PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
agisikaav

Tak o tą scenę mi chodziło, i wszystko jasne..a szkoda, ze nie puściła pary z ust! Ale nie, bo córce by zaszkodziła.

agisikaav

Mamy nadzieję, że wszystko wyjdzie w końcu na jaw :/

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Cały czas mamy taką nadzieję
Do Agı
Wejdź na tyłki z tobą forum poszukaj spojlerow. Tam jest nasze forum od początku.
Co do streszczeń to robimy to między sobą. Ktoś z Turcji robi streszczenie po ang. Jedna z naszych koleżanek, która może otworzyć to konto, tlhmaczyla nam na polski. A dialogi tłumaczone z wersji rosyjskiej. Nk tylko najważniejsze oczywiście.
Jak obejrzysz odcinek po turecku i to poczytsz to dasz rade zrozumieć.

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Ano właśnie myślę że w końcu aytul pójdzie po rozum do głowy i wyjawi wszystko yigitowi co zrobiła iclal nawet kosztem straty corki

maja9128

A może sama İclal zdradzi prawdę? Może przejdzie pewnego rodzaju przemianę? Już tam s-p jakoś to poukładają po swojemu...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Oby poukładaly trochę po naszemu. Oby!

Elza49

No oby, oby!

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Wątpię myślę że teraz jak wsadza Nur to iclal może próbować zbliżyć się do Yigita

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jak mert przeżyje to pewnie znów zechce wziąć z nią ślub. Pisałam wcześniej ze to możliwe.
Ale ty pędzie pójdzie fırat na całość. Przecież już mial İclal w pokoju hotelowym raczej wyzna prawdę yigitowi niż pozwoli na ten slub

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że może to zrobić ale wtedy firat straci iclal

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Co by nie mówić fırat nie pozwoli na ślub. Będzie wolał stracić życie. On już wie ze może zdobyć İclal. To że do niego z torba podróżna przyjechała nie pozwoli mu odpuścić. Będzie walczył o nią. Może zrobi to co Nur. Zagrozi ze powie yigihiwi i ona na ślub się nie zgodzi.
Ja myślę że teraz w 3 sezonie zacznie się jakoś to wszystko układać. Nie wiem tylko czy nie będziemy znów czekać do ostatniego odc żeby zobaczyć yigita i Nur razem. Żeby już te wszystkie przez kody znikły i żeby mogli zapomnieć o tym koszmarze.
Wierzę że będą razem. Yiğit powiedział przecież że co by się nie działo to oba w jego sercu do śmierci.
Chyba ze Rıdvan namiesza nie daj bóg.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ridvana sprawa się nie wyjaśniła może on by wkroczył do akcji zabił np aytul..albo nazan..myślę że Firat mógłby zagrozić że powie yigitowi o sprawkach iclal..ale pytanie czy jakby to zrobił.czy Yigit by uwierzył w jego słowa ? W końcu mają na pieńku i Yigit zna uczucia firata do iclal i mógłby uznać że Firat chce przeszkodzić bo kocha iclal i wątpię że by uwierzył w jego słowa...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I w tym cały problem . Yiğit nie wierzy w to co prawdziwe i nie wierzy tym co trzeba.
Ale może w końcu to się zmieni. I Yiğit może wreszcie uwierzy nur fatihowi firatowi elmas.... A przestanie wierzyć Fikret İclal i Aytül.

Marzę o tej przemianie. A tu jeszcze 2 miesiące...

Elza49

O nie :s gdyby doszło do ślubu, to byłoby po wszystkim... Iclal nigdy nie dałaby mu rozwodu

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie. Dlatego nie może dojść do ślubu . przecież by s-p zostały co najmniej wyklete przez widzów albo zlinczowane nasza para musi być razem chociaż w ostatniej sekundzie serialu. Nie będzie inaczej. Nowa reżyserka i czas dla s-p na dalszą część scenariusza (w końcu całe wakacje) i będzie koniec dramatu i tego koszmaru zla a potem arcydzieło miłości. TAK NA BYĆ.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Właśnie spojrzałam na odc w którym Cahit potrącił nur bo mu się hamulce popsuły. Yiğit wściekły nie chce z nim rozmawiać. Cahit biegnie za nim i przeprasza. Yiğit miwi:"ty moją żonę potraciles.ŻONĘ! Co nam robić. Nie wściekac się?" Gdy Cahit się gęsto tłumaczy Yiğit mówi:" proszę cię nie pokazuj mi się na oczy dopóki jej ręką się nie wyleczy"
No więc to dobra i zła wiadomość - dobra bo Yiğit wybaczy bratu gdy nur dojdzie do siebie a zła, że o byle rękę Nur; nie chce brata widzieć na oczy.
Z tego można wnioskować że dopóki mert nie wyzdrowieje yiğit będzie wściekły na Nur. I że długo będzie wściekły bo mert w stanie krytycznym.
Ale jak mert się wyleczy to Yiğit się przekanie i wybaczy Nur ten wypadek.
Pamiętajmy że Yiğit też miał wypadek przez İclal a wypadek Nur jest przez Fikret. Jeśli to wyjdzie na jaw oboje i Yiğit i Nur będą uratowani.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tylko kto udowodni winę fikret??jej brat który jej się boi???cała nadzieja w fatihu..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ja juz wcześniej pisałam że cała nadzieja w Fatihu. Liczę na to ze on dla nur to zrobi.
Kiedyś się osnialam strasznie gdy yiğit rozmawiał z fatihem nad morzem po tej aferze z niby zazdrością o İclal. Fatih powiedział ze przyszedł do niego z powodu nur. Wtedy yigit jak zwykle się wściekł i powiedział: "ty nie możesz do mnie przychodzić z powodu nur. Ty nawet do nur nie możesz przychodzić z powodu nur "
No i myślę że nadeszła pora by fatih przyszedł jednak tym razem do yigit z powodu nur i powiedział mu całą prawdę o smsie i Fikret. İ żeby raz jeden w życiu udało mu się przeprowadzić dobre i skuteczne śledztwo.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Racja z ridvanem mu nie wychodzi śledztwo..może z Nur będzie inaczej

maja9128

Jeszcze Ridwan... trochę się podzieje...

Julia_trololo

Zastanawiam się jak mieli zamiar zakończyć serial w 57 odc... przecież jakoś musieli wrócić do jego postaci

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Myślę że skoro założyli że to tragiczny dramat do kwadratu to Rıdvan miał ich pewnie wszystkich pozabijac. Zostałaby tylko Aytül İclal i Nazan No i Fikret oczywiście. ha ha.ha
Ale mi się udał dowcip na dobranoc
Miłych snów!

Elza49

Też tak myślę ;) Dobranoc

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dobranoc.ale co do dowcipu to ci się udał na sam koniec dnia :).a co do zakończenia na 57 odcinku mysle że oni od dłuższego czasu planowali 3 serię jak widzieli że oglądalnośc spada..a gdyby się tak nie stalo..to myślę że w końcu nur z yigitem by byli razem i mert musiałby zaakceptować fakt że Nur jest z jego ojcem i ze wybaczył by jej gdyby zobaczył że iclal jego matka go opuściła zostawiając go z ojcem a on by w końcu pękł o powiedział że to ona nastawiałam go przeciwko nim. A teraz dobranoc :) wszystkim

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydin wszystkim:)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydın. Miłego dnia. Witam Was i tych aktywnych i tych wypoczywających i mam nadzieje że dołączą do naszej jałowej dyskusji. Sezon ogórkowy w pełni. Lipiec się kończy. Jeszcze 2 miesiące do 3 sezonu. Brak zajawek i przecieków. Zostają nam tylko spekulacje. No ale i to dobre Aslamaniacy.
Do dzieła. Twórzmy naszą wersje scenariusza.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Chyba już nam się skończyły pomysły na scenariusz

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Myślę że jeszcze nie do końca. Jak obejrzałam serial po ros (choć tylko do 51 odc) to wydaje mi się że s-p pozostawiły duży margines swobody dla wersji 3 sezonu.
Np mamy rozpoczęte wątki nur i yiğit, Cahita i elmas, emina i yağmur, İclal i fırata no i fatiha i Fikret. A obok nadal krąży aytul Nazan i yaren. No i sprawa Rıdvana !!
W każdym wątku coś nowego się wydarzyło i nie zostało zamknięte
Jak to mawia Nazan :"rusz głową".
Oj będzie się działo

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może dlatego skończyli na 56.odcinku

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tylko jeden nowy aktor ma dojść do asla.. czy wiecej??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja nie wiem słyszałam że 2 osoby nowe . Ale to też tylko z przecieków instragramu.
No to jak ten ojciec nur to może jeszcze ktoś?,,

Elza49

A co powiecie na taki obrót sytuacji...
Nur staje przed sądem. Prawnika dla niej wynajmuje tajemnicza osoba. Po rozprawie pomyślnie rozstrzygniętej dla Nur, prawnik zabiera ją na spotkanie z szefem. I kto nim jest? Ridvan. A dlaczego się nią zainteresował? Bo jest np. bratem czy tam innym krewnym jej ojca. Sam Ridvan nie może nim być, bo ma to być nowa postać w serialu. Ale jakiś związek może być... I znajdzie się powód do spotkania Yigita z Ridvanem, bo Yigit będzie myślał, że Ridvan znowu porwał Nur, żeby mu zaszkodzić.
Jeszcze może jej pomóc Hazal, bo ponoć też ma wrócić.
Za długo tego czekania... Człowiek wynajduje sto możliwych scenariuszy, a potem i tak nasze s-p wymyślą coś innego.

ocenił(a) serial na 9
Aiku75

A ja mam jeszcze inna wersję.Nur czeka na przesłuchanie prokuratora którym okazuje się później jej ojciec.potajemnie wynajmuje jej adwokata i obaj działają na korzyść Nur adwokat może być przystojny i może starać się o wzgledy Nur ??widząc później Nur szczęśliwa Yigit stanie się taki jak z początku serialu ??zazdrosny do szpiku kości i wtedy ta cała złość mu minie i dojdzie do wniosku że musi z nią porozmawiać itd???może dzięki adwokatowi Nur z yigitem będą razem?? Albo ta tajemnicza osoba która wynajmie jej adwokata to Hazal i to będzie robiła wszystko by prawda wyszła na jaw ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja stawiam na Hazal. Kiedyś tak pisałam że ona się jakoś nur odwdzięczy za ten majątek kerema i za to że nur z nią jak człowiek w szpitalu pogadala.

Słuchajcie mam info. Straszna głupota!!!. Ktoś zrobił polskie napisy do 37 odc. Ale chyba nigdy nie rozumiał tureckiego ani nie skorzystał z napisów ros. Np napisy głoszą że fırat przychodzi do nut do szpitala i mówi jej zamiast prawdy o dziecku iclal o tym że İclal z yigitem biorą ślub. Ze on ja kocha a nie yigit. Ha ha Nur zamist tego że wie o fałszywej ciąży iclal od fiata mówi iclal że firat ją kocha a yiğit kocha nie İclal tylko ją- nur. Że iclal nie będzie szczęśliwa i musi odwołać ślub! I to według "sprawcy" tych napisow powoduje, że İclal podpala dom ha ha ha. Jakby nie wiedziała o tym że yiğit jej nie kocha. I jakby ta wiadomość to byla dla niej taką tragedią.
Jest tam jeszcze parę innych beznadziejnych tekstów np gdy yiğit odchodzi po uratowanie nur od kerem i mówi że ona musi odpocząć po małżeństwie, albo gdy mówi w hotelu ze ona na nadal być z keremen a nie z nim albo że yiğit mówi nur że jej nie kocha.

Nie wiem więcej bo wyłączyłam . To jakaś permanentna bzdura. Nie wiem kto to dopuścił do obiegu a ba pewno ludziom w głowach namiesza. Nigdy się nie dowiedzą że nur wie o fałszywej ciąży iclal i że yiğit jej nigdy nie zdradził.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hahahha może dla żartu albo z translate Google tłumaczył ze sluchu..ale dopóki ludzie nie obejrza tego w tv to namiesza trochę w głowie..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A co myślicie o tej wersji.Nur czeka na prawnika i prokuratora(którym okazuje się być ojciec nur) który ma ja przesłuchać.prawnika wynajmuje hazal przystojnego któremu Nur wpada w oko i robi wszystko by ja wyciągnąć z więzienia.kiedy mu się udaje zaprasza ja na kolację..wystrojona w strój wieczorowy widzi Yigit który wściekły jest na nią ale mimo wszystko zaczyna być zazdrosny o nią. Yigit czeka na nią pod jej domem ale wściekła na niego Nur wyrzuca z siebie ze odwrócił się od niej kiedy potrzebowała jego wsparcia i jak mógł wzwatpic w jej niewinność.i odchodzi do domu. A Yigit jak to Yigit będzie w głowie przetaczal jej słowa i będzie na nowo walczyć o nią z tym prawnikiem.
Myślę że kolejne połowę sezonu to będzie wyjaśnianie tego potracenia i ostatni odcinek to happy end.

Elza49

Powiem Ci Elza,że jesteś wielką optymistką i to ci się chwali. Ale wiesz pooglądałam przez sobotę i niedzielę wiele różnych filmików 2-3 min z serialu i powiem Ci że nastoiły mnie pesymistycznie.Nie będę snuła scenariuszy co do dalszego ciągu, ale oglądając te filmiki i podkłady muzyczne w większości wskazują żeY będzie z I a nie z N.że ta ich miłośćjest wielka a jednocześnie jakas nierealna i dziwna.Przez dłuższy czas miałam wrażenie, że s-p walczą z Y i N i z nami widzami ,że chca ukarać Y i N za wszystko co sie przez ta miłosc wydarzyło. Jakby chciały nam powiedziec że wszystkie intrygi A I i N nie miałyby miejsca, gdyby nie były do tego /zmuszone.Wg. powiedzenia ,że w miłości i na wojnie wszystkie chwyty sa dozwolone. Bo niby dlaczego mieliby być szcześliwi skoro cierpi rodzina i dziecko. To że przy powitaniu po katasrofie stał M i się im przyglądał to pokazuje jakie s-p potrafią byc perfidne. A my widzowie zachwycamy sie cudowna sceną i nie obchodzi nas reszta. Przestanę chyba oglądać te filmiki . Jedno mnie pociesza ,że my widzowie zawsze możemy powiedzieć dość .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Może i s-p są perfidne ale nie uwierzę ze miłość y i n powinna odpowiadać za wszystko zło jakie się wydarzyło. To İclal trula syna i nastawia przeciwko ojcu, chciała zabić nur i knula z psycholm keremem. Gdyby nie İclal i Aytül to związek yiğita i Nur byłby jednym z normalnych związków opartych na miłości.