Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
My już chyba nic nie wymyślimy trzeba czekać do dzisiejszego odcinka :D o której mnie więcej się zaczyna?? 20:10?? Pewnie będzie 2min filmu i 30 min reklam a myślałam że Polsat i TVN dają najdłuższe reklamy..Ale Turcy mają gorzej
Nawiązując do zachowań Y. Pamiętacie odcinek kiedy stracili z N dziecko. C stwierdził że Y powinien być teraz z N i powinni się nawzajem wspierać. A on odpowiedział że nie potrafi. Czyli nigdy miłości nie zaznał )ani od rodziców bo okropny ojciec i zabita mama, a cioteczka okazywała tylko miłość swoim dzieciom a Y i C tylko się zaopiekowała), dlatego nie potrafi w pełni swoich uczuć okazywać. Dopiero N sprawiła, że małymi kroczkami coś w jego życiu się zmienia. Poczuł miłość, zazdrość, troskę wszystko to co było mu obce. Musi pojąć, że swoim zachowaniem daje N na talerzu F. Wie przecież doskonale że F też walczy o serce N. Tylko spokój, zrozumienie i miłość może go zbliżyć do ukochanej.
Do zoba na forum wieczorem.
A jeszcze tak sobie myślę jakie intrygi mogą wyjść na jaw, to powiem Wam, że chyba niewiele z nich, pownieważ:
1. wybuch na jachcie - nie bo zbira zabiła I
2. celowe otrucie M - nie bo Y wybaczył I że niby M zażył psychotropy przypadkowo
3. namowa N do usunięcia ciąży i próba podanie jej leków aby poroniła - nie bo N na nikogo nie donosi, a cioteczka sprytnie wybrnęła tłumacząc się przed Y
4. podsunięcie Kerema w życie N - nie bo on nie żyje
5. podrapanie N i zbicie nogi podczas gdy w piłkę - nie bo to tylko niechcący, zresztą widział to Y i tez przyjął taka wersję zdarzenia
A co wyszło na jaw, że:
1. E wrobiła N w reklamę i życzy jej źle bo kocha Y
2. A wygoniła N w nocy z posiadłości, usypiając Y
3. A wysłała I do hammamu w rocznicę ślubu - ale też sprytnie się wywinęła
4. niby podrapanie I przez N podczas reklamy Y firmy
Pewnie jeszcze kilka spraw wyleciało mi z głowy.
Ale i tak wyszły na jaw drobiazgi a największe świństwa zna tylko N. Jeśli F nie wyjawi tajemnicy o ciąży I oraz o tym że kazała aby ja zabił (o czym wie tylko przyjaciel) to nie będę zadowolona.
Niemniej jednak jak wcześniej pisałam wolałabym aby Y najpierw zdobył ponownie zaufanie N i jej miłość (musi o to zawalczyć tak jak to było w górach) a dopiero później, na deser, aby wyszły sprawki F i I.
I tak mruczę sobie pod nosem piosenkę E. Bodo
"Do 20.00 jeszcze tyle, tyle godzin, żeby zrobić takie czary, ponapędzać te zegary, by 20.00 była już.
Tez bym tak wolala. A pamietacie jeszcze ze Firat wiedzial o jachcie i o tym ze to icial zabila zbiera ale przecuez ja kryje. Nie wiem czy sie wydadza te kanty i nie wiem czy by to cos zmieniło bo y i tak wybaxza tej swojej rodzinie zawsze. Ale tez mysle ze yigit sie uczy milosci dopiero i dlatego nie umie wyrazac uczuc i chociaz potrafi byc romantyczny (cudne sceny na jachcie i na molo gdy wyrzucil telefon i powiedzial czas na milosc) to z reguly wylazi ta jego arogancja i egoizm ze ma byc tak jak on chce albo jak on mysli ze byc powinno. Ale przyznajcie ze nur mu nie pomaga przez te swoje ambicje a przeciez powinna go juz poznać i w czasie klitni nue dolewac oliwy do ognia
Dlatego wczoraj napisałam że on uczy się tego jak postępować bo on małżeństwo z iclal wspomina ciągle kłótnie z nią i nie umie być inny bo myśli ze w każdym związku są tylko kłótnie i dlatego tak traktuje Nur
Fakt ale on Icial nie kochal sam jej mowil ze nawet rozsadek nie zostal a gdy ona mówiła ze go kocha to pytal icial dlaczego sie kloca skoro ona go kocha (w tych retrospekcjach tak było) wiec teraz powtarza schemat z malzenstwa z icial bo tylko sie kloca z nur chociaz przecież sie oboje kochaja. Paranoja. Ale wierze gleboko ze ich milosc zwyciezy i zebeda dla siebie czulsi i bardxiej wyrozumiali. A zwroccie uwage ze on raz jeden przyniisl jej kwiaty jak szla z keremem do restauracji i go olala. Tak jakby nie wiedział co kobiety lubią najbardziej oprocz odtobiny romantyzmu i czulisci. Jak ja im tego zycze...ale niestety nie w tym odcinku
Intrygi zaczna wychodzic potem pewnie dowie sie Y ze N wiedziala ze to nie jego dziecko z I bylo i znowu bedzie mial zal ze go oszukala i mu nic nie powiedziala...
Tak pamiętam. Kiedyś powiedział tez że nigdy nie kupował prezentu, a te kwiaty nie wiedział nawet jakie wybrać. A scena z kwiatami przed kolacją z Keremem w wykonaniu Y była rozbrajająca.
Myślę, że jak zrozumie pewne sprawy to może doczekamy że na kolanach będzie przepraszał że nie rozumiał jej uporu (który wpoili jej rodzice aby stać na własnych nogach).
Oby się tylko nie kłócili, bo to ich coraz bardziej oddala od siebie. Powinni bardzo zatęsknić za bliskością i dojść do wniosku że życie z dala albo tylko obok siebie, a nie razem, jest nie do zniesienia.
Właśnie masz rację żeby zrozumiał błędy musiałyby wyjść wszystkie kłamstwa iclal i ciotki wtedy by zrozumiał co i kto jest dla niego najważniejszy i ile upokorzeń potrafi znieść nur z miłości do niego ale dzięki temu staje się silniejsza i bardziej niezależna
Maja a tak odbiegajac od tematu jak Ci idzie pisanie pracy?;D ja kurcze nic nie ruszylam ostatnio chyba jednak wrzesien bedzie
Ruszyłam 2zdania jestem chora na zapalenie oskrzeli i ciężko mi sie skupić na pisaniu :/
Zdrówka.
Najlepsza terapia, aby zapomnieć o chorobie choć na chwilę, to właśnie seans o 20.00. Można się tak zatracić w złości na zachowanie bohaterów, że zapomina się o sobie i wszystkim wokoło.
Masz rację zatrace się o 20 w seansie tureckim.wgl to już mam nerwy :D na Ten serial :-/
To tak jak ja. Ze skiry wychodzę z nerwow czasem az wstaje bo usiedziec nie mige. Straszne ze scenarzysta nas tak katuje on sie chyba z nas widxow śmieje do rozpuku a nerwy przed dzisiejszym odcinkiem mam straszne, przymiarki dal bam 50 odcinek polski gdy icial zaplaniwala "zbrodnie doskonala" bo przecuez ktto by ja podejrzewal taka biedna chora i bez pamięci.
Ja mam jeszcze tylki 3 wejścia to piszcie a ja sie wlacze wieczorem
Bo jestem za krotko na filmwebie mam tylko 6 wejść przez miesiąc i potem mnie odrzuca. Dlatego staram sie wszystko co mi sie przypomni napisac w 1 mailu taki los nowicjuszy ha ha
6 maili dziennie tak niestety mam i dlatego nie mige sie wlaczyc w dyskusje kiedy cos napiszecie to tylko czytam a wy nie mialyscie limitu ? Od razu moglyscie pisac tyle postow ile chcialyscie? To moze ze mna jest cos nie tak ale taka mam informacje w mailu po rejestracji i faktycznie nie mogę wiecej niż 6 dziennie napisac. No to mi zostal 1 wpis, zostawiam go na wieczor pozdrawiam wszystkie fanku
Ja juz sie doczekac nie moge:D ale zleci mi bo zaraz na zakupy jade to przynajmniej nie bede tak myslala o tym:D
Hehe ja właśnie ze spaceru wracam z synkiem wymordowal mnie..ile energii jest w takich małych dzieciach liczę ze ładnie dzisiaj usnie i w miarę szybko
Ostatnia godz jest najgorsza! Piszcie wszystko między przerwami, bo nie mam możliwości obejrzeć razem z Wami :(
tak Y postąpił z N a będzie miał problem jak w gazecie bedzie pisało że tajemniczy mezczyzna pociesza Nur normalnie bez komentarza