PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tak spojrzałam na ig i tam strasznie dużo zdjęć nur i fatiha....
Coś to oznacza??

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może się przyjaźnią..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Albo w tym sezonie coś razem kręcą pod nieobecność yiğita. Może faktycznie fatih się uaktywni. Czekam na fragman 1.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie wiem ale dla mnie fatih stracił moje zaufanie po tym jak ukrywał info o tym kto napisał SMS o przyjęciu urodzinowym merta

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Niestety moje stracił tez. Pisałam ze zostawił nur pod "władzą" Fikret wiedząc jaka z niej zaraza.
No ale z serialu nyd znika wiec mogą coś razem kręcić. Oby przynajmniej teraz jej pomógł.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Niech fatih się obwinia za to że nie powstrzymał siostry

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Niech się obwinia. Ktoś pisał że nur powinna być z fatihem bo on ją zawsze wspierał. A ja juz wole żeby była sama. Ona kocha tylko yiğita chociaż yiğit ostatnio na taką miłość nie zasługuje. Ale trudno. Mimo swojej naiwności i czasem bezkresnej głupoty to jednak , moim zdaniem, nur kocha bardziej w tym znaczeniu ze jej miłość jest bez względu na wszystko. Nawet po tym naszyjniku nie czekala na wyjaśnienia nie wypominala mu niczego. Otworzyła dla niego ramiona i chciała tylko żeby żył. A on się odplacił kolacyjkami z fikret

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No właśnie.po akcji z naszyjnikiem Yigit powinien przyjrzeć się iclal i nawet o to poprosić yagmur.a on ślepo dalej wierzył jej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No niby nie wierzył bo przecież powiedział do nur ze to gi zrobila iclal nic go nie obchodzi tylko że nur dała jej pretekst żeby to się stało. On był wściekły na nur ze ją zobaczyl z naszyjniki em İclal (poczuł sie tak jak chciała iclał ze to ona siedzi ns widiwni z Yiğitem a nur pracuje dla niej) ale w końcu ten naszyjnik oddał iclal. I tylko nur była pokrzywdzona. No ale od razu mu wszystko wybaczyla jak usłyszała o wypadku. A yiğit nie wybacza od razu. Trzyma tą złość w sobie a przechodzi mu pomalutku.

użytkownik usunięty
Elza49

MozesZ na vk.com tylko trzeba znaleźć ;) na luzie możesz obejrzeć

ocenił(a) serial na 9

A tam się trzeba rejestrować czy można obejrzeć bez rejestracji? Coś widziałam takiego ale nic się nie otwiera.

użytkownik usunięty
Elza49

Zarejestrować ale to szybko

ocenił(a) serial na 9

Kolejny chłop oglądając Av?? Aż dziwnie..doszłam Elza do finału pierwszego sezonu" Miłość na wynajem"

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I jak? Pokonali AV?
Jak wrócę z działki wezmę się ostro za kontrakt. Mam dopiero 7 odc. Szok. Ale korzystam z pogody a na snartfonie kiepsko się ogląda.
No k chciałam zmęczyć odcinki 51-56 po ros naszej "ukochanej" AV. Nie wiem tylko czy mi się to pootwiera. Kolega mówi ze prosto. Sprawdze ja wrócę fo domu.

użytkownik usunięty
maja9128

Nie oglądam w ogóle seriali raz w TV zobaczylem jak leciało bo ktoś oglądał i zaciekawiła mnie fabuła i tak się wkrecilem. Jakoś nie uważam za grzech,ze to ogladam

ocenił(a) serial na 9

Elza fabula "milosci na wynajem" jest dobra choc oparta na klamstwie ktore goni kolejne klamstwa,intrygi,zazdrosc czlowieka do drugiego czlowieka i o sukcesy..az w koncu wybucha glowna bohaterka i idac do oltarza z ukochanym mowi mu o wszystkim wyzej wymienionych klamstwach intrygach jego rodziny..i na tym sie skonczyl 1sezon jestem ciekawa kiedy drugi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ale nie wciągnęło Cię jak AV ? Mam nadzieje.
Ja to kurcze nie mam tyle czasu żeby ciągle siedzieć przy komputerze. Teraz jeszcze mam na biegu Ezela. Tak oglądam trochę to trochę tamto. Czasem sultsnkę Kösem tez . Oj dużo tego a doba na tylko 24 godziny.

ocenił(a) serial na 9

Grzechu to nie grzech że oglądasz. Bardzo fajnie. Tylko się dziwimy bo generalnie same baby się dały tak powręcać . Ale miło nam ze8 oglądasz. Dyskutuj z nami. Jest OK

ocenił(a) serial na 9
Elza49

chyba go urazila..grzechu przepraszam,ale mnie naprawde zdziwilo ze mezczyzna to oglada,przewaznie to kobiety ogladaja takie potrecone seriale

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Grzechu się nie obrazi. Będzie z nami dyskutował. Kto ogląda AV i kibicuje Yigitowi i Nur to nasz człowiek.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

w " milosci na wynajem" tez sa fajne smieszne postacie. ciotka glownego bohatera..i najwieksza intrygantka i jej wierny "piesek" fotograf Koriś z nich mozna sie posmiac

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No na razie polonez te seriale które zaczęłam. Kontrakt i Ezel. No i postaram się dostać do ros wersji odc. 51 do 56. Może mi się uda.

użytkownik usunięty
Elza49

Nie no spoko ją tu czytam często ale się nie odzywałem. Między innymi tutaj przeczytałem że jest po rosyjsku. A u nich odcinki co tydzień wychodziły?

ocenił(a) serial na 9

Tak. Napisy były w poniedziałek lub wtorek i można było załapać o co chodzi. Mam nadzieje ze teraz tez tak będzie.

użytkownik usunięty
Elza49

No ją to będę tylko z ruskimi napisami oglądać bo normalnie nic nie zczaje chociaż z ciekawości może jakiś urywek obejrze xD mam nadzieję że do końca września za pomne o tym i dopiero zacznę oglądać jak będzie z 4 odcinki naraz :D

ocenił(a) serial na 9

Ja tam zawsze oglądam na show tv bo nie mogę się powstrzymać z ciekawości.
Trochę czaje juz po turecku te podstawowe zwroty lub slowa bo tyle tego się naogladalam . Resztę się domyślam a potem weryfikuje.
Nie dałabym rady czekać. Zresztą mówią ze będzie tylko 3 odcinki to szybko pójdzie. Do 6 października się skończy cały serial i spoko. No zobaczymy. Niechby juz dali jakiś fragman to coś się z tego zobaczy. Ja myślę że oni trochę ten 57 odc podrasowali Bo to miał być ostatni. Teraz zrobią dokretke dwóch odc i zobaczymy bo dalej będzie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja się nie mogę doczekać końca i Av,"kontraktu na miłość ","miłości na wynajem" żeby tego w nieskończoność nie ciagneli

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oby nie ciągnęli i nie tworzyli nowych intryg. Mnie to trochę martwi że nie ma Tolgahana w Turcji. Nie wiem jak oni kręcą bez niego ale moim zdaniem to źle wróży. Chyba że 57 odc maja zrobiony i nie wymaga jego obecności ale to też będzie kiepsko. Nur bez Yiğita to jak drzewo bez liści- pachnie jesienią...
Ha ha ale poetycko zajechałam!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Pokazałaś nam drugie swoje oblicze ..duszę poetycka :D ja mam tylko talent taneczny :) a języków obcych łatwiej mi się nauczyć po włosku hiszpańsku i turecku niż ANGIELSKI. Jakoś ten język nie wlazł mi w głowę

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja z ang to jestem bardziej bierna niż czynna. Ha ha. Czytam i rozumiem ale gadać gorzej i źle mi się słucha. Musze zacząć oglądać ang wersje język to może się wciągnę.
A turecki z mety powtórzę i na tłumacza wrzucam cale zdania nieraz jak są krótkie.
No taka wybórcza zdolność językowa mi się trafiła.
Dlatego pednue ze po turecku tyle już filmów obejrzałam.

Elza49

A ja po angielsku rozumiem jak w ojczystym języku. Oglądam dużo anglojęzycznych seriali (np. Gra o tron, Grey's Anatomy, House of Cards, Homeland) i nigdy nie miałam trudności ze zrozumieniem. I dlatego właśnie AV mnie tak frustruje, bo chetnie bym się oddała przyjemności oglądania, żeby się zrelaksować czymś lekkim po trudach dnia a tu d**a.. Trzeba się wytężać i robić researche w necie, żeby zrozumieć cokolwiek przy czym całość podana jest jak na tacy na YT. Jakiś paradoks..

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Co jest podane na YT. Nie zrozumiałam.

Elza49

Wszystkie odcinki do końca drugiego sezonu. Ja zainteresowałam się AV dopiero niedawno. Jak oglądam inne seriale to muszę czekać bo jestem na bieżąco. A w tym wypadku nie, tylko jest bariera jezykowa.

użytkownik usunięty
Elza49

Tolgahan na snapie wysłał jak się uczy scenariusza ,,57,58,59 finał,, no to już sam nie wiem ile bedzie odcinków.

ocenił(a) serial na 9

Gdzie to widziałeś? Podaj linka. J nie mogę się doszukać nic w sprawie Tolgahana.
A z odcinjami to jest tak. Miał być 57 odc jako ostatni 30 czerwca . Tak ogłosił faruk na Twitterze. Potem dali tylko 56 i ogłosił 3 sezon. Teraz napisał oświadczenie dla publiczności ze z uwagi na szacunek dla fanów i takie tam ble ble ble, że wybrał scenariusz na 3 odc. I że 59 odc będzie ostatnim.
No i na tym stoimy. Chociaż wciąż się ukazują inf że on analizuje zarzuty fanów i podejmie decyzję czy jednak nie dać więcej odc jeśli fani tak chcą. Wiec tak do końca nie wiadomo.
Podaj ten link do Tolgahana. Tez go poczytam.

użytkownik usunięty
Elza49

tu nie ma czego czytac xD no wlasnie po tym nie wiem bo on niby rozważa zeby nie dac wiecej odcinkow.. i myslalem,ze na pewno da wiecej. ALe jak Tolgahan taki snapchacie wstawil te 3 odcinki to juz nie wiem ;)

ocenił(a) serial na 9

No tak. Są po tur lub po ros. AV nie ma innych tłumaczeń w ludzkich językach. Ja tez bym wolała po ang no ale trudno. Męczę się po ros ale już się na tyle wciągnęłam ze jakoś mi idzie.
Teraz doogladam 51 do 56 bo te odc. zostawiłam na przed 3 sezon.
Tak mnie wkurza fikret ze nie dałam rady oglądać wcześniej. Teraz mi trochę opadły emocje bo bardziej mnie wkurza ta niepewność co do zakończenia serialu. No ale nie ma co trzeba czekać.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Kontrakt już się skończył w Turcji 14 czerwca tego roku ;)

użytkownik usunięty
Elza49

Z tego co patrzylem to nie wiem czy 57 odcinek miał być ostatni, równie dobrze mogli tylko tak powiedzieć żeby przyciągnąć uwagę ;p i myślę że będzie więcej niż 3 coś tak czuję :D

ocenił(a) serial na 9

Ale sami powiedzcie przez dwa sezony było tyle intryg bólu i radości że wątpię że rozwiązanie przynajmniej połowę z nich w ciągu 3 odcinków a jeszcze gdzie zapomniany ridvan ?? Kara fikret za trupie Nur i dowody niewinności na Nur ?

użytkownik usunięty
maja9128

Zgadzam się.. poza tym np. Wybuch jachtu, próba zabicia Nur przez Firata. Itd myślę że musi być więcej albo Iclal zacznie się spowiadac

ocenił(a) serial na 9

Świetne! İclal zacznie się spowiadać jak kiedyś Nur. Oby tak było. Czekam na rozwiązanie tych intryg.

Słowo do Anki.
Ja tez zacznę oglądać po ang może mu to pomoże

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Co do ang bardziej pisane niż mowa mi odpowiada

Elza49

Polecam wspomniane seriale. Naprawdę taki kontakt z językiem "żywym" a nie szkolnym wiele daje.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Tak zamierzam zrobić. Tylko boje się ze połowy nie zrozumiem o czym oni mówią. Jakiś nie mogę przełamać tej bariery. Gdyby nie łatwość zrozumienia innych języków pomyslałabym ze jestem jakaś głucha

Elza49

Włącz sobie napisy. Czego nie zrozumiesz to doczytasz. A z czasem będzie coraz lepiej..

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Dzięki.

użytkownik usunięty
Elza49

Iclal nie jest zła tak naprawde, czasem jej odpierdzieli ale glownie to przez matke. Mysle,ze jakos ona moze cos zrozumie i się ogarnie jezeli bedzie chciala zeby Yigit byl szczesliwy ;) a Ona z Firatem

ocenił(a) serial na 9

No nie wiem. Ona jak juz coś zrobiła to zawsze na śmierć. Jej intrygi zawsze miały na celu zabić Nur. Dla mnie to ona powinna to odpokutowac. Zanim znajdzie szczęście i boku Firata..

użytkownik usunięty
Elza49

Moim zdaniem w zaistaniałej sytuacji odpokutowaniem mogłoby być to,że obroni Nur przed Yigitem. Ale nie wiem jak oni chcą to rozwiązać, Nur będzie z Yigitem i co wtedy z taką Aytul? Elmas z Cahitem to co z Nazan? Co do nich to ta dziewczynka powie prawde ;)