Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
A tak, to też. No to poprawiny kiedy indziej, jeszcze się zobaczy. Ale kawalerskiego chyba nie będzie, bo byłbym sam. XD
Sebka nawet nie chcę zapraszać, bo z nim to się zawsze tylko kłócę, poza tym i tak nie ma go tutaj od kilku dni. A Kuba? No nie wiem. Może, jeśli mu limit nie przeszkodzi. Ale on i tak chodzi spać o ludzkiej porze, nie to co ja, więc wątpię. ;/
Aaa rzeczywiście mówił coś takiego xD Ale to było wczoraj, albo przedwczoraj... Dawno :D
To o Sebku ja doskonale wiem...
A co do kawalerskiego... może jak się skończy, to wszyscy razem pospamujemy XD
Jakub mnie rozbroił:
Alex, przyjacielu! Chcę Ci złożyć życzenia (blebleble, nieważne, to pierwsze mnie rozwaliło xD)
Hahaha XD
Co Ty, ja czuję się normalnie! Mam mocną głowę!
Weź, ale zauważyłam (chyba już gdzieś to pisałam), że w tamtym temacie w połowie postów piłam, a w drugiej połowie śpiewałam z każdym co innego XDD
Tak, wróciłem. :)
Właśnie, jeszcze z Tobą mleka nie piłem! Przed chwilą nadrabiałem to z Ewką. :D
<dziękuje, bierze kieliszek z mlekiem i pije wraz z nią>
Wypijmy za wasze zdrowie xD. A tak w ogóle, gdzie żonę zgubiłeś? Obstawialiśmy z Ewką, że wymknęliście się na noc poślubną, ale ona nie wróciła.:D
Co? Ja? Ja tylko siostrę chciałam odnaleźć i szukałam racjonalnych wyjaśnień:D
Też tak sądzę. Dobra, starczy już o niej, bo potem znowu powie, że ją obgadujemy. :P
JA NIC NIE WIEM *czka i zatacza się ze śmiechem* Tylko mówię, jak jest w pszyrocie!
NIE OBGADUJ MNIE, BEZCZELNY CZŁOWIEKU! EWKA, Trzymaj mleko *rzuca kartonem do Ewy* A ty... POPAMIĘTASZ MNIE!
*zapomina, co miała zrobić i zasypia na środku podłogi*
Bardzo poprawnie młody człowieku! *podnosi głowę z podłogi żeby to powiedzieć po czym kładzie się z powrotem*