocenił(a) serial na 7

A na co mi oglądać ich aklimatyzację. Rodzinę Matthews poznawaliśmy już podczas akcji, nie musieli łazić przez kilka odcinków po miasteczku i sie aklimatyzować.

użytkownik usunięty
pawelmk

Ja nie napisałam scenariusza. Jedyne co to napisałam tylko o czym odcinek ;)

pawelmk

Dokładnie! Teraz jest o niczym. Mam nadzieję, że w następnym odcinku coś się wydarzy. Było tak ciekawie zawsze cię się działo a teraz telenowela...

ocenił(a) serial na 7
Ewa_Ewa_474

Niestety, mam takie same odczucia. Poprzedni odcinek był już nudnawy, ten jeszcze słabszy, totalnie przegadany. Oby następny był lepszy.

BountyHunt3r

Mam to samo zdanie, pierwszy sezon byl ok ale juz pod koniec pierwszego i aktualnie non stop w.drugim.sezonie rozmywaja watki dochodzi coraz wiecej problemow i zmartwien, zwiększa sie liczba pytan na ktore nie ma zadnej sensowej odpowiedzi... W zasadzie malo co sklada sie do kupy bo wątek potworow ala zombie/ wampiry laczy sie z jakimis mglami pajakami latarniami zeby po chwili dodac teleporty w drzewach no i jakies duchy zombie ogolem misz masz straszny i chorlera wie co jest szeryfowi + w 4 odcinku wraca watek wygnanej z wioski laski psychopatki, widac, ze tworycy rozciagna ten sezon na maxa wyjasniajac moze jakis pojedynczy srednio wazny watek, juz udupili temat goscia, ktory ostrzegal ich przez.cb radio, podobnie jest z ucietymi kablami pod domami itp itd tam w skrocie juz dawno powinni zrobic zebranie i rzucic haslem mowcie ludzie co wiecie, spiszemy na tablicy i moze cos razem wykombinujemy,.niestety zaden webster.na to nie wpadl xD a btw teoria moja jest taka,.ze znajduja sie w jakiejs symulacji komputerowej, taki matrix albo bardziej cos w strone 13.pietra ... Moze jakis eksperyment naukowy albo kara zamoast wiezienia (wirtualne piekielko) Co myslicie?

ocenił(a) serial na 5
BEN_4

Latarnia może jest czymś takim jak w LOSTcie. Myślę że na koniec sezonu pokażą co jest w środku ;) Laska psychopatka na pewno jeszcze odegra jakąś rolę w wyjaśnieniu o co chodzi, no i Wiktor który jest tam najdłużej.

ocenił(a) serial na 3

80% każdego odcinka yo gadanie o pierdołach. Serial z oceny 8/10 spadł do 3/10

użytkownik usunięty
Sergij

No spadł spadł, u mnie może jeszcze nie na 3/10, bardziej na zadowalające 5/10,ale naprawdę szkoda. Ostatnio jakoś tak zauważyłam, że wiele (wg. Mnie) dobrych tytułów ma gadane odcinki. Np. The Last of Us, From czy Chapel weit. Jakiś Trend na zwolenienie akcji