PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2844
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Czy ktos wie jak potoczą sie dalsze losy bohaterów?

magazynier_48

dzisiajszy odcinek ogladałas?

jagodajulia

a fer ktorego wybierze fabiana czy cruza?

magazynier_48

Już odpowiadałam na takie pytanie. I nie pytaj się mnie kilka razy o to samo, bo dzisiaj robię wyjątek, ale w przyszłości nie będę na nie odpowiadać.
Fer wybierze Cruza.

jagodajulia

ok..ja czytałem streszczenie odcinkow to w 77 odcinku fer bedzie miala wypadek?

magazynier_48

Magazynier, napisałeś, że czytałeś streszczenia, to po co się mnie o to pytasz? Ja nie czytałam tych streszczeń, więc nie wie co tam było napisane. Poza tym jak ktoś czyta to chyba wie o czym, nie sądzisz?

jagodajulia

nom tak masz racje

jagodajulia

problem jest taki, że jasno tego nie napisałaś ;]

mruwela

Nie wiem, o co Ci chodzi. Jasno napisałam... Twój problem, nie mój...

jagodajulia

prośba do Jagodajulia jak byś mogła podać linki do Triumfu miłości
mój mail : dorapl@wp.pl
z góry dzięki

jagodajulia

problem wspólny, nie napisałaś tego jasno. Przeliteruj to sobie C H O D Z I M I O T O, Ż E N I E N A P I S A Ł A Ś T E G O J A S N O/ raz piszesz, że Fernanda nie będzie z Fabianem, a raz, że jeszcze się nie skończyło, skoro się nie skończyło, skąd wiesz, że akurat nie będą razem ? ;] a może jak jeden mąż strzelił w ostatnim odcinku się zejdą :>

mruwela

Nie musisz krzyczeć... Wcześniej napisałam, że niektóre wątki jeszcze nie są rozwiązane. Jednak wszystko wskazuje, że Fabian i Lucy będą razem, bo już nie ma nikogo wolnego..., a poza tym Lucy wyznała Fabianowi miłość, gdy to do niego dotrze, powinno być OK.

Wątpię, bo ona i jej mąż bardzo się kochają... Niestety teraz jakaś zołza, podrywa jej męża, ale oni muszą być razem...
Fabian się z tym pogodził, tzn. ze ślubem Fer... Nie sądzę, aby skopali ten wątek....

mruwela

I kto miał rację?????????????????????????

jagodajulia

twoja przypuszczenia nie mają wcale racji :) mwhahah

mruwela

To nie są już moje przypuszczenia, a cała prawda. Fer jest z Cruzem, a Lucy z Fabianem.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

A wiesz może jaką tajemnicę skrywa Osavaldo ? Ciekawość mnie zżera...

Mayte

no wlasnie

Mayte

Leonela Montenegro, żona Osvaldo i matka Maxa nie umarła. Siedzi w więzieniu za zabicie kochanka. Zeznania Osvaldo, pogrążyły ją.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

dzięki

jagodajulia

a ona wyjdzie z wiezienia

magazynier_48

Chciałam tylko dodać , że dostała dożywocie...
Jednak potem się pojawi...

jagodajulia

a wiesz w ktorym odcinku

magazynier_48

Pod koniec 106 odcinka w oryginale.

jagodajulia

to troche pozno

magazynier_48

Dla mnie nie musiała się pojawiać.

jagodajulia

Przeglądałam zdjęcia z tego serialu i widziałam, ze Maria była na pogrzebie. Kto umarł?

GabiKrk

Jakie zdjęcia? Możesz podać link?

jagodajulia

no mozesz podac linka

jagodajulia

nie wiem na jakiej stronie było wiecej zdjec, mam tu tylko takie jedno http://www.tvnotas.com.mx/advf/imagenes/4d2262eab4304_620x0.jpg

GabiKrk

to nic nie widac

GabiKrk

To zdjęcie nie jest z pogrzebu...
Chociaż jest związane z bardzo smutnym wydarzeniem dla MD...

jagodajulia

toznaczy

magazynier_48

Na tym zdjęciu jest MD i Linda. Przyszły na ślub Maxa z Jimeną....

jagodajulia

a ktora tojimena

magazynier_48

Jimena dopiero się pojawi. Gra ją Krakowianka, Dominika Paleta.

jagodajulia

a wiesz zkim bedzie linda

magazynier_48

Linda to jest ta współlokatorka MD i Naty. Już jest, ta taka z kręconymi, długimi włosami. Ona będzie miała romans z Osvaldo Sandovalem, mężem Victorii. I będzie chyba zaręczona z Juanjo, który podoba się Naty.

jagodajulia

a wiesz kto jeszcze bedzie zkim

jagodajulia

a jaka to piosenka jest co lci na poczatku filmu?

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Tak wyjdzie

magazynier_48

ogladałes w czwartek ten film?

jagodajulia

Tutaj chyba się pomyliłam. Jednak to już sami zweryfikujecie, oglądając. Osvaldo chciał pomóc Leoneli. W związku z tym nie będę już pisać, aby bardziej nie pomieszać.

GabiKrk

Musisz napisać imię tej osoby, bo tak wszystkich wypisać to troszkę długo będzie.

jagodajulia

federicko

magazynier_48

Federicko był z Fernandą . Potem Fer zerwała z nim, ale dała potem mu szansę. Niestety, zginął w wypadku samochodowym.

jagodajulia

milagros

magazynier_48

Może z don Napo, ale nie wiadomo, bo miała później, takiego narzeczonego, grubiutkiego, wysokiego pana. W związku z tym, gdy będzie coś wiadomo napiszę.

jagodajulia

aha a ten bedzie zkim fabian

magazynier_48

Już pisałam, że chyba z Lucy. Jednak jego wątek też nie jest zakończony.

jagodajulia

a ktora to lucy

magazynier_48

Ta sekretarka z domu mody Victoria. Ona była w pierwszym, albo drugim odcinku z Maxem w klubie, a dzisiaj spotkała Maxa na korytarzu, i powiedziała, że musi iść.