I w tym momencie się obraziłam. Nie masz w swoim słowniku stosowniejszych słów?
I nie za bardzo rozumiem, co masz na myśli pisząc w ten sposób. MD ślicznie wyglądała w sukni, ale to, co zrobił Max to przechodzi ludzie pojęcie...
Miłego oglądania TM, dopóki nie zrezygnujesz.
Magazynier, wciąż nie będę Ci odpisywała, ale wiem, że we wrześniu poleci telka, którą chciałam oglądnąć ;)
I tylko z tego względu napisałam ;)
Magazynier, stwierdziłam, że przesadziłeś i już nie będę odpowiadać na Twoje pytania tak często jak to robiłam do tej pory.
Już się nie gniewam, ale podtrzymuję moja wypowiedź.
Magazynier Ty jeszcze nie dorosłeś, aby pisać normalnie.
Popatrz, na swoje wcześniejsze zdanie. W zdaniu oznajmującym na końcu umieściłeś pytajnik poprzedzony kropkami. Powiedz mi kto tak pisze? Nie wspominając, że zdanie rozpocząłeś od kropek i małej litery. Przecież o nie jest wycięty dialog, tylko zwykłe zdanie.
OK. Koniec dyskusji. Nie siedź tyle przed kompem, chodź do szkoły, przykładaj się do nauki i odrabiaj zadania domowe.
Niby tak, będą smutniejsze odcinki. Nie będzie sielanki między MD i Maxem... Vicky niedługo dowie się o zdradzie Osvalda...
Magazynier nie pamiętam, ale chyba tak, jednak jeszcze wtedy się nie dowie, wymyślą jakąś plotkę, że potrzebowali na planie filmu makijażystki, czy coś, a że ktoś tam nie mógł, to wziął Lindę...