Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
o caly bezczelny :D a yigita caly czas sledza ci ludzie zbira albo sam zbir widzialyscie?od firmy do samego ladowiska i pewnie mieli wtyki u tych co kontrole helikoptera robia i pewnie cos odlaczyli i dlatego mieli awarie helikoptera
cos mi smierdzi z ta umowa nur takie glupie spojrzenia tego goscia i tej na botoxowanej laski ;/
no tak,myslalam ze bardziej bedzie cierpiec po slowach yigita nur ale usmiechnieta jest
na pewno mile to nie bylo dla Nur...jestem ciekawa o czym fatih z yigitem mowia
teraz pytanie jak zareaguje Mert i co powie jak zobaczyl tulacych sie yigita i nur..
A moze to ten moment na ktory czekamy on przytuli tate a nur jego oh ale mi sie marzy
Co za obłęd caly film gadali a ja nie wiem co
Iclal jest winna temu . Zrobiła z dziecka maszyne do nienawiści . Szkoda mi Nur bo ona jest na serio gotowa dla Merta zrobić dużo . Kocha go a niestety on stał się narzędziem w rękach matki . Yigit ucieszył się jak zobaczył Nur ale dupa Mert nie pozwoli im być razem
przez matke wariatke i babcie jeszcze wieksza wiedzme...poza tym mysle ze iclal by odpuscila ale matka ja bardziej nakreca
Starej bardziej zależy niż Iclal. Ona zaczyna sobie zdawać sprawe że nawet jak Yigit nie bedzie z Nur to z nią też nie . Dawała lekcje Nazan a teraz może zda sobie sprawe że wykorzystywanie dzieci do swoich celów nie prowadzi do niczego dobrego .
moze otworza jej sie szare komorki w glowie...i w koncu pogodzi sie z faktem ze yigit jej nie kcoha i odpusci ale to wlasnie matce iclal najbardziej zalezy,zeby ona z nim byla bo ma kase...
matka yigita byla siostra aytul przeciez na pewno mialy inne nazwiska,wiec aytul pewnie specjalnie zmienila nazwisko na KOZAN zeby byc wazna
no to sie bedzie dzialo za tydzien moje drogie :D ciekawe co zrobi yigit co powie Nur ,zeby tylko znowu jej nie zranil :(
przez merta,aytul,iclal na pewno te dwie znowu cos naopowiadaja mertowi ;/ i biedny znowu bedzie zle traktowal ojca i nur... wgl to yigit powinien z nim siasc porozmawiac przeciez to dziecko juz na tyle jest rozumne ze zrozumie sytuacje jaka jest miedzy ta trojka...wiadomo dzieci na poczatku maja problem z akceptacja nowej/ego partnera/ki swoich rodzicow ale przedzej czy pozniej dogaduja sie,tym bardziej powinien pamietac ze nur uratowala mu zycie tracac dziecko. a yigit ?jestem ciekawa co tym razem nawywija yigit
Co bylo na końcu skrótu następnego odcinka ?? Czy mi się wydawało czy Nur chce wyjechać
no pakowala sie nur chyba chce wyjechac i wpadl yigit i tyle,jestem ciekawa co tym razem jej nagada ten osiol ;/ a moze to bedzie ten moment ze beda razem ;/chcialabym
Pewnie Elams mu powie że Nur chce wyjechać Może wkońcu zachowa się jak facet i będzie chciał ją zatrzymać. Bo kurcze widać że ją kocha i w sumie jedynym problemem jest Mert i jego zachowanie . Dlaczego oni z nim nie porozmawiają. Dzieci czasem więcej rozumieją niż dorośli .Wystarczy spojrzeć na Transa i Starą wiedźme do nich nic nie dociera