Już odpowiadałam na takie pytanie. I nie pytaj się mnie kilka razy o to samo, bo dzisiaj robię wyjątek, ale w przyszłości nie będę na nie odpowiadać.
Fer wybierze Cruza.
Magazynier, napisałeś, że czytałeś streszczenia, to po co się mnie o to pytasz? Ja nie czytałam tych streszczeń, więc nie wie co tam było napisane. Poza tym jak ktoś czyta to chyba wie o czym, nie sądzisz?
prośba do Jagodajulia jak byś mogła podać linki do Triumfu miłości
mój mail : dorapl@wp.pl
z góry dzięki
problem wspólny, nie napisałaś tego jasno. Przeliteruj to sobie C H O D Z I M I O T O, Ż E N I E N A P I S A Ł A Ś T E G O J A S N O/ raz piszesz, że Fernanda nie będzie z Fabianem, a raz, że jeszcze się nie skończyło, skoro się nie skończyło, skąd wiesz, że akurat nie będą razem ? ;] a może jak jeden mąż strzelił w ostatnim odcinku się zejdą :>
Nie musisz krzyczeć... Wcześniej napisałam, że niektóre wątki jeszcze nie są rozwiązane. Jednak wszystko wskazuje, że Fabian i Lucy będą razem, bo już nie ma nikogo wolnego..., a poza tym Lucy wyznała Fabianowi miłość, gdy to do niego dotrze, powinno być OK.
Wątpię, bo ona i jej mąż bardzo się kochają... Niestety teraz jakaś zołza, podrywa jej męża, ale oni muszą być razem...
Fabian się z tym pogodził, tzn. ze ślubem Fer... Nie sądzę, aby skopali ten wątek....
Leonela Montenegro, żona Osvaldo i matka Maxa nie umarła. Siedzi w więzieniu za zabicie kochanka. Zeznania Osvaldo, pogrążyły ją.
nie wiem na jakiej stronie było wiecej zdjec, mam tu tylko takie jedno http://www.tvnotas.com.mx/advf/imagenes/4d2262eab4304_620x0.jpg
Linda to jest ta współlokatorka MD i Naty. Już jest, ta taka z kręconymi, długimi włosami. Ona będzie miała romans z Osvaldo Sandovalem, mężem Victorii. I będzie chyba zaręczona z Juanjo, który podoba się Naty.
Tutaj chyba się pomyliłam. Jednak to już sami zweryfikujecie, oglądając. Osvaldo chciał pomóc Leoneli. W związku z tym nie będę już pisać, aby bardziej nie pomieszać.
Federicko był z Fernandą . Potem Fer zerwała z nim, ale dała potem mu szansę. Niestety, zginął w wypadku samochodowym.
Może z don Napo, ale nie wiadomo, bo miała później, takiego narzeczonego, grubiutkiego, wysokiego pana. W związku z tym, gdy będzie coś wiadomo napiszę.