PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Widzę, że telka ma wiele postaci wręcz komicznych. Są tak przerysowane, że samo ich pojawianie się wzbudza u mnie śmiech. Przykład - pan w meloniku prowadzący zakład pogrzebowy; stara indianka,. która pojawia się niczym duch i przepowiada wielkie tragedie. Smieszy mnie tez Aliche, taki stary - maleńki. Moment, w którym gapi sie do kamery i stwierdza kto porwał Lucianę wymiata :D

Sen Luciany był mega:
Suknia ślubna i ten staruch na łóżku - "choć do mnie gołąbko, nauczę cię latać bez skrzydeł hahahahah".

tysiek2212

ooooo ja także, cały dzień bym z nim siedziała :)

cocco03

szkoda tylko, że to on jest tym biednym... wypadek, paraliż, Luciana wybierając Rodriga... Mimo wszystko kibicuję mu:D niech mu dadzą jakąś seksi rehabilitantkę:D

cocco03

Pato jest przystojniakiem ;) Pamiętam jak oglądałam jeszcze w oryginale pierwszy odcinek, to żałowałam, że to Pato nie jest protem... Tak ładnie się uśmiecha.

jagodajulia

Ja właśnie oglądałam ten pierwszy odcinek jakoś tak, że nie widziałam tej startówki z piosenką na początku, która odrazu mówi z kim Luciana będzie:p dlatego myślałam, że z Patriciem, kiedy na tej drodze się spotkali:) no bo tak to wyglądało;p dlatego później byłam mega zaskoczona:)

tysiek2212

Tak, w pierwszym odcinku nic nie sugerowało, że to z Rodrigiem będzie Luciana... Ich spotkanie było takie prawie niezauważalne.. Tylko mały Ariche zauważył, że Lucianie podoba się ten chłopak w okularach ;)

cocco03

Meksykanie są bardziej żywiołowi od nas ;)

JA uwielbiam Pato, jest taki kochany ;)) A jak się ładnie uśmiecha :) I jak przy Gali i oczywiście Rodrigu powiedział, że tylko Luciana umie się nim zająć ;))

jagodajulia

tylko Luciana wie jak mu odpowiednio podać picie:D

tysiek2212

Taaaak, właśnie o to mi chodziło ;)) Pato nie przepada za Galą...

jagodajulia

On i Hannah się na niej poznali :)
Aaaa pato mój słodki...

jagodajulia

Aj ta żywiołowość :D w sumie jakby do mnie ktos tak cmokał to bym się cieszyła :)

cocco03

Odcinek 10:
Kolega Rodriga: Nie sądziłem, że to Rodrigo wpadnie pierwszy.
Gala: Po prostu spotkał mnie.
Buhahahaha

cocco03

Hannah:
Nie mam dziś zajęć, nie będę się myć, po co tracić wodę:D

I to Brygidy: muczaczaa :D

tysiek2212

To było świetne ;) Jana wyprowadziła matkę z równowagi takim zachowaniem :D

jagodajulia

:) Rosalena jest sztywna strasznie, zero spontaniczności w niej, chciałaby wszystko mieć jak w szwajcarskim zegarku;p już jej mężulek lepszy, nie dziwię się, że ją zdradza;p

Pato jak zwykle cudnyyy :D

tysiek2212

Aaaa....
był zły na Rodriga, ze pocałował Lucianę.
Matilde powiedziała, że R. był kobieciarzem.

To powinno być tak, że Pato jest z Lucianą, a Rodrigo im zazdrości i mimo zaręczyn z Galą chce im popsuć chwile szczęścia. Na końcu oczywiście ślub Luciany i Patricia :)

tysiek2212

Ja właśnie zastanawiam się, czy on jej wcześniej nie zdradzał,a ona o tym się dowiedziała i dlatego taka się stała... Wg mnie nic zdrady nie usprawiedliwia, lepiej się rozstać niż stwarzać pozory..;/

I podoba mi się ten kontrast między siostrami :) Roselena zimna, perfekcjonista, a jej siostra jej przeciwieństwo :)

jagodajulia

Pewnie ją zdradzał, dlatego go tak chłodno traktuje. Ona jednak chce zachować pozory przed ludźmi.
Matka Aldo i Melissy to spoko babka, wyluzowana i traktuje dzieci o wiele lepiej niż Roselena. Choć dla Aldo jest aż nadto wyrozumiała. Leń z niego.

cocco03

Tak, Cony jest spoko :) Jednak też uważam, że powinna być bardziej wymagająca dla syna....Pato nieźle powiedział kuzynkowi: Ty powinieneś mieć taką matkę jak moja :D

jagodajulia

Oj ona to by u śrubę przykręciła. Z tego co Aldo mówił to oni jako kuzyni wcześniej się nie spotykali? bardzo dziwne.

tysiek2212

Tak, Pato jest kochany :) Ale wcale mu się nie podobało, że Rodrigo pocałował Lucianę. I jeszcze dodał, że nie chciałby, aby ona odeszła :D Ja w tej scence uwielbiam ich obu. Ja ogólnie uwielbiam ich obu :D

jagodajulia

A ja i tak wolę Pato ;) biedulek kochany :)

cocco03

Ja czasem mam wrażeni, że lubię Pato, ale później stwierdzam, że lubię też Rodrigo, a później znowu stwierdzam, że lubię Pato i tak w kółko. Pato ma takie śliczne oczy i uśmiech i twarz :D
Tak, oby rehabilitacja przyniosła efekty :)

jagodajulia

Oby :)

tysiek2212

Hannah jest boska...:)

Brygida i te gały wielkie OO :D ale z niej wredota, juz donosi Gali małpa jedna.

cocco03

ODC. 10
Rodrigo przesuwa palcami owoce, które spadły z talerza.
Hannah(głosem Roseleny) : Rodrigo!!! Od tego są sztućce!!! ;)

cocco03

haha, to było dobre:D w ogóle udana była jak takie fajne miny strzelała przy tym stole, przedrzeźniając się np Brygidzie:D

tysiek2212

Gdyby nie Hannah to byłoby nudno ;)

cocco03

Tak, Jana jest świetna, wprowadza dużo spontaniczności.

cocco03

Odcinek 10:
Jana: Słyszałeś jak Rodrigo pił twoje zdrowie?
Pato: Nie powinien. Najważniejsze, aby byli szczęśliwi.
Jana: Zwłaszcza Gala. Kto z nią wytrzyma..? Przed chwilą powiedziała: Czekam, aż Rodrigo przyniesie dla mnie szampana. Okropność.
Pato: Nie upodobnij się do niej. :)
[...]
Jana: Zdrowie
Melissa: Zdrowie. Za Rodrigo i Galę.
Jana: Aj, nie. Przestań. Za Patricia. :)

użytkownik usunięty
jagodajulia

no te ich teksty to rozwalaja system
a najlepszy jest ten dziadek Achilles tam takie ciepło a on w kożuchu chodzi jak na Syberii i ten jego śmiech

cocco03

Aldo - mistrz drugiego planu podczas rozmowy w ogrodzie Roseleny z Hannah:D gościu rozwala system całą swoją osobą:)

tysiek2212

Tak, Aldo jest świetny :) Jego spotkanie z Maximinem w pracy też było genialne ;)

jagodajulia

Wiecie co brakuje mi scen, w których Pato poznawał się z Lucianą. Te ich rozmowy mogłyby być ciekawe, a tak to tylko Luciana wychodzi i wchodzi do jego pokoju i na tym się kończy :(

Podobało mi się zachowanie Melissy, równa z niej babka.

cocco03

Mi też trochę brakowało ich scen..:( ale nie można mieć wszystkiego. Dzisiaj była wreszcie jakaś dłuższa scenka z nimi :) Niestety, nie za długa, alebardzo miła ;) Ja uwielbiam Pato ❤

Tak, Melissa jest spoko;) Kupiła Lucianie komórkę i odebrała pozew do sądu... ;)

jagodajulia

Nie widziałam serialu od połowy :( i się zdziwiłam, bo nie ma odcinków w internecie - szok normalnie.

cocco03

Aj, bo Ty pewnie nie wiesz... Jakieś dwa dni temu usunęli z D.. Ukrytą miłość i Ja ona i Eva..:(( Poza tym taka osoba dodawała, ale późno wieczorem, więc może doda jeszcze..
Ja też jestem zawiedziona... W oryginale tez cieżko znaleźć....:(

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

http://www.dailym otion.com/video/xtdr7h_telenowele_shortfilm... i http://anett198anahi.wrzuta.pl/ tam będzie.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

http://www.dailymotion.com/video/xtdr7h_telenowele_shortfilm... i http://anett198anahi.wrzuta.pl/ tam będzie.

jagodajulia

Beznadzieja :(

cocco03

Wielka beznadzieja... Jak tak zaczną usuwać, to ciężko będzie nadrobić w necie, gdy się w tv nie obejrzy..;(

jagodajulia

Właśnie :(

cocco03

Tak...
Na razie mam jak oglądać, ale później nie będzie tak fajnie..;/ Ja czekam na jutro :)) Chociaż w tamtym tygodniu bardziej czekałam na poniedziałek :)

jagodajulia

No ja też narazie mam jak oglądać, później licze tylko na internet, ale widzę, że lipa chyba z tego będzie..

tysiek2212

JA mam nadzieję że nie będzie tak źle.. Jak nie będzie można online oglądać t w najgorszym wypadku trzeba będzie ściągać i dopiero wtedy oglądać...

jagodajulia

Bądźmy dobrej myśli, większość rzeczy się teraz da oglądać, telewizora nie trzeba:D skoro mecz polska-czarnogóra obejrzałam za free na jakiejś zagranicznej stronie to z tą telenowelą też sobie poradzimy:D

ocenił(a) serial na 8
tysiek2212

Mam dobrą nowinę: video.anyfiles. pl/videoblog/ukrytamilosc/21193 (bez spacji) :) może tu nie będą blokować.

petit_fleur

o super:) narazie chodzą chyba;p dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
tysiek2212

http://www.dailymotion .com/search/Ukryta+mi%C5%82o%C5%9B%C4%... profil Telenowele.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

http://www.dailymotion.com/search/Ukryta+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+/1?af=1 profil Telenowele.