PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687213}
6,6 3,9 tys. ocen
6,6 10 1 3882
To nie koniec świata!
powrót do forum serialu To nie koniec świata!

Są jakieś takie w kolorze jasnego blondu aa niekiedy nawet rude:) Nie mogę się przyzwyczaić.

ocenił(a) serial na 6
justine250

chyba a raczej na pewno są pofarbowane, czego kompletnie nie rozumiem bo jeśli w roli głównego bohatera widzieli blondyna to mogli poszukać blond aktora, nie przepadam za oklepaną twarzą Wieczorka, myślałam że wezmą mniej znaną ekipę a wracając do tematu włody fatalne

CmaBarowa139

haha specjalnie wpisalam w goole.pl włosy wieczorka, bo i mi wydawaly sie dziwne i haha, nie tylko mi ;d ale bosz, wyglada jakby tych wlosow nie bylo, lipali

CmaBarowa139

Przefarbowali go ze względu na chęć wystylizowania go na szwedzkiego piłkarza. Jak pooglądacie trochę mecze nie tylko z szwedzkimi piłkarzami to zobaczycie że świat piłki nożnej jest specyficzny choćby ze względu na fryzury ;)

ocenił(a) serial na 8
justine250

wszedł do cementowni i całego go jakoś przykurzyło :D

justine250

Od razu rzuciły mi się w oczy jego nowe jajecznicowe włosy.. Nie rozumiem po co mu przefarbowali , zbrzydł przez to;(

ocenił(a) serial na 6
cocoatea

A i przypomniało mi się jeszcze że ubierają go jakoś tak jak dla mnie kiczowato, wiem że pewnie chodzi o stylizację że jako były piłkarz i teraz menager na taki "look" ale mi się nie podoba, obcisłe spodnie, koszula za pasem, pasek z wielką klamrą i białe buty ;/ nie dla mnie ) na szczescie wiem ze tak miało być po prostu więc jestem w stanie to znieść :)

CmaBarowa139

No bo to ma być szpanerskie i stylizowane na "warszawkę" - nie mylić z Warszawą. Wiecie, lans i tym podobne rzeczy pokazujące, że jest się kasiastym i ze stolicy.

Od razu uprzedzam osoby, które są z Warszawy i czują się obrażone. No nie jest prztyk w Was tylko w osoby, które po wyjeżdzie do pracy w Warszawie nagle stają się innymi ludźmi z "wielkiej stolycy" tzw. słoiki w tym esencjonalnym znaczeniu ;) Wiecie o co mi chodzi? Słoma z butów wystaje ale WARSZAWA! ;)