Zabije pewną kobietę. Będzie spał z Jimeną, będzie miał z nią dziecko. Potem będzie spotykał sypiał z Leonelą. I będzie fałszywy.
Jeszcze nie wiadomo, jak Berni go nie ukatrupi, to chyba wyląduje w więzieniu, ale tego jeszcze nie wiadomo.
Wolę się nie przyznawać. Tzn. czasem, gdy siedzę w pokoju to rzucę okiem, ale to jest absurdalny serial, ja mogę go oglądać tylko jako komedię.
Nie, Osvaldo zakończy romans z Lindą, ona nie będzie chciała tak szybko odejść. Potem zginie pod kołami samochodu.
W którym odcinku Linda umrze nie pamiętam.
Nowe postaci będą : Fausto i Eva, Jimena z mamuśką, Cruz, Joel, takie dwie nowe sąsiadki, Alonso, Leonela, Herberto, Osvaldito, JPablito, Luciano Ferreti, pani detektyw, Padilla, Alacran- Skorpion, byłoby na tyle
Guilermo nie pójdzie do więzienia będzie uciekać z Jimeną samochodem bo policją ich będzie gonić i będą mieli wypadek i umrą razem
wiem..tego nowego serialu ?a w ktorym odcinku bernarda powie dla swojego syna prawda ze zabiła ojca jego
Magazynier_ 48, ile Ty masz lat, że tak trochę nieskładnie piszesz?
Pisz całymi zdaniami, bo ja nie wiem, o co Ci chodzi. I przed wysłaniem sprawdzaj, czy nie zrobiłeś błędu.
Hmmm.... Ona mu nigdy nie powie, ale Fausto o morderstwie Berni, powie JP na spowiedzi... Natomiast o morderstwie Octavio, jeszcze nie wie.