Nie wiem. Wiem tylko, że chyba od końca lipca Sortilegio będą dwa odcinki. Coś słyszałam jeszcze o jakiejś telce, ale to nic potwierdzonego, więc nie będę pisała.
Ja jestem w głębokim szoku zmianą wyglądu Naty na tym pokazie...Nawet nie zwróciłem uwagi na początku na tą dziewczynę, bo stwierdziłem, że to jakaś nowa osoba w serialu i jeszcze jej nie znam:D
nono ślicznie wyglądała ;) Wy chłopy .. wiadomo,że patrzycie na wygląd :| wcześniej Naty nie dbała o ubiór, fryzurę ...
Właśnie.... A wcześniej, gdy Nati wyglądała, jak wyglądała, to ten Juanjo, nawet na nią nie spojrzał, a gdy już była śliczna, to jakoś ją zauważył. Ja lubię jej tę metamorfozę, tam bardzo ładnie wyglądała, i ślub...
Jednak ja uważam, z twarzy Naty nawet wtedy nie była brzydka... Tylko te jej ciuchy, ale z Fabianem się zaprzyjaźniła, mimo wszystko ;)
To pytanie już było, jednak nie wiem, czy w tym pytaniu, czy w innym.
Metamorfoza Nati będzie w 102 odcinku.
Jeśli to pytanie już padło, to przepraszam, ale przyznaję się bez bicia, że nie chce mi się szukać:D w którym odcinku (chociaż tak mniej więcej) Fer rozstanie się z Federikiem? Kiedy między nią, a Cruzem zacznie się dziać coś na poważnie? A z Fabianem ona będzie coś kręcić, czy będą tylko przyjaciółmi? Bo widziałam, że na jakieś rehabilitacje będą razem jeździć stąd moje pytanie:) z góry dziękuję za odpowiedzi:)
Trudno powiedzieć tak odcinkami, bo to będzie długotrwały proces :) Cała ta sytuacja z Cruzem będzie troszkę ciągnęła, Fer w pewnym momencie zerwie z Fede, ale później do siebie wrócą, jednak na chwilę, bo później będą mieć wypadek. Do Cruza zbliży się, w trakcie rozwodu, a raczej wyprowadzenia się z domu Osvaldo, tak coś koło 50-60. A tak na poważnie to koło 100 odcinka.
Z Fabianem się zaprzyjaźni, będzie jeździł z nią na rehabilitację... Jednak nic z tego, nie wyjdzie...
Jak jeszcze sobie dokładniej przypomnę to napiszę ;)
Dziękuję pięknie:) kolejne pytanie.. czy wiesz co za piosenka leci w tym filmiku http://www.dailymotion.com/video/xhna8e_triunfo-del-amor-capitulo-102-3_shortfil ms od około 4 minuty? Jest boska, ale za szybko śpiewają:D i nie mogę wyłapać słów, więc nie wiem jak jej szukać:( ehhh.. zamęczymy Cię na tym forum hehe:D
Też się zastanawiałam, ale nie chcę już męczyć jagodyjulii, bo nas kiedyś wszystkich pozabija za te miliony pytań hehehe:D jeden bobas, to wiadomo, że Marii i Maxa, ale drugi.. hm.. może Jimeny i Maxa? poczekajmy aż jagodajulia odpowie:) ale swoją drogą, to oba bobasy są przesłodkie!
Te dwa bobaski to Osvaldito i Juan Pablito. Ja kocham malutkiego Juana Pablita, jest przesłodki, uroczy, i kochany. Osvaldito jest synkiem Ximeny i Guillerma, a Juan Pablito synkiem MD i MAxa.
A i Osvaldito niby miał być synem Maxa, ale to oczywiście ściema, bo Ximena zaszła w ciążę z Guillermem, i na tę ciążę złapała Maxa.
Jednak MD i Max adoptują Osvaldita i będą mieć dwóch synków ;)
Jak tylko będę miała czas i będę wiedziała, to odpiszę.
Ja też myślałam, że Ximena straci to dziecko. Jednak je urodzi, coś koło 94 i 95 odcinka, a Max dowie się prawdy w końcówce 117 odcinka. A tak na serio, bo zrobi badania, to w 119 odcinku.
Ehem... Osvaldo dowie się wcześniej, ale nic nie powie Maxowi... Dopiero Guillermo powie Maxowi prawdę...