Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 1
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Shatter

49m
7,5 978  ocen
7,5 10 1 978
Stamtąd
powrót do forum s3e1

Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek 3 sezonu, powiem tak już drugi sezon był zdecydowanie gorszy od pierwszego, tutaj na samym początku mogę śmiało powiedzieć że nic sie zmieniło, nawet może jest jeszcze gorzej. Znowu przeciągane dialogi, brak akcji. Jednak pierwszy raz na minus jest zachowanie potworów pod koniec odcinka, wcześniej one nie brały kompletnie jeńców i załatwiały sprawę w parę sekund, teraz jakieś rozmowy targowania itp.
Obawiam sie że można było zrobić wszystko w jednym sezonie, bo teraz to idziemy równią pochyłą w dół.

lolek2417

Gdzie widziałeś?

ocenił(a) serial na 7
Zuczek332

Pewnie używa platformy z amerykańską lokalizacją

mariuszkoziel

Nie trzeba platformy z amerykańską lokalizacją, wystarczy odpowiednia i całkowicie darmowa strona.

ocenił(a) serial na 7
Danaan

Jaka to platforma

mariuszkoziel

Nie podam ci jej wprost. Wejdź na Vider.info, poszukaj jakiegokolwiek nowego serialu i szukaj na początku napisów, skąd to zostało ściągnięte. Ja znalazłem już dwie strony właściwie z czym dusza zapragnie, i zainwestuj w dobrego antywira. Polecam Eset Internet Security, inaczej te stronki zamienią ci kompa w zombie :D

lolek2417

A dla mnie za to właśnie bardzo solidny start do 3 sezonu, znacznie lepszy niż prawie wszystkie odcinki w 2 sezonie. To oczywiste że nie będzie w samej premierze sezonu jakiejś większej akcji xD co do potworów, to też można prosto wyjaśnić, że ewoluują, stają się mądrzejsi.

lolek2417

Przecież te potwory nigdy nie zabijały w sekundę xD Ich główną atrakcją nie jest zabijanie a zabawa z ludźmi oraz polowanie na nich, jeżeli chcieliby ich wszystkich zabić nie było talizmanów, drzew czy innych pomocy. Tak samo jak Donna opowiadała o swojej siostrze, w s2 była ta dziewczyna z prętem w głowie czy nw, nawet ktoś dosłownie powiedział, że oni się bawią.

Boyd jako jedyny wypowiedział im dosłownie wojnę, że nie ważne co się stanie on się nie złamie. Co tutaj dałoby jego zabicie? Zabawa tutaj właśnie polega na złamaniu go. Zostawili go, żeby dalej go męczyć i pewnie jeszcze coś z nim będzie.

Tak jakby można mieć problemy z serialem ale takie przypierdalanie się już na siłe jak to w polsce zawsze bywa jest już śmieszne XD

ocenił(a) serial na 5
aseq113

Dobra z potworami w sumie racja bo były wcześniej akcje że bawiły się ofiarami, zapomniałem o tym.

ocenił(a) serial na 7
lolek2417

Są już polskie napisy? Bo oryginał już jest w necie.

ocenił(a) serial na 10
xavi512

Tutaj oglądałam z polskimi napisami: https://freedisc.pl/tomasz-smogorzewski,f-23365432,from-s03e01-mp4?fbclid=IwY2xj awFeTYNleHRuA2FlbQIxMAABHTZ6ownfURbMcKa5eXcEJV_z9VDyQkmO66aP1BHbzjuR_4Lh2j8HgAYd DA_aem_AfclmeMEuFLroZawAD-xzA

ocenił(a) serial na 7
lolek2417

To widać jak oglądałeś uważnie. Zostawiły żywą babę z prętem w głowie dla zabawy. Tu też się bawią.