Czy ktoś może wie, gdzie można znaleźć napisy do drugiego sezonu??? Jak tak to prosiłbym o zostawienie linków :) pozdrawiam fanów
też pytałam o to niedawno czytaj inne tematy ;p;p niestety nie ma raczej nikt nie tłumaczy, ale bez napisów też da się zrozumieć
TYLKO, że jest pewien problem. szukam napisów do serialu dla mamy, gdyż ona częściej a właściwie ciągle więc bez napisów to tak licho... czuje się, że to ja będę musiał usiąść i zacząć tłumaczyć :P.
no chyba będziesz musiał, bo nie wiadomo kiedy puszcza sezon 2 w telewizji. 1 odcinek jest taki sobie chociaż mnie zaskoczyła śmierć męża Nico
Sezon 2 jest dużo lepszy niż pierwszy. I jest w nim znacznie więcej niespodzienek niż śmierć męża Nico. Praktycznie każdy kolejny odcinek jest lepszy od poprzedniego, a 2 ostatnie są najlepsze.
Season 2, Episode 1: Chapter Eight: Pandora's Box
Episode 2: Chapter Nine: Help!
Episode 3: Chapter Ten: Let It Be
Episode 4: Chapter Eleven: The F-Word
Episode 5: Chapter Twelve: Scary, Scary Night!
Episode 6: Chapter Thirteen: The Lyin', the Bitch and the Wardrobe
Episode 7: Chapter Fourteen: Let the Games Begin
Episode 8: Chapter Fifteen: The Sisterhood of the Traveling Prada
Episode 9: Chapter Sixteen: Thanksgiving
Episode 10: Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby
Episode 11: Chapter Eighteen: Indecent Exposure
Episode 12: Chapter Nineteen: Lovers' Leaps
Episode 13: Chapter Twenty: La Vie En Pose
To są tytuły wszystkich odcinków 2 serii. Płacz wywołały szczególnie odcinki 8 i 10. Płacz, ale ze szczęścia odcinek 12.
Ja wziąłem się za tłumaczenie serii. Zaczynam od początku. Na razie przetłumaczyłem odcinki 2 i 3, bo do pierwszego odcinka już były. Jestem w trakcie 4. Postępy można śledzić na odpowiednim serwisie z napisami. Pozdrawiam :)
jak dojdziesz do drugiego sezonu to będziesz zajebisty :D:D na prawdę :D pozdrawiam
z napisów chyba nic nie będzie ;/, niestety... to moja mama sobie obejrzała ;/