Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 1
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Shatter

49m
7,5 978  ocen
7,5 10 1 978
Stamtąd
powrót do forum s3e1

Moim zdaniem to Tabitha nie wróciła do normalnego świata tylko przeszła jakby poziom wyżej.
Wskazuje na to szpital św. Antoniego, ksiądz który naprowadził ją na adres w pudełku oraz to, że po "wybudzeniu" trafiła do miasta Wiktora - Camden.
W ogóle to wszystko kręci się wokół Wiktora, więc moim zdaniem (pewnie już były takie teorie) to wszystko dzieje się w głowie Wiktora, który po traumie stworzył jakieś dziwaczne miejsce, do którego trafiają jakieś dusze / umysły ludzi a Wiktor tam występuje w postaci chłopca w białym ubraniu (dobry), Wiktor (obserwator) i stary w łańcuchach (zły)

ocenił(a) serial na 10
rodmans

Dobre spostrzeżenie odnośnie Tabithy jednak mogła porozmawiać z matka, która nadal jest w normalnym świecie. Co do Wiktora to w sumie był pokazany jako dziecko i różni się wyglądem od tego chłopca. Ten w białym ubraniu bardziej mi pasuje do tego Thomasa, syna Tabithy, który zmarł. Może to jego dusza?

ocenił(a) serial na 10
agata_agata_15881

Myślę tez, że akcja się rozkręci po tej wizycie Thabithy u ojca Wiktora.

rodmans

A to jest bardzo ciekawa teoria. Coś musi być na rzeczy, że ona nadal widuje tego chłopca, wydaje mi się, że gdyby to był normalny świat, to on by się już nie ukazywał.