Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 2
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | When We Go

57m
7,3 857  ocen
7,3 10 1 857
Stamtąd
powrót do forum s3e2

Obawiałem się że po mocnym premierowym odcinku jakość poleci w dół, ale na szczęście myliłem się

ocenił(a) serial na 7
Miko_PL

A mi się nie podobał, za mało się działo względem poprzedniego odcinka...

ocenił(a) serial na 8
pawelrola

Jak dla mnie to normalne, taki gatunek po prostu, podobnie było w "Lost". Tutaj również widać, że twórcy budują coś mocnego. Let them cook.

pawelrola

Ale co ty oczekujesz, że potwory będą zabijać osoby co odcinek? Chyba wiadomo, że po mocnym starcie musi być chwilowy spokój i aftermath, zwłaszcza po śmierci mimo wszystko znanej postaci.

Nawet w takim wolniejszym odcinku były naprawdę fajne sceny oraz wyraźnie naświetla się historia tego miejsca.

aseq113

Gdzie można już obejrzeć 2 odc?

alicja_wr_move

Ja widziałem na filman . cc lub soap2day

ocenił(a) serial na 6
aseq113

Kto ci napisał w tym wątku, że ktoś oczekuję żeby potwory atakowały co odcinek. Jezu ludzie wy sami dopowiadacie coś sobie do głowy a potem się o to prujecie do ludzi XD to już pod chorobę podchodzi. Gościowi pewnie po prostu chodziło o to, żeby serial zaczął fajnie wyjaśniać wątki bo narazie to wszystko się wlecze leniwie i bez żadnych ciekawych rozwiązań fabularnych, poza zaskoczeniami pod koniec odcinków, żeby zostawić widza na zasadzie "wow co będzie dalej?" i trzeba czekać tydzień. Widzisz, ja należę do ludzi, którzy w tym serialu najlepsze momenty traktują gdy zaczyna się coś dziać w fabule i zaczyna albo się wyjaśniać albo zaczyna być jakaś fajna intryga/pomysł, cokolwiek, a nie gdy potwory atakują. I zakładam że większość ludzi ma dokładnie jak ja - chcą żeby twórcy w ciekawy sposób zaczęli wyjaśniać wątki a nie jakieś atakowanie potworów co chwila, teraz kumasz?

Deter333

No ale przecież w tych 2 odcinkach powiedzieli już więcej niż przez cały 2 sezon XD Rozumiem jakby wtedy tak pisali ale teraz? Chłop napisał, że za mało się działo względem 1 odc a to właśnie w tym więcej wytłumaczono, więc tak uważam tego typa za typowego fana marvela czy innego gówna dla którego liczy się tylko fan service i napierdalanie się co odcinek

aseq113

Dokładnie ostatnie odcinki to jest mistrzostwo a ludzie piszą, że im dalej tym gorzej, chyba kompletnie nie rozumiejąc o co w tym serialu chodzi, tych potworów to w ogóle by mogło nie być, bo nie o nie tam chodzi.

Nyseth

Niestety obecnie większość seriali ma za widzów debili, którzy nie potrafią skupić się na oglądaniu serialu, który wymaga mimo wszystko troszkę myślenia. Dlatego takie Dark czy FROM są rzadkością a takie marvele są na topie.

Ludzie chcieliby odpowiedzi już teraz gdzie oni wyraźnie powiedzieli, że sezon ma 4 czy 5 sezonów. Przecież to jest oczywiste, że nie mogą wyjawić za wiele na tym etapie bo serial straci całkowicie sens.

ocenił(a) serial na 8
pawelrola

Już zapowiedział Boyd że w następnym odcinku będą chcieli złapać jednego potwora

Cassprio

czekam na to