PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Czy ktos wie jak potoczą sie dalsze losy bohaterów?

mruwela

hahaha!!:D:D
dokładnie:P

jagodajulia

a po wakacjach bedzie o tej samej porze ?

magazynier_48

Nie wiem, zapewne tak. Jakby coś zmieniali to poinformują o tym widzów.

jagodajulia

jakos jedna telenowelapewnie dojdzie?

magazynier_48

Nie wiem. Wiem tylko, że chyba od końca lipca Sortilegio będą dwa odcinki. Coś słyszałam jeszcze o jakiejś telce, ale to nic potwierdzonego, więc nie będę pisała.

jagodajulia

ciekawo czemu po dwa odcinki

jagodajulia

mozebedzie moj grzech

PaWeLoS

dokładnie! jestem w głębokim szoku :D

ocenił(a) serial na 7
sydziuchna

Ja jestem w głębokim szoku zmianą wyglądu Naty na tym pokazie...Nawet nie zwróciłem uwagi na początku na tą dziewczynę, bo stwierdziłem, że to jakaś nowa osoba w serialu i jeszcze jej nie znam:D

PaWeLoS

nono ślicznie wyglądała ;) Wy chłopy .. wiadomo,że patrzycie na wygląd :| wcześniej Naty nie dbała o ubiór, fryzurę ...

sydziuchna

Właśnie.... A wcześniej, gdy Nati wyglądała, jak wyglądała, to ten Juanjo, nawet na nią nie spojrzał, a gdy już była śliczna, to jakoś ją zauważył. Ja lubię jej tę metamorfozę, tam bardzo ładnie wyglądała, i ślub...
Jednak ja uważam, z twarzy Naty nawet wtedy nie była brzydka... Tylko te jej ciuchy, ale z Fabianem się zaprzyjaźniła, mimo wszystko ;)

jagodajulia

Nie wiem czy mi umknęlo czy nikt nie pytał, ale w który odcinku Naty sie tak zmieni?

GabiKrk

To pytanie już było, jednak nie wiem, czy w tym pytaniu, czy w innym.
Metamorfoza Nati będzie w 102 odcinku.

użytkownik usunięty
jagodajulia

Jeśli to pytanie już padło, to przepraszam, ale przyznaję się bez bicia, że nie chce mi się szukać:D w którym odcinku (chociaż tak mniej więcej) Fer rozstanie się z Federikiem? Kiedy między nią, a Cruzem zacznie się dziać coś na poważnie? A z Fabianem ona będzie coś kręcić, czy będą tylko przyjaciółmi? Bo widziałam, że na jakieś rehabilitacje będą razem jeździć stąd moje pytanie:) z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Trudno powiedzieć tak odcinkami, bo to będzie długotrwały proces :) Cała ta sytuacja z Cruzem będzie troszkę ciągnęła, Fer w pewnym momencie zerwie z Fede, ale później do siebie wrócą, jednak na chwilę, bo później będą mieć wypadek. Do Cruza zbliży się, w trakcie rozwodu, a raczej wyprowadzenia się z domu Osvaldo, tak coś koło 50-60. A tak na poważnie to koło 100 odcinka.
Z Fabianem się zaprzyjaźni, będzie jeździł z nią na rehabilitację... Jednak nic z tego, nie wyjdzie...
Jak jeszcze sobie dokładniej przypomnę to napiszę ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

Dziękuję pięknie:) kolejne pytanie.. czy wiesz co za piosenka leci w tym filmiku http://www.dailymotion.com/video/xhna8e_triunfo-del-amor-capitulo-102-3_shortfil ms od około 4 minuty? Jest boska, ale za szybko śpiewają:D i nie mogę wyłapać słów, więc nie wiem jak jej szukać:( ehhh.. zamęczymy Cię na tym forum hehe:D

użytkownik usunięty

Znalazłam! :D gdyby kogoś interesowało, to Camila - Besame :)

Tak, to ta ;)

jagodajulia

a wiesz co bedzie we wrzesniu na pulsie

magazynier_48

Nie mam takiego kanału, więc mnie to nie interesuje.

jagodajulia

słyszałem ze aurora ma byc

jagodajulia

cos szukasz ?

jagodajulia

wiesz ze kiedy sie zakocham bedzie o godzinie 18?

Na tym filmiku sa dwa maluszki, czyje to? :)

użytkownik usunięty
GabiKrk

Też się zastanawiałam, ale nie chcę już męczyć jagodyjulii, bo nas kiedyś wszystkich pozabija za te miliony pytań hehehe:D jeden bobas, to wiadomo, że Marii i Maxa, ale drugi.. hm.. może Jimeny i Maxa? poczekajmy aż jagodajulia odpowie:) ale swoją drogą, to oba bobasy są przesłodkie!

Te dwa bobaski to Osvaldito i Juan Pablito. Ja kocham malutkiego Juana Pablita, jest przesłodki, uroczy, i kochany. Osvaldito jest synkiem Ximeny i Guillerma, a Juan Pablito synkiem MD i MAxa.
A i Osvaldito niby miał być synem Maxa, ale to oczywiście ściema, bo Ximena zaszła w ciążę z Guillermem, i na tę ciążę złapała Maxa.
Jednak MD i Max adoptują Osvaldita i będą mieć dwóch synków ;)
Jak tylko będę miała czas i będę wiedziała, to odpiszę.

jagodajulia

a kiedy fabian bedzie z luisa?

magazynier_48

Fabian nigdy nie będzie z Luisą.

jagodajulia

a z kim

magazynier_48

Fabian będzie z Lucy, ale nie pamiętam, w którym odcinku. Gdzieś pod koniec telki.

jagodajulia

a osvaldo jeszcze wroci odp.plis

magazynier_48

Wróci. I później też jeszcze wróci.

jagodajulia

tylko na slubie nie bedzie go maxa i marii?

jagodajulia

ogladałęs dzisiajszy odcinek ?

magazynier_48

Nie, oglądam inną telkę.

jagodajulia

juz cie znudziłą ta telenowela?

jagodajulia

a nie wiesz czemu bedzie po dwa odcinki zaklętej miłość?

jagodajulia

Myslalam ze Ximena straci to dziecko. Ale Max dowie sie ze nie jest jego, tak? W którym odcinku?

GabiKrk

Ja też myślałam, że Ximena straci to dziecko. Jednak je urodzi, coś koło 94 i 95 odcinka, a Max dowie się prawdy w końcówce 117 odcinka. A tak na serio, bo zrobi badania, to w 119 odcinku.

jagodajulia

To dlugo bedzie myslal ze jest jego...

GabiKrk

Ehem... Osvaldo dowie się wcześniej, ale nic nie powie Maxowi... Dopiero Guillermo powie Maxowi prawdę...

jagodajulia

pewnie perroni jeszcze nagrywa telenowele?

jagodajulia

a nie wiesz czemu bedzie po dwa odcinki zaklętej miłość?

magazynier_48

NAPISAŁAM, ŻE NIE WIEM.
A to już jest Twoje trzecie pytanie, na które dostałeś odpowiedź.

jagodajulia

wiem?ale zawsze zapominam..a victoria kiedy zakceptuje zwiazek maxa z maria?

magazynier_48

Ich związek zaakceptuje dopiero, gdy dowie się, że MD jest jej córką.

jagodajulia

aha?a teraz to kto dojdzie jeszcze?

magazynier_48

Teraz to chyba tylko jeszcze matka Ximeny....

jagodajulia

a w tym tygodniu sie pojawi?

magazynier_48

Najprawdopodobniej tak.