Jeśli elmas przeżyje....
Jeśli nie to Nazan zwycięży a to się nie trzyma kupy.
Co do İclal to jej pokuta to odmowa ponownego ślubu z yigitem. Jeśli ten ślub weźmie to nie ma o czym gadać. No na mój gust to w 3 odcinki oni tego nie rozwiążą.
A mała nasli może faktycznie wszystko powiedzieć. Bo będzie się bała ze nowe dziecko jej zagrozi.
No i jeszcze obstawiam yağmur.
JA to mysle,ze Nasli powie jak to bylo bo bedzie sie czuła troche winna,ze Elmas może umrzeć bo ona byla dla niej dobra. Zobaczym
Elmas krzyczała na nasli ale tylko wtedy jak nazan napuscila mała na nią..ale to prawda dobra była dla nasli jak nazan nie było tuż obok..właśnie mam nadzieję że widząc merta iclal poukłada wszystko do kupy w związku z fikret co planowaly i ze iclal chcąc zacząć nowe życie przy firacie powinna wszystko wyspiewac na policji a później to samo yigitowi...nie wiem czy Nur by wybaczyła ponowny ślub z iclal jeśli ona by się zgodziła.w tej sytuacji mógłby pomóc Nur Firat i on też mógłby wyspiewac policji co planowała iclal żeby ich rozdzielić..a aytul?? Jak ona skończy i gdzie skończy liczę że albo w więzieniu albo w psychiatryku
Myślę,ze ona jest chora psychicznie. Iclal myślę,ze nie wróci do Yigita...myślę że Fikret będzie chciała się zakręcić obok niego
No jesli yiğit weźmie ślub z İclal to jest przechlapane.. niezależnie czy to "dla merta" czy na złość Nur..
Wtedy nie na co liczyć na rozwód i na to że İclal cokolwiek powie Yigitowi albo policji sana z siebie ona tylko wtedy by była w porządku gdyby nie zgodziła się na ślub. To by znaczyło ze wybrała miłość j Firata.
Co do Nasli to nie wiem z jakiego powodu ale może cos powie. Ja teraz tak pomyślałam że ona może powiedzieć Yağmur. Ona lubi Yağmur zawsze się razem bawiły i z Mertem. Tak może być .
Co do Aytül to nie życzę jej niczego dobrego. Nie nam takiego charakteru jak Nur i nie myślę że ona to wszystko robiła dla córki . Ona to robiła dla siebie a ślub z Fiatem to koniec jej bogactwa i dlatego tak przed tym chroni İclal i "nadaje" Yigitowi. A przecież Yigit juz to zrozumiał w 56 odc i pewnie po tej awanturze w hotelu (zwazcid ze tam już nie chodziło o ten związek tylko o Merta) wszystko weszło by na właściwe tory.
Na instag. pojawily sie wrzutki z sap.,cały zespół AVłącznie z naszym Y/ dobrze sie bawi ,myślę ze to powitanie po wakacjach ,bo chyba nie pozegnanie 2 sezonu.Jak myslicie zdjęcie Nur w czarnej podomce z dziewczyną - jej nazwisko to to co wczesniej
zobaczyłam na wrzutce Faruka i myslałam,że to chlopiec.
Nie przypominam sobie takiego zdjęcia Nur wczesniej.
Ekipa się bawi a fani .....
Elza zgadzam się z Tobą co do AYTUL
No niestety myślę że to nie jest powitanie 3 sezonu
Dziś przeczytałam na wiadomościach AV ze almada bawi się w Ameryce z tolgahanem na przedłużonych wakacjach. Wiadomość z dzisiejszą data..
W ogóle to nie wiem co oni kręcą jeśli Tolgahan jest w Ameryce. Zle mi to wróży chyba że robią tylko jakieś dokretki 57 odc. Ale dokretki są bez yiğit czyli, jeśli to prawda że wyjedzie z İclal poza Turcję , to cały odc będzie bez yiğita?
Chciałabym juz zobaczyć chociaż 1 zwiastun bo oni się dziwnie do tego biorą. I co najgorsze nic nie ma w żadnych wiadomościach. Jakby fani się już pogodzili z tym co wymyślił faruk i dali spokój. To by oznaczało ze będzie 3 odc i co dadzą nam w tych odc to będzie.
przeciez Ci mowilem,ze Yigit bedzie bo na snapie dodal scenariusz i dopisal 57,58,59 final.
Elza49. Tolgahan napewno jest już w Turcji bo był zaproszony na otwarcie nowego mostu nad Bosforem chyba w czwartek i dał z tej imprezy zdjęcia na insta...
Ja tego nie widzę. Chyba mi się inaczej ładuje. Na ig Tolgahana nam ostatnie zdjęcie z Hollywood.
No mniejsza o to. Wiec w tych wiadomościach jest przekłamanie
No to może Bogusia ma rację ze te tańce to z otwarcia 3 sezonu. Oby!
Już przestaje marudzić. Czekam na wieści od was. I na 1 zwiastun.
Mniej więcej 2h temu Almeda wrzucila na insta filmik jak Tolgahan- tak myślę, bo jest otagowany ale twarzy nie widac-cwiczy. I ona proboje się podciągnąć... Wiec jeżeli to faktycznie On to w sumie nie wiadomo czy wrócił do Turcji, żadnych jego zdjęć z tamtąd nie widziałam. A śledzę na bieżąco....
Gdzie znalazłaś te informacje. Wszystko przeszukałem i nic nie znalazłam. Ani na intragrsmach ani w googkach. Owszem jest otwarcie mostu ale zero wzmianki o tolgahanie
linka nie można wysłać lub nie potrafię ale na intagramie: tolgahansayismanfanarab
Masz racje.aytul myślę że ona po prostu na kasę leci i niezniosla by tego że iclal będzie w biedniejszym towarzystwie się kręcić niż to robiła z yigitem.ale może dzięki temu doceni osobę która ja kocha..Yigit nie kochał jej nigdy zrobił to pewnie ze względu na ciotkę która go wychowała..myślę że przy zabawie z yagmur,nasli może powiedzieć co się wydarzyło że to nazan robiła te przykrości a nie elmas
Tak myślę -miało być.
A co do tego zdjęcia nur w czarnej podomce z dziewczyną to myślę że to jakaś osoba z ekipy. Chyba czesze Nur.
No oni coś kręcą wiec pewnie te niektóre zdjęcia są z tego sezonu ale jak pisałam takie panuje milczenie ze nic się nie można połapać.
Chyba nie jest to tak do końca . Y nie kochał I , ale teraz kiedy zamierza się z nią ożenić , /poprzednio powiedziała mu , że wyjdzie za niego jeżeli zrobi to dla niej , nie dla M / więc co jej powie żeby się zgodziła ? .On od dłuższego czasu nie umiał się określić z którą kobietą chce być , teraz widocznie podjął decyzję . N go zawiodła , uwierzył w jej złe intencje / bardzo to przykre , ale sp właśnie tego chciały ,pokazać że tak naprawdę jej nie zna /. W przeciwnym razie nie zwątpił by , ale niestety to nie jest ten sam facet ,teraz to cień dawnego Y . A co do starej ,oczywiście pozycja i kasa bardzo jej odpowiada .
Obyś nie miała racji. Ale niestety wszystko na to wskazuje. Ciotka jeszcze mu podgada on posłucha i stwierdzi ze tak naprawdę to nie ma co wierzyć w miłość. Wróci do swojej starej śpiewu ze miłość to tylko wynalazek dla znudzonych bogaczy i wymysł z filmów. Pomysli ze tu rodzina Mert i matka jego dziecka wiec trzeba tu być. Nur to było zauroczenie i w końcu go zawiodła...
Nie chce mi się w to wierzyć. Jeśli weźmie ślub z icksl to tylko dla merta. Znów zamrozi serce i choć czasem będzie go cos w nim kluło to będzie tak jak przy tamtej próbie ślubu po Keremie.
Ja nadal uważam ze to była miłość i wybuchnie z wielką siłą . Zobaczycie.
Ale mam taka cichą nadzieję ,że Fatih założy I podsłuch i wszystkie jej sprawki wyjdą na jaw , i odsłoni swoje prawdziwe oblicze . w końcu intrygując z Fikret bardziej przyczyniła się do tego co spotkało Merta niż N .
Odniosę się do tego,co pisała jedna z Was. Faktycznie pojawia się sporo zdjęć amine i fathiego??, a tolgahana...brak.. Wiec może faktycznie w 57bolum wyjedzie Y z I przez merta(np rehabilitacja) i maja dokrecony ten odcinek i dlatego Tolgahan jeszcze prazy się w Malibu z Ameba. A oni kręcą to co dzieje się w trakcie ich wyjazdu, relacja nur fathiego elmas cahita itp...
Być może, że w 57odc będzie,że stan Merta jest w porządku ale wymaga rehabilitacji i będą szykować się na wyjazd. A w międzyczasie Fathi będzie próbował wyciagnac Nur,a jak uda mu się to właśnie wtedy Y wyjedzie i się minął... Ale co w tym czasie? Co z Nur... Uważam,że 3 odc to za mało. Jeżeli faktycznie wyjadą to wątpię,że w ciągu jednego odc wrócą,a w dwóch wszytsko wyjasnia. Było tyle tych intryg,że nawet jeżeli nie wyjadą to jest to za mało czasu by Y dowiedział się chociażby o jakiejś części z nich...
Nie zapominajmy że 1 odcinek turecki to jakby 3 nasze, więc będzie niby 9 odcinków i w sumie to nie jest aż tak mało patrząc że odcinek 2 godziny trwa ;)
Piszac odcinki, mam na mysli ich bolum. Nie przekladam na ilość naszych, bo to akurat nie ma znaczenia uważam. W końcu to ich są rozbijane na nasze, s-p w ich 3 dwu godzinnych nie dadzą rady tego ogarnąć
Chyba ze naumyslnie zapomną o połowie intryg.
W końcu jest coś winien Nur..poza tym liczę na to że jak fatih założylby podsłuchuje iclal może by podsluchal np szantażu jednej z nich i pytanie czy by fikret posłał za kraty czy po prostu kazalby jej uciekac
Fatih to wg mnie dziwna postać. Nie wiadomo na kogo on gra. Teraz widziałam ten odc 51 po katastrofie hel. Fatih dzwoni do swoich i mówi żeby szukali Rıdvana i dodaje taki tekst. "Jeśli go nie namierzycie to yiğit kozan go znajdzie". Nie miałam tego wcześniej przetłumaczonego ale teraz to zaczynam się zastanawiać co to wlasciwie znaczyło. Kombinuje jak to ja i mi wychodzi ze Fâtih tak naprawdę to ma z ridwanem coś wspólnego. Bo patrzcie najpierw mówi yigitowi jak ten odkrył kim jest fatih, że Rıdvan im się wymknal. Potem to porwanie i głupio założony podsłuch na yiğita tak że go właściwie zgubił . Potem Rıdvan ucieka choć pełno policji... no a potem ten tel co o nim na początku pisałam . Nie wydaje się to trochę dziwne? No i ten podsłuch założony yigitowi w biurze a potem w domu i założony Nur. On tak jakby śledził yiğita a nie Rıdvana. Tylko ten wypadek mi trochę nie pasuje ale może bylo wiadomo że jakoś fatih wyprowadzi ten hel i się uratuje. Albo to była pogrozka Rıdvana za to że powiedział Yiğitowi albo że wtedy brał udział w tej akcji po porwaniu ...
Macie może jakiś pomysł?
A może poprostu boi się osmieszenia- ze niby taki wielki gliniarz, światowy bym rzekła a nie potrafi dorwac mafiozy. Y twtedy dopiero by mu pokazał kim jest Yghit Kozan i byłoby mu wstyd. Ja juz sobie upraszczam zycie i nie gdybam, za dużo energii pochłania myślenie nad zawikloscia tego serialu... Ja sobie gdybam tylko ze Y będzie z N :)
No tak szczerze, gdyby po tych załóżmy 59 bolumach nie byli razem to s-p i reżyserzy w ch..ja by sobie z nami poplyneli! Brzydko mowilac... Jak tworzyć serial o takiej nazwie mówić jaka to wielka molosc, ile to nie przetrwali ile się wyklocili i po nic?!
Chyba,że chcieli nam nerwy poszarpac, bo tego nie da się oglądać bez emocji.
Oni muszą być razem i nie ma innej opcji.
Nie wiem czy czytalyscie mój komentarz wyżej odnośnie tolgahana i tego czy jest w Turcji. Powtórzę,że Ameba wrzucila dzisiaj kolo południa filmik jak się podciaga chyba Tolgahan bo twarzy nie widac ale tak jest otagowany, że to w Californi. I ona próbuje ale brak jej krzepki ;) wiec chyba nie wrócił do Turcji..
Z tym wrzucaniem filmów i zdjęć na ig to nie ma reguły. Oni wrzucają stare zdjęcia 4 sek temu i nowe jednocześnie. Z tego nic nie wynika. Ja czytałam dzisiejsza informacje w necie ze Almeda i Tolgahan są w Ameryce i tam maja przedłużone wakacje. Ale tak naprawdę to nie wiadomo czy tłumacz Google dobrze to przetłumaczył to raz, a po drugie to może być info z wakacji i dziś wrzucone. Ktoś pisał że on był na otwarciu mostu nad bosforem w czwartek no to musiał być w Turcji. Z tym ze ja nigdzie takich zdjęć nie widziałam . Może nie umiem szukać.
Ale już się tym nie przejmuje..biorę na wiarę to co czytam i juz.
Tez przejzalam teraz toche internetu i niegdzie nie widziałam jakoby miał tam być,ale być może źle szukam. Ale google w niczym co tlumaczylam nie pisało,że jest na otwarciu mostu. Wiec juz nie wiem, analizuje ten filmik almedy i być może ze ja go źle interpretuje. Podpisane jest olucak Almeda olicak yetisemiyorum tsaisman - tlacz tylko przrdlumaczyl "nie dosięgam" tsaisman.. Wiec może do niego się z siebie nasmiwala... Kto to wie... Ale to na pewno jest nowe, bo ona ma bierzaco wrzuca.
Może tak. Ja się pogubilam. Czekam na fragman 57 odc bo tylko to będzie jakiś pewnik.
Powiem szczerze że tyle już było naszych scenariuszy ze tylko wybierać. A film pewnie będzie jeszcze inny. Mnie tylko martwi ze nie ma wśród ekipy żadnego zdjęcia Tolgahana wiec wszystko jest możliwe. I dużo jest zdjęć nur i fatiha razem wiec to może nam dają wskazówkę ze w tym 57 odc to jakoś ta dwójka się zbliży. A jakoś mi to nie pasuje. No ale mam nadzieje ze się mylę
Ten filmik z imprezy,gdzie się świetnie bawią jest na innym instr.
tolgahana juz od 4 miesięcy,więc nie jest impreza z otwarcia 3 sezonu niestety i pewnie naszego Y nie ma w Turcji.Te zdjęcia są tak pomieszane i praktycznie wszystkie stare., trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekac jaki scenariusz zaakceptował Faruk,mam nadzieje,że będzie się liczyl tez z opinią społeczną.
N i Y tyle przeszli , praktycznie wszyscy byli przeciwko nim szczególnie na poczatku,że chyba nikt nie ma wątpliowosci ,że się bardzo kochają i bardzo jestem ciekawa jak sp ......wybrną z sytuacji,zeby wilk był syty i owca cała.Podejrzewam,że Tolgahan nie chciał juz grac w tym filmie ,gdzies czytałam w maju ,że bardzo się cieszył ,że to już finał.
A propo Fatiha tez nie bardzo go rozumiem ,na poczatku w jakiejś rozmowie z Nur powiedział jej ,że mógł wybrać inną firmę,ale wybrał Kozana jakby z powodu Nur czy Y- tak to zrozumiałam.
Ja dla odmiany obejrzałam film według powieści Tomasa Hardyego '' Z dala od zgiełku" nowa wersja z nowa obsadą.
Bardzo mi się podobał , bo o miłości tej prawdziwej.
I musimy puścić na luz. Jeśli 57 odc będzie kiepski to sobie odpuszczę nerwy i zacznę oglądać inne produkcje niekoniecznie tureckie. Pomyślałam że będę szkolić ang wiec wybiorę filmy w wersji jęz ang.
Tak nami kręcą i producent i sp ze chyba mam dość tur seriali. Nawet tych co teraz oglądam .
Co przeczytam na ig lub na googlach to się potem nie sprawdza. Mam teraz dość tych gdyban. Czekam potulnie na fragman. Wycwiczyli mnie w cierpluwosci. Ha ha
Mówiłem już tyle razy że Tolgahan uczył się scenariusza na tę 3 odcinki więc i tak będzie... co do filmiku to to jest on bo poznaje czapkę a poza tym zobaczyłem że na swoim snapie też to dodał;)
Tylko ze po turecku "asla vazgeçmem" oznacza nigdy się nie poddawaj ,a nie "tylko z tobą"..
Tu raczej w tytule serialu mowa o walce o ukochanego i walce o życie z nim.przynajmniej ja tak to interpretuje
I wcale nie wiadomo kto tu się nie poddaje. Bo równie dobrze może to dotyczyć złych . Oni w swojej walce tez się nie poddaja.
Jeśli się potwierdzi że wyjedzie z iclal to znaczy że się poddał i ze słowa o jego miłości do Nur to puste słowa nic warte
Z tym się już od dawna zgadzamy.
Wtedy założeniem scenariusza będzie że zło zawsze zwycięża.
I dlatego nasze gdybanie na tym etapie to już walka z wiatrakami. Oni już mają gotowy scenariusz. Fargut wybrał to co mu się podoba i koniec tematu.
Chyba że zrobią z nas znowu głupków i w ostatniej chwili zmienią zdanie i dadzą więcej odc. tak przecież zrobili w czerwcu. Wtedy nas to wkurzało że będzie więcej odc. Teraz też mnie wkurzy jak ich będzie więcej.
A N z Y na zmianę poddają sie i nie dają za wygraną. Tolgahan chyba już jest, wstawił posta na insta z lokalizacją w Turcji.
Ja to nie rozumiem takiej miłości. To jest chyba tylko w Turcji tak. Nasi faceci jak kochają to kochają. Rzucają matkę ojca a nawet rodziny. Nie mówię żeby zaraz wyrzekał się dziecka ale przecież powinien już po tym jak powiedział Mertowi że kocha Nur razem z nią zamieszkać albo wziąć ten ślub w końcu
Jakoś umiał się z nią ożenić po tygodniu znajomości to co teraz stoi na przeszkodzie?
zupełnie tego nie rozumiem. I nie wierzę już tak mocno w jego uczucie./ Popsuli mi jego obraz tą Fikret i jego zachowaniem w ostatnich odc.
Też nie rozumiem dlaczego on nie wziął ślubu po tej rozmowie z mertem.co sklanialo go do tego żeby odsunąć się od Nur zamiast być jeszcze bliżej niej?? Zamiast z fikret powinien i Nur i mertem się zajmować żeby poprawić całej trójki relacje,a on głupi zadawał się z fikret która doprowadziła merta prawie do smierci.
Ja nie zrozumiałam tego co Yigit wtedy powiedział do fatiha w górach..nie wiem czy dobrze zacytuję..jak coś to poprawnie mnie szczególnie ty Elza :D.. "zrobię to samo fikret co ty robisz z Nur"??tak to brzmiało/ co on miał przez to na myśli??
Tam chodziło chyba o to,że Fathi przyjaźni się z Nur aż za bardzo i to samo chcial zrobić Y z Ruda, ze nibyy na złość Fathiemu?? Albo raczej Nur... Fathi przecież nie lubial tej siostry. Albo i ja cos źle rozumiem :P
A Nur też mogła zabić i ich dzieci, jeśli to prawda z tą ciążą.
On bardzo szybko decyduje się na ślub z Iclal a co do jego stosunku do Nur to ja już mam tyle wątpliwości, że szok.
Jak tak tu piszemy te swoje uwagi i mi się potwierdza to co myślę to już jakoś coraz mniej mi się podoba ten serial. Tak sobie myślę, że się niepotrzebnie tak zakręciłam na jego punkcie. Nie było warto bo wszystko co piszemy i myślimy to oznacza że ta miłość to wydmuszka a s-p nas wmanewrowały w zwykłą głupotę.
Mnie już po 1 odcinku gdzie postać fikret się pojawiła to już miałam źle przeczucia że będą kłopoty z nią..ja to chyba m jakiś nadprzyrodzone dar do poznawania złych intencji u ludzi
Miałam to samo. Pewnie pamiętasz juz to jego spojrzenie na Fikret mi się nie podobało i dalej już poszło wszystko nie tak. Yiğit stał się kimś innym. Nie podoba mi się i nie wiem czy potrafią poprawić moje odczucia. Zresztą zauważ że w necie wszyscy mieli takie samo zdanie odnośnie Fikret.
Chyba nie lubię juz tego serialu i niech będą tylko 3 odc
Tolgahana tez nie lubię
Mowie Wam,że to wszystko przez ta Amebe jego! Ona nie pozwala mu grać,wczuć się bo czuje się zagrożona przez Amine. Słabo w siebie wierzy, a przez to traci na tym gra tolgahana i cały serial. Oni tam juz tak mieszają aby tylko nie było między nimi żadnej bliskości. Powinni spełniać oczeliwania fanów.
Nie rozumiem jak Y może mówić o wielkiej miłości do N,że jego serce należy do niej ze to pierwsza i jedyna taka milosc i jednocześnie być wobec niej taki oschly? Y w pierwszym sezonie to był Yghit Kozan teraz to tylko Ygicik Kozanik. Roumiem,że działo się między nimi tyle przeciwieństw ale nie rozumiem,że takie sytuacjie tak go zmieniły, powinien urosnąć w siłę anie zagubić ja... Przecież ludzie po doświadczeniach stają się silniejsi, bynajmnien tak mi się wydaje. Zniszczyli jego postać.
Tej Fikret calej to nawet nie chce wspominać... Oglądając większości nie rozumiałam, ale nawet nie dało się na nią patrzeć nic nie rozumiejąc..
Pełna zgoda.
Świetnie nazywasz ta jego Almede ha ha
Ameba mi sie bardzo podoba
Jako małżeństwo i później jako para po rozwodzie powinni się wspierać a Nur powinna mówić yigitowi o problemach tak jak mówiła fathiemu..w końcu ona 60% kłótni prowokowala Yigita do nich..i wcale się nie dziwię że on był wkurzony tym..może inaczej by się to wszystko potoczyło gdyby po trochu wychodziły na jaw intrygi iclal i aytul.wtedy mogliby zrobić inne zakończenie na 56 lub 57 odcinku