PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2849
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Czy ktos wie jak potoczą sie dalsze losy bohaterów?

aktor grający Pipino grał w "Ruby" także projektanta i tam również był taki jak to ujęłaś "gejowaty", ale super tam grał tak śmiesznie

olinka8only

Ja nie uważam, że jest 'gejowaty'. Dla mnie jest pozytywnie stuknięty i zakręcony ;)

jagodajulia

a kiedy victoria powie prawde dla meza ze ma corke

użytkownik usunięty
magazynier_48

jagodajulia - też uważam, że jest pozytywnie zakręcony, a napisałam "gejowaty" bo jest (dla mnie) niemęski, ale nic złego na myśli nie miałam:)

magazynier_48 - przepraszam, że to napiszę, ale czy Ty do cholery jesteś upośledzony?! Czy AŻ takim ogromnym problemem jest napisanie SKŁADNEGO zdania, które będzie się zaczynało wielką literą, a kończyło jakimkolwiek znakiem interpunkcyjnym? Mam kolegę Anglika, który mieszka niecałe 4 lata w Polsce, a pisze praktycznie bez żadnych błędów. Masakra, szlag może człowieka trafić, ja wiem, że to forum i masz święte prawo tu pisać, ale BŁAGAM rób to jak normalny człowiek! :/

hahaha!!
ponoć nasz język jest bardzo trudny dla obcokrajowców! Szacunek dla kolegi Anglika :))
ps. a co do "wypocin" magazyniera_48 ... mam koleżankę , która ma 27 lat i dwójkę dzieci! Pisze,mówi dokładnie jak ty Magazynier_ 48 idzie ręce załamać !! Te dzieci będą "kalekami" ! żal mi tych dzieci!!!

użytkownik usunięty
sydziuchna

Oj szacunek mu się naprawdę należy:) podziwiam go, bo jak przyjechał do Polski, to w zasadzie poza "dżendoby" i "dżekuje" nie wiele umiał powiedzieć.. po pewnym czasie zakazał mi i znajomym mówić do niego po angielsku, co było całkiem zabawne, bo siedział w towarzystwie z pytającą miną przez 90% czasu:D ale za to teraz śmiga z czytaniem, pisaniem i mówieniem, że ho ho. Wiadomo, że nie ma idealnego akcentu, ale mimo to czyta i mówi lepiej niż niejeden Polak, jak to mówią - dla chcącego nic trudnego:). A kochany magazynier_48 zostanie chyba legendą tego forum. Czasami się zastanawiam, czy on to robi celowo i się śmieje z tego, co ktoś o nim czasami napisze, czy na serio jest takim "tumokiem" :D

haha ! dobre pytanie... :) ale Magazynier_ 48 nie odpowie na nie :P logiczne :D

Tak, tak szacunek dla kolegi. I jeszcze nauczył, a niewiele umiał, naprawdę wielki uznanie.
Ja uważam, że najlepiej uczy się języka wyjeżdżając do kraju, w którym tego języka się używa.

jagodajulia

a jak ci dzisiaj sie podobal odcinek triunm miłosci?

magazynier_48

Magazynier_48, jestem pod wrażeniem. Prawie poprawnie napisałeś to pytanie. I ze znakiem zapytania. Gdyby go nie było na końcu zdania, nie otrzymałbyś odpowiedzi.

Nie oglądałam. Jutro oglądnę. Jeżeli się nie mylę to Osvaldo spotyka się z Lindą. Ukrywa romans przed Victorią, a spotyka się z nią w publicznych miejscach. Antonieta i Pipino widzieli ich w tej kawiarni ?

jagodajulia

tak było..a kiedy victoria dowie sie ze osvaldo ją zdradza?

magazynier_48

czemu nic nie piszesz:??

magazynier_48

Chyba po 60 odcinku w oryginale. 63, czy 64. NIe wiem dokładnie. Może trochę wcześniej, ale przed 65.

Nie pisałam, bo byłam zajęta.

jagodajulia

pewnie jemu nie wybaczy?

magazynier_48

Victoria nie wybaczy Osvaldo. Chociaż nawet chciała mu wybaczyć, dwa razy. Drugi raz po rozwodzie. Jednak nic z tego nie wyszło. Ja jednak miałam nadzieję, że mu wybaczy. Jednak, gdy teraz oglądam ten romans O i L, to już nie czuję takiego współczucia do Osvalda.

Victoria będzie z tym lekarzem, Heribertem Riosem.

jagodajulia

czytalam tam wczesniej co napisalas i z tego z zrozumialam to Victoria bedzie z tym lekarzem, tak? To co w takim razie z Osvaldo?

GabiKrk

Tak, Victoria będzie z tym lekarzem Heribertem. Osvaldo zostanie sam. Wyjedzie do Hiszpanii grać w filmie, czy serialu. Nawet nie będzie go na ślubie syna.
Byłam wkurzona na Mejię, za brak Osvaldo na ślubie jedynego syna.

jagodajulia

a ten kuzyk juanita bedzie na długo w tym serialu?

magazynier_48

Magazynier_48, jakiego Juanita. Tam oprócz Juana Pabla, chyba nie ma innego Juana.
Jest tylko Juanjo.
Dzisiaj nie oglądałam odcinka, ale chyba masz na myśli Cruza. Tak, będzie długo. Do końca.

jagodajulia

no bratek milgros..to zkim bedzie cruz?

magazynier_48

Bratanek ;)
Cruz będzie z Fer ;)

jagodajulia

ale to po koniec

magazynier_48

Magazynier_48 myślałam, że Ty jednak umiesz pisać. Niestety myliłam się.
Ja nawet nie wiem, co Ty napisałeś. Nie rozumiem nic.

jagodajulia

ale pod koniec bedzie ona z cruzemfer?

użytkownik usunięty
magazynier_48

"ale pod koniec bedzie ona z cruzemfer" aaaaaaaaaaaaa umarłam.. u-mar-łam! :D nie wierzę, że można tak dobrze udawać.. Ty jesteś po prostu głupi:D chociaż nie nie.. pżecierz jenzyk polska bardzo tródny jest! cie ja rozómiem!

freshly, nie mogę z Twojego komentarza ;) Jesteś świetna ;) Kometarz, Magazyniera poniżej poziomu poprawności, jednak wcześniejszy jest totalnie nie zrozumiały...

Magazynier, Fer i Cruz będą mieli ślub w 133/134 odcinku. Pod koniec również.

jagodajulia

dzisiaj linda padla po samochod?

magazynier_48

A nie oglądałeś? Ja nie oglądałam, a wiem, że wpadła pod samochód.
We wcześniejszym poście nie dodało mi paru wyrazów. Powinno być. Pod koniec Cruz i Fer, również będą razem.

jagodajulia

to w jutrzjszym odcinku ona umrze:?

magazynier_48

tak czy nie

magazynier_48

Hahahahaha, rozbawiłeś mnie. Jednak już mi się nie chce śmiać. Magazynier_48, piszesz mało składnie, czytasz trochę bez zrozumienia, i jeszcze pamięć masz słabą. Radzę Ci, abyś ją ćwiczył, bo przyda Ci się w życiu zapamiętywanie wielu informacji. A jak zapomnisz, to kto Ci odpowie?
Magazynier_48, nie chcę być złośliwa i niemiła, ale nie lubię się powtarzać. A o śmierci Lindy już pisałam wcześniej. Najpierw napisałam, że umrze na początku, ale nie wiem dokładnie kiedy, później napisałam, że chyba w 73 odcinku. Pytanie było Twoje, więc musiałeś je przeczytać.
W związku z powyższym. Linda jutro nie umrze, bo jutro będzie 21 odcinek. Umrze u nas, dopiero w 68 odcinku. Oczywiście jeżeli nie poucinają jakiś scenek.

jagodajulia

oki dzieki? to tylko diwe osoby zgnia wypadku samochodowym>

magazynier_48

Kogo masz na myśli?

jagodajulia

federika

magazynier_48

Jeszcze ktoś zginie.

magazynier_48

Pierwsze zdanie powinieneś zakończyć kropką, a drugie znakiem zapytania.

jagodajulia

oki a kto jeszcze zginie?

magazynier_48

Jimena i Guillermo. Tylko to będzie samobójstwo.

jagodajulia

to tylko 4 osoby umrza?

magazynier_48

Umrą...
Nie, będzie więcej.

jagodajulia

a z berndarda co bedzie?

magazynier_48

Imiona piszemy od wielkiej litery ;)
W finałowym odcinku zginie w katastrofie lotniczej. Niewielkiej.

jagodajulia

ooki a Pedro zkim bedzie

magazynier_48

Pedro??? Ten mąż Ofelii?

magazynier_48

Hmmm... Jego postać nie zapadła mi w pamięci... Nie chcę Cię wprowadzać w błąd... Wydaje mi się, że zostanie wdowcem... I chyba w ostatnim odcinku załatwi rolę w hiszpańskim serialu Osvaldo... Jednak jak już wspomniałam nie jestem pewna...

jagodajulia

ok?a watek rodolfa padii?

magazynier_48

Zostanie zastrzelony chyba przez policjantów, po 150 odcinku.