PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687213}
6,6 3,9 tys. ocen
6,6 10 1 3882
To nie koniec świata!
powrót do forum serialu To nie koniec świata!

Obejrzałam z ciekawości 4 odcinki. Temat nudny i przewidywalny. Akcja ciągnie się jak flaki z olejem. Obejrzałam 4 choć po pierwszym już się znudziłam.
Wiele osób krzywi się na pokazanie Białej Podlaskiej jako zapadłej dziury. Nie jest tak, ale niestety tak widziane są małe (czyt: mniejsze niż nasza stolica a dokładniej każda inna niż stolica.) miejscowości oczami warszawiaków - co w szczególności podkreślają seriale Polsatu. (Szpilki na Giewoncie wytrzymałam tylko jeden odcinek!).
Weszłam na forum, żeby sprawdzić, czy komuś ten serial się podoba. Ze smutkiem stwierdzam, ze tak.
Szkoda Wieczorka do takiej roli - szczególnie po Czasie Honoru.

ocenił(a) serial na 9
aknala

To zapraszam do obejrzenia M JAK MIŁOŚĆ , Z JAK ZGINĄĆ tam akcja jest wartka i po prostu same wielkie gwiazdy w tym arcydziele grają . Jeśli TNKŚ nie odpowiada to nie oglądaj proste i logiczne

Asia8888

uwielbiam takie komentarze. ;) Tak ciężko przyjąć, że ktoś ma inne zdanie? A ponoć o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam. :)

aknala

Nie rozumiem tego "Ze smutkiem stwierdzam, że tak". To, że Tobie się coś nie podoba, nie znaczy, że innym też.

ocenił(a) serial na 7
aknala

O ile na początku bardzo irytował sposób kreowania Białej Podlaskiej, jako dziury zabitej dechami, to później zaczęło to być komiczne w sumie, a w miarę upływu czasu sposób kreowania się zmienił nieco. Oprócz tego, niektóre wątki zabawne dosyć, więc nie dziwi mnie, że serial się podoba. Gra aktorska też nie zawodzi, akcja dosyć przewidywalna, ale w miarę dynamiczna. Na pewno przyjemniej jest oglądać seriale "To nie koniec świata" niż pseudodokumenty "Dlaczego ja?", "Ukryta prawda" Czy też inne "Zdrady".

ocenił(a) serial na 10
zielonomi7

mi sie osobiscie bardzo podoba TNKŚ , obejrzłam juz wszystkie 13odcinków, a teraz czekam na drugi sezon , według mnie to jeden z najlepszych serili obyczajowych jaki ostatnio oglądałam , a jestem raczej wybredna, spodobało mi sie tez 2XL ,wiec żałuje ze póki co 2sezon nie powstanie

ocenił(a) serial na 7
Patrycja_g97

Ja tez obejrzalam kilka odcinków, nawet fajny można się pośmiać w nie których momentach, co mi się nie podoba to glowna aktorka, jak dla mnie sztucznie gra i wgl jej nie lubię, gdyby nie ona to pewnie bym oglądała. Za to 2xl mi sie bardzo spodobało, uwielbiam główne bohaterki, i też żałuję że nie bd 2 sezonu.

aknala

Nie znasz się na serialach to oglądaj sobie Sensacje XX wieku...tam masz akcji aż do bólu i nie są przewidywalne.