Nudzi mi się więc czemu nie stworzyć filmwebowej rodzinki Violetty, na razie tu chodzi o przydział
reszte w nastepnym wątku :)
Od razu uprzedzam iż narazie nasi mężowie nie wchodzą do rodzinki ( to może wyjaśni się
POTEM )
Więc proszę o kandydatów na babcie ,dziadków, ciotki i całą resztę rodzinnej sfory :D
Nie zawiedź ich,bo znajdą sobie młodsze i wtedy będziesz płakać mi na ramieniu ;d
Nie zawiodę. Będę dzielić czas równo na dwóch <3 Ach, a wiesz, że ostatnio się polubili? Zrozumieją mnie <3
To dobrze,że się polubili przynajmniej nie będzie żadnych kłótni :) To teraz czekam na wnuki :p
Potem wnuki, najpierw wszyscy jesteśmy zajęci ogarnianiem moich siostrzenic XD A zresztą już masz 4 wnuczki XD
A to już nie do mnie, gadaj z Sarrą, chyba że znajdzie się jakiś chłopak który zechce być ich synem XD
O ja cię, przy czwórce trudniej będzie mi dochować tajemnicy, np jak będę rozmawiać z Pawełkiem to będę musiała się pilnować czy żadna nie jest w pobliżu XD
A tam, Pawełek i Rafałek pomogą mi je ogarnąć XD A ja sobie zazdroszczę. Tyle kochanych siostrzenic :3
To mamy super odpowiedź na wszystko.
-Gdzie ty byłaś do 1 nad ranem, pannico?
-Mamo, nie muszę ci się tłumaczyć, jestem Muzyką!