PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D

gabunia7

strasznie mnie ten Y wkurza:D

mija_

Jest już? Ja na kanale Show TV nic nie widzę.

Julia_trololo

jest jest
https://www.youtube.com/watch?v=j-Nw0jjHU8E

Julia_trololo

poczekaj chwile zanim się załaduje

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

haha kazzal wysiasc iclal i odjechal hehe

maja9128

przynajmniej tyle...

gabunia7

żal mi tej nur

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

mnie tez zal,zachowal sie jak skonczony sukinsyn

maja9128

ciekawe do Yigit powiedział do Elmas

gabunia7

a te znowu posłuchują masakra

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

ciekawe co elmas iclal nagadala

maja9128

chyba ją szantażowała Firatem:)

gabunia7

przynajmniej się tak iclal nie bedzie pewnie czuć;)

gabunia7

bezczelny ten Yigit;/ jak mogł mu tak wyrwac jego tableta ;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

o caly bezczelny :D a yigita caly czas sledza ci ludzie zbira albo sam zbir widzialyscie?od firmy do samego ladowiska i pewnie mieli wtyki u tych co kontrole helikoptera robia i pewnie cos odlaczyli i dlatego mieli awarie helikoptera

maja9128

pewnie tak

gabunia7

masakra zdązyłam zjesc i dalej reklamy:D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

cos mi smierdzi z ta umowa nur takie glupie spojrzenia tego goscia i tej na botoxowanej laski ;/

maja9128

też to zauwazyłam że dziwnie patrzyli ale nie wiadomo w sumie co tak naprawde gadali

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

no tak,myslalam ze bardziej bedzie cierpiec po slowach yigita nur ale usmiechnieta jest

maja9128

ciekawe o czym gadali i co Mert powiedział

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

na pewno mile to nie bylo dla Nur...jestem ciekawa o czym fatih z yigitem mowia

maja9128

ale sie ciulowo tak ogląda pieron wie co gadaja:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

ciulowo ale pewnie ktoras z was poszpera i przetlumaczy :D

maja9128

hehe pewnie tak:D a ta Nur przesadza z tym siedzeniem pod tym domem;/

gabunia7

a miało być ze bedzie w tajnym szpitalu :D buahaha

ocenił(a) serial na 9
maja9128

teraz pytanie jak zareaguje Mert i co powie jak zobaczyl tulacych sie yigita i nur..

maja9128

no z nim będzie problem właśnie...;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

A moze to ten moment na ktory czekamy on przytuli tate a nur jego oh ale mi sie marzy
Co za obłęd caly film gadali a ja nie wiem co

Elza49

na pewno tak nie będzie:D prędzej Iclal i Mert przytulą razem;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

no wlasnie a nur znowu pojdzie w odstawke a iclal nawet jej herbate dala

maja9128

takie świństwa jej robiła a tu herbatke daje

ocenił(a) serial na 9
maja9128

20sekund serialu i znowu reklamy no kuwa mac !!!;/

gabunia7

za niedługo pewnie znowu popiepszy się miedzy N i Y;/ za szybko by to poszło im

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Iclal jest winna temu . Zrobiła z dziecka maszyne do nienawiści . Szkoda mi Nur bo ona jest na serio gotowa dla Merta zrobić dużo . Kocha go a niestety on stał się narzędziem w rękach matki . Yigit ucieszył się jak zobaczył Nur ale dupa Mert nie pozwoli im być razem

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

przez matke wariatke i babcie jeszcze wieksza wiedzme...poza tym mysle ze iclal by odpuscila ale matka ja bardziej nakreca

maja9128

też tak myślę że Iclal by odpuściła... tym bardziej ze Firat ją kocha no ale gorsza półka;/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Starej bardziej zależy niż Iclal. Ona zaczyna sobie zdawać sprawe że nawet jak Yigit nie bedzie z Nur to z nią też nie . Dawała lekcje Nazan a teraz może zda sobie sprawe że wykorzystywanie dzieci do swoich celów nie prowadzi do niczego dobrego .

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

moze otworza jej sie szare komorki w glowie...i w koncu pogodzi sie z faktem ze yigit jej nie kcoha i odpusci ale to wlasnie matce iclal najbardziej zalezy,zeby ona z nim byla bo ma kase...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

matka yigita byla siostra aytul przeciez na pewno mialy inne nazwiska,wiec aytul pewnie specjalnie zmienila nazwisko na KOZAN zeby byc wazna

maja9128

no tak jak przypuszczałam teraz przez Merta będzie problem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

no to sie bedzie dzialo za tydzien moje drogie :D ciekawe co zrobi yigit co powie Nur ,zeby tylko znowu jej nie zranil :(

ocenił(a) serial na 9
maja9128

przez merta,aytul,iclal na pewno te dwie znowu cos naopowiadaja mertowi ;/ i biedny znowu bedzie zle traktowal ojca i nur... wgl to yigit powinien z nim siasc porozmawiac przeciez to dziecko juz na tyle jest rozumne ze zrozumie sytuacje jaka jest miedzy ta trojka...wiadomo dzieci na poczatku maja problem z akceptacja nowej/ego partnera/ki swoich rodzicow ale przedzej czy pozniej dogaduja sie,tym bardziej powinien pamietac ze nur uratowala mu zycie tracac dziecko. a yigit ?jestem ciekawa co tym razem nawywija yigit

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Co bylo na końcu skrótu następnego odcinka ?? Czy mi się wydawało czy Nur chce wyjechać

Mari0092

pewnie znowu zwali na Nur że przez nią Mert jest taki i co mu nagadała

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Podziękować to on może Transow i wiedźmie Aytul.

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

no pakowala sie nur chyba chce wyjechac i wpadl yigit i tyle,jestem ciekawa co tym razem jej nagada ten osiol ;/ a moze to bedzie ten moment ze beda razem ;/chcialabym

maja9128

a może ona tylko się usunęła z oczu dla Merta, chwilowo z domu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pewnie Elams mu powie że Nur chce wyjechać Może wkońcu zachowa się jak facet i będzie chciał ją zatrzymać. Bo kurcze widać że ją kocha i w sumie jedynym problemem jest Mert i jego zachowanie . Dlaczego oni z nim nie porozmawiają. Dzieci czasem więcej rozumieją niż dorośli .Wystarczy spojrzeć na Transa i Starą wiedźme do nich nic nie dociera

Mari0092

Nur w hotelu