PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19930
3,5 2 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

Żal mi was....

ocenił(a) serial na 2

Czy na prawde jesteście takimi prostakami? Nie podoba Wam się - rozumiem. Ale moglibyście wyrażać swoje zdanie bez używania takiej ilości wulgaryzmów?!
To w jaki sposób się wyrażacie świadczy tylko o Was...
Na prawdę mi was żal...

A co do serialu to jest świetny! W filmach i serialach nie zawsze chodzi o to, żeby był realistyczny... Czy znany i popularny na całym świecie serial LOST jest realistyczny? No właśnie ;p

użytkownik usunięty
Keira2016

Zgadzam się. TAN jest czasami bardzo wciągający. Ciekawa jestem czy jak dali by rolę takiemu przeciwnikowi Teraz albo nigdy to czy by ja odrzucił? Pewnie nie. I ciekawe jak by potem zareagował na dawkę wulgaryzmów ze strony niektórych.

Keira2016

pewnie, że bym wziął, co mnie to, że jest do dupy, kasa jest ; )

Keira2016

Zgadzam się za duzo wulgaryzmów. Hmm.. a co do TAN to oglądam i bardzo polubiłam ten serial. Ogladam od 1 sezonu. Choc niekiedy mnie niektore zachowanie bohaterów niektorych denerwuje.

mejbe

mnie tam Basia troszke denerwowała.
ale ostatnio wkurzające jest to, że na przykład w ostatnia niedzielę oni wszyscy się.. pieprzyli. no litości ludzie.. xD

ocenił(a) serial na 1
Keira2016

a wam co uszy się czerwone robią jak przekleństwa słyszycie ? głowy pod poduszkę i już nic nie będzie słychać , pamiętajcie że nie pięści ,a język jest ostry ...